Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

mrv111

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese hayırlı geceler olsun... :) Lakin içimde bir sıkıntı var din kardeşlerim ve büyüklerim..
Etrafım bu dünyaya kendini kaptırmış,yalancı,iki yüzlü,iftiracı ve çıkar içinde yaşayan insanlarla dolu... Ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Sadece bana Allahı hatırlatan insanlarla beraber olmak istiyorum fakat etrafımda gönlüme göre hiç kimse yok ve ben yalnız hissediyorum kendimi. Biliyorum Allah 'C.C) hep yanımızdadır zaten tek güç aldığım hususta budur. Yoksa yaşadığım günün bir anlamını bulamıyorum hayatta... Ama yinede bilemiyorum üzülüyorum çevremdekilere... :(

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese hayırlı geceler olsun... :) Lakin içimde bir sıkıntı var din kardeşlerim ve büyüklerim..
Etrafım bu dünyaya kendini kaptırmış,yalancı,iki yüzlü,iftiracı ve çıkar içinde yaşayan insanlarla dolu... Ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Sadece bana Allahı hatırlatan insanlarla beraber olmak istiyorum fakat etrafımda gönlüme göre hiç kimse yok ve ben yalnız hissediyorum kendimi. Biliyorum Allah 'C.C) hep yanımızdadır zaten tek güç aldığım hususta budur. Yoksa yaşadığım günün bir anlamını bulamıyorum hayatta... Ama yinede bilemiyorum üzülüyorum çevremdekilere... :(

Çok haklısın güzel kardeşim bu tür insanlar geçmişte olduğu gibi bu gün ve yarında olacak. Ama iyilerde var. Rabbim seni iyilerle karşılaştırsin ve bahtını açık etsin inşallah.

mrv111

Kayıtlı Kullanıcı
Çok haklısın güzel kardeşim bu tür insanlar geçmişte olduğu gibi bu gün ve yarında olacak. Ama iyilerde var. Rabbim seni iyilerle karşılaştırsin ve bahtını açık etsin inşallah.

Rabbim bu sitedeki tüm herkesten razı olsun inşallah.. Ama anlamıyorum ablacım? Nedir bu hiç bitmeyecekmiş gibi yaşamak ? Nedir bu dedikodu?fesatlık? Yazık. Ben kendimi herkesten soyutlayıp gitmek istiyorum buralardan Allaha daha yakın olmak istiyorum ama ailemi bırakıp gidemiyorum.. Ama o kadar çok bıktım ki insanlardan.. Ne yapsam bilmiyorum?

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim bu sitedeki tüm herkesten razı olsun inşallah.. Ama anlamıyorum ablacım? Nedir bu hiç bitmeyecekmiş gibi yaşamak ? Nedir bu dedikodu?fesatlık? Yazık. Ben kendimi herkesten soyutlayıp gitmek istiyorum buralardan Allaha daha yakın olmak istiyorum ama ailemi bırakıp gidemiyorum.. Ama o kadar çok bıktım ki insanlardan.. Ne yapsam bilmiyorum?

ooo sakin tatlım yaa. Insanlar hata yapabilir günah işleyebilir. Sonra tövbe edebilir. Senin yapabileceğin onlar için dua etmek kendini bu kadar üzme tamam hayat zor ama kaçıp gitmek hiç çözüm değil. Bazen insanları olduğu gibi kabulenmek lazım. Herkes bir gün hatasını anlar. Allah sevgini taktir ediyorum fakat dünyadan kopma sakın senin daha çok günlerin olacak inşallah. Çok daha büyük sıkıntılarında ama her durumda biz sabredecegiz çünkü sabır imanin yarısıdır. Değil mi kardeşim.

mrv111

Kayıtlı Kullanıcı
ooo sakin tatlım yaa. Insanlar hata yapabilir günah işleyebilir. Sonra tövbe edebilir. Senin yapabileceğin onlar için dua etmek kendini bu kadar üzme tamam hayat zor ama kaçıp gitmek hiç çözüm değil. Bazen insanları olduğu gibi kabulenmek lazım. Herkes bir gün hatasını anlar. Allah sevgini taktir ediyorum fakat dünyadan kopma sakın senin daha çok günlerin olacak inşallah. Çok daha büyük sıkıntılarında ama her durumda biz sabredecegiz çünkü sabır imanin yarısıdır. Değil mi kardeşim.

Çok haklısınız efendim,sanırım bi an ne bileyim o kadar bıkmıştım ki...
Tek istediğim HUZUR... Ben elimden geldiğince ibadetlerimi yapcağım,onlar için dua edeceğim,Kur"an okumaya çalışacağım,aileme,vatanıma hayırlı bir evlat.. Rabbime hayırlı ve güzel ahlaklı bir kul olabilmek için elimden geleni yapacağım inşallah... Bunları düşünüp uygulamam yeterli olacak mı bunu zamanla sabrederek anlayacağım sanırım.. İyi ki tanıdım ablacım seni,Allah başımdan eksik eylemesin seni...

_Tuva

Kayıtlı Kullanıcı

Dua et güzel kardeşim dua. ''Allah'ım bana değiştirebileceğim şeyler için GÜÇ,değiştiremeyeceğim şeylere katlanabilmem için SABIR ve ikisini birbirinden ayırabilmem için SAĞDUYU ver''(amin) Allah yar ve yardımcın olsun...

mrv111

Kayıtlı Kullanıcı
Dua et güzel kardeşim dua. ''Allah'ım bana değiştirebileceğim şeyler için GÜÇ,değiştiremeyeceğim şeylere katlanabilmem için SABIR ve ikisini birbirinden ayırabilmem için SAĞDUYU ver''(amin) Allah yar ve yardımcın olsun...
Allah razı olsun inşallah... Bu duayı hiç unutmayacağım ve sürekli okuyacağım :) Allah yar ve yardımcımız olsun..

_Tuva

Kayıtlı Kullanıcı
Amin güzel kardeşim amin... Daha çok güzel günler var önünde,yeter ki umutla bakmayı unutma ;)

mrv111

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun benim yazdığımı önemseyip muhattap olan yada olmayan herkesten..
Dualarımız hepimiz için olsun,hepimize Allahım sabır ve umut versin inşallah.. :)

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese hayırlı sabahlar bugun uyandıgınzda ıcınzde hıc bıtmıcek huzurnuzla uyanın ınsAllah

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Bir Kac Sözde Insani Tanimlamak
Bazen deli dolu olur insan bazen ic disina disida icine bir sigmaz.Bazen deli olur bir sert rüzgar gibi eser.Bazen bir volkan gibi hareketli olur yerinde duramaz.Bazen öyle olur ki insan bir zincire vurulsa o yerinde zor durur.Bazen o kadar alcak gönüllü olur bazen ise o kadar sert olur ki bunada bir akil sir ermez.Yeryüzünde yaratiklarin en merhametli insan bir diger taraftan ise merhametlerin en merhametsiz güne bir insandir.Bazen en cesur bir yaratik iken bazen ise en cesur olmayan bir yaratik olabiliyor bu insan.Yaratiklarin en sereflisi bir insan iken yeri gelir öyle bir konuma gelip düser ki yaratiklarin en serefi düsügü olur.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Umudu olmayanın söyleyecek sözü olmaz!

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ben geldim herkese hayırlı günler..

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
hamd olsun rabbime iyiyim sen nasılsın kardeşim?

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Çok şükür kardeşim bu halimize iyiyim :)

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim kusuruma bakma dün çeşmi bülbül kardeşime bir soru sordum ortalık karıştı yine kusura bakma eğer seni zor durumda bıraktıysam:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt