saolasın kardeşimiyi olmana çookkk sevindim kardeşimhep dualarımdaydın kardeşim uzun zamandır görüşmedik merak ettm seni
![]()
eee sen anlat
saolasın kardeşimiyi olmana çookkk sevindim kardeşimhep dualarımdaydın kardeşim uzun zamandır görüşmedik merak ettm seni
![]()
saolasın kardeşim
eee sen anlat
[/QUOTE
kardeşim hergün gündüz giriyorum buraya sanırım bugün doktor aramassa kaçamak yapacam kollarım serumlardan ağırıyor bugün evdeyim gece uyku yok bana kardeşimbu aralar seninde rahatsız olduğunu ögrendim kardeşim üzüldüm ama hep dua etti sana kalbinur kardeşin iyi olmana çokkk sevindim
saolasın kardeşimkardeşim hergün gündüz giriyorum buraya sanırım bugün doktor aramassa kaçamak yapacam kollarım serumlardan ağırıyor bugün evdeyim gece uyku yok bana kardeşimbu aralar seninde rahatsız olduğunu ögrendim kardeşim üzüldüm ama hep dua etti sana kalbinur kardeşin iyi olmana çokkk sevindim
saolasın kardeşim
şükür geçti
sana neden bu kadar çok serum veriyorlar ki kardeşim ...
iyi dayanıyorsun valla ...
Allah yardımcın olsun ..
Ya abi suç bende değilki söz konusu Çeşm-i Bülbül olunca ağlayacağı insanın aklına gelmiyor![]()
evet çok haylaz birşeye benziyor
Ağlıyormuş vah garibimm benimiçim gitti :a45: Kim ağlatıyor bu çocuğu :a22:
tez zaman da biter inşallah serumlar kardeşimvalla nedenini bile bilmiyom kardeşim bir bilsem bir ay boyunca hergün zor Allah yardım ediyor çok şükür Allah razı olsun kardeşim
tez zaman da biter inşallah serumlar kardeşim
pek sessiz gibi duruyor forum bu aralar
evet kardeşim bencede ben diyecektim çekindim diyemedim her girişimde böyle sessiz bide sende yoktun kardeşim dua etmekten başka elimden birşey gelmiyordu meraktan öldüm kardeşim
bahar geldi ya ondandır herhal de kardeşim![]()
her zaman ki halim kardeşimama karddeşim dikkat ettim hastayken bile gülmeyi elden bırakmıyorsun ne güzel bir sünnet ihya ediyorsun maşaallah
İyiyi elhamdüliillah nurum sağolasın.. sen nasılsın =))hoşgeldin çeşmi bülbül kardeşim sefa getirdin görüşmeyeni nasılmış kardeşim![]()
hanım ablaaa nerelerdesin sen ya![]()
Beeen... Bilmem nerelerdeyimm =))
bende iyiyim kardeşim özledim sizinle muhabbeti bugün hastaneden kaçamak yaptım![]()
nerelerdesin ki sen acep
o gemi mutlaka bir gün gelecek kardeşim![]()
Kardeşim izliyorum=)) Bilmem abii...
Biliyorum abi imza hoş olmuş.. Yakışmış abimize ((;
Abi sizde mi fan oldunuz yoksaa =))