Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
aslinda ben de resme ilk baktigimda gulen bi kiz cocugu sanmistim :) fakat dikkatli bakinca aglayan bi kiz cocuguna daha cok benziyor gibi .. Aglasa da gulse de kucuk kizin icindeki haylazlik resme de yansimis :D aslinda bir nevi cesm-i bulbulu ifade ediyor bence, aglarken guldugunu saniyorsun, gulerken de agladigini... :p :D

bilmem ki, yok mudur ki.. :D

Belki de bu resimdeki sensindir kim bilir
:p Allah dusmemeyi degil, dustugunde yerden kalkamamayi nasip etmesin ins:a26:

Ya abi suç bende değilki söz konusu Çeşm-i Bülbül olunca ağlayacağı insanın aklına gelmiyor :D
evet çok haylaz birşeye benziyor :D
:D

Yaklaşmayın ..!!
̿'̿ ̿\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
.........▌........
......../ \...........
Salavat-ı serif getirmeyeni vururum :)))).

:D nerden biliyon :D
Amin..

1333616255770.jpg
Ağlıyormuş vah garibimm benim :) içim gitti :a45: Kim ağlatıyor bu çocuğu :a22:

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ibra kardeşim hayırlı akşamlar ben sizi yeni gördüm içimden selam vermek geldi

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kimleri çevrimiçi görüyorum nadas kardeşim gelmiş hoş gelmiş iyisindir kardeşim inşaallah uzun zaman oldu görüşmeyeni

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm selam :) sizede hayırlı akşamlar
Teşekkür ederim :)

ALI72

Kayıtlı Kullanıcı
Bilmiyorum burdada her haftanin bir misafir konugu var mi.

ALI72

Kayıtlı Kullanıcı
Eline saglik bu konuyu acmakla sen güzel bir sey yapmissin sag ol Yusuf.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Bu arada rahatsızlık geçirmişsiniz galiba nadas abi geçmiş olsun :)

H.z Osman ra şöyle demiştir:

1 Dünya hayatına tasa ve keder, kalbe karanlık ve gam getirir
2 Ahiret hayatına yönelik tasa ve keder ise, kalbe nur ve huzur getirir

ALI72

Kayıtlı Kullanıcı
Malesef hergün 1 hafta duygulanmistim cok sag olsun o insanlar bana hergün o kardeslerim tarafindan sorular sorulmustu bende bir acizane olaraktan cevab vermeye calismistim.

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Smyyes kardesim aklima gelmisken sunu söyleyim benim oldugum bir sitede vardi bu orda birgün benide o koltuga oturtular gerisi sana desem mi demesem bir düsünmekteyim.
tam anlayamadım abi ya:)o konunun açılmasını mı istiyorsunuz

ALI72

Kayıtlı Kullanıcı
tam anlayamadım abi ya:)o konunun açılmasını mı istiyorsunuz
Suanda sana ne desem Smyyes kardesim o acilsin derim tabiki ben ise ya sonraya kalsam yada sorulardan muhaf olsam soru sormak güzelde hele cevab vermek daha güzeldir ama o yerde olup misafir olmak insan bunu yasamisi gerekir duygusal bir akmosfer olur derim.Bir kere onu yasadi hergün bir ona hal geldi buna.< (((

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Suanda sana ne desem Smyyes kardesim o acilsin derim tabiki ben ise ya sonraya kalsam yada sorulardan muhaf olsam soru sormak güzelde hele cevab vermek daha güzeldir ama o yerde olup misafir olmak insan bunu yasamisi gerekir duygusal bir akmosfer olur derim.Bir kere onu yasadi hergün bir ona hal geldi bunada.(((
hımm anlıyorum abi.yani konuk edilmedim o duyguyu yaşamadım tabi de:)konuyu açan kardeşimiz niye kapattı tam bilmiyorum açıkçası.
bilmiyorum konunun iyi mi kötü mü olacağını da.bizim site de kimse kimsenin özel hayatını bilmiyo ama o sorularla öğreniyo.:)bu yönüyle uygun görülmemiş olabilir.konuk edilmeyenler gönül koyar belki diye düşünülmüş de olabilir.bilemiyorum abi ama istiyorsanız bunu bildiririz açılır sizi mi kıracaz:)

ALI72

Kayıtlı Kullanıcı
hımm anlıyorum abi.yani konuk edilmedim o duyguyu yaşamadım tabi de:)konuyu açan kardeşimiz niye kapattı tam bilmiyorum açıkçası.bilmiyorum konunun iyi mi kötü mü olacağını da.bizim site de kimse kimsenin özel hayatını bilmiyo ama o sorularla öğreniyo.:)bu yönüyle uygun görülmemiş olabilir.konuk edilmeyenler gönül koyar belki diye düşünülmüş de olabilir.bilemiyorum abi ama istiyorsanız bunu bildiririz açılır sizi mi kıracaz:)
Hm ya abim mesele sana ve sizlere bir hos ve kolay gelebilir ben ise onu yasadigim icin biliyorum.Öyle bir konuda mifasir olan kisi kardesler tarafinda canlari ne isterse bir mümkün seyi sorarlar kimisi az kimiside cok sorar ve sormaktadir.Onlara acik ve güzel bir sekilde cevab vermeye calisilir insan malesef ister istemez düsünüyor ne yazsam ne deyip bir uygun cevab versem diye uyrasip durur yararli ve vermesi mümkün olanlari soru soranlara.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt