Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı

Allahim tez vakitte sifa verir insallah.
Dua okudum.

Rumeysa`nin öksürügümü artti?

Allah kolaylik versin.
rumeysayı hatırlamanız hem sasrdım hem sevıdm oksurugu artmadı ama kontrolu vardı bırazda grptı tahlılerı var p tesı yapcaz bakalım neye alerjısı var RABBIM yar ve yardımcnz olsun

iyiniyet

Kayıtlı Kullanıcı
rumeysayı hatırlamanız hem sasrdım hem sevıdm oksurugu artmadı ama kontrolu vardı bırazda grptı tahlılerı var p tesı yapcaz bakalım neye alerjısı var RABBIM yar ve yardımcnz olsun

Allah kolaylik ve sabir versin.Rumeysayi unutmadim,her cocuk kendi cocuklarim gibidir.
Insallah tahlilleri alinca,nasil tedavi edilecegine ve nelere dikkat edilmesi gerekdigine dair yön verir.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Gitmekle gidilmiyor ki..
Gitmekle gitmiş olamazsın!
Gönlün kalır, aklın kalır, anıların kalır..

- Cemal Süreya -

...

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
393300_294758007241298_180427768674323_898675_1509282918_n.jpg

leyla-1

Altın Üye
Bu haberi 2. olarak senden duymak ne guzel ablacigim...
Yuregimi bir de sen yaktin...
Dualarim seninle..
Nasip olursa da Resullullah'a selam soyle, onu ozleyen bir Katre var.

Hayırlısı olsun İnşaAllah
Oralara gidebilmek büyük bir nimet bize de nasip olur inşaAllah Efendimiz (sav)i ziyaret etmek.Amin :a45:

Hacca niyet eden kardeşlerimiz inşaALLAH hayırlısı ile gider gelirsiniz. ALLAH c.c. haccınızı şimdiden kabul eylesin.

hiçsorma kardeşim akşamları kolumdaki serum yüzünden giremiyorum ancak gündüzleri giriyorum malesef :(doktora serumalrı gündüz taksam olmazmı dedim niye dedi nöbetim var hocam dedim ne nöbeti dedim güzel bir ailenin nöbetini tutuyorum beraber baktık foruma oda beğendi bu aileyi anlayacagın vermedi neyse kendine iyi bak selametle dua ile...

Amin
İnşallah hepimiz için bu sene hayırlı olur bütün kardeşlerimle kutsal yerlerde buluşmak nasip etsin Rabbim.Hacca gitmek benim için daha olumlu hayırlarara vesile olacağı için çok istiyorum Allah hepimizde nasip etsin inşalalh.
Allah yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun. Ayşe canım sanada Allah hayırlı şifalar nasip etsin.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahındna boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün biraz iyi oldu cankardeşim, dün gözümü açamıyordum :(
hepimize geçmiş olsun ..
Hayırdır inşallah yaa. Nedir bu kardeşlerim bizdeki baş ağrısı. Çevremde ailemde burda. 5 yaşındaki yeğenim bile üç gün basım ağrıyo diye kafasını kaldırımadı. Rabbim cümlemize acil sifalar versin inşallah.

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaşlar hepinize hayırlı geceler...:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt