Ağabey iyisindir inşaALLAH
Behzad kardeşimizde iyidir inşaALLAH![]()
Yaklaşmayın ..!!
̿'̿ ̿\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
.........▌........
......../ \...........
Salavat-ı serif getirmeyeni vururum))).
iyi gülsün zaten ağlaması bile gülerek
![]()
denk gelirse bu gönderde bi bakam merak ettim
Benimki hacı ama ben değilim
:A ALLAH hepimize nasip etsin![]()
aslinda ben de resme ilk baktigimda gulen bi kiz cocugu sanmistimfakat dikkatli bakinca aglayan bi kiz cocuguna daha cok benziyor gibi .. Aglasa da gulse de kucuk kizin icindeki haylazlik resme de yansimis
aslinda bir nevi cesm-i bulbulu ifade ediyor bence, aglarken guldugunu saniyorsun, gulerken de agladigini...
![]()
bilmem ki, yok mudur ki..
Belki de bu resimdeki sensindir kim bilirAllah dusmemeyi degil, dustugunde yerden kalkamamayi nasip etmesin ins:a26:
aleyküm selam can
nadass hastamı geçmiş olsun cankardeşim :S
Aleyküm selam ,
canım kardeşim.hoş geldiniz sefalar getirdiniz.
Nadas kardeşimi bende çok merak ediyorum.
Inşallah iyidir.
Allaha emanet olun.
Selametle kalın.
Bu günümüze şükürler olun.
Rabbim bu günümüzü aratmasın.
Selametle kalın.
eğer rahatsız olunuyorsa daha dikkat ederim
Rabbim bizleri her türlü kötülükten, kötü huydan, kötü ahlaktan, nefs ve şeytanın aldatmacalarından, geçici dünya hayatına dalmaktan,
ölümü unutmaktan, eşyaya dalmaktan, sayıp sayıp biriktirmekten, israftan muhafaza eylesin.. Hepimize güzellikler, afiyetler, sağlık-sıhhat, iman, ihsan, ihlas, huzur, bol bol dua, herşeyin hayırlısını nasip eylesin.. Amin..
selamun aleyküm kardesim allah razi olsun bu güzel dua icin selam ve dua ile
içimi huzurla doldurdu bu Ayet-i Kerime Elhamdülillah“De ki: Ey çok günah işleyerek kendi öz canlarına kötülük etmede ileri giden kullarım! Allah’ın rahmetinden ümidinizi kesmeyiniz. Allah bütün günahları bağışlar. Şüphesiz o, çok bağışlayan ve çok merhamet edendir.”
(Zümer, 39/53)