Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun benim canım dua kardeşim sizleri özledim sende iyisindir inşaallah sizleri görünce gözlerim yaşardı:A

Çok şükür kardeşim :)
Bizler de seni özledik kardeşim :)
Nasılsın iyimisin , ne zamana kadar serum takacaklar kardeşim :(

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Çok şükür kardeşim :)
Bizler de seni özledik kardeşim :)
Nasılsın iyimisin , ne zamana kadar serum takacaklar kardeşim :(

bir ay her akşam diyor doktor :(çok şükür iyiyim akşamları giremiyom ancak böyle gündüz girebiliyorum bu bir ay böyle serumdan kollarım koptu artık:(nöbeti sen tekrar devr alsan iyi olur sanırım:)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
bir ay her akşam diyor doktor :(çok şükür iyiyim akşamları giremiyom ancak böyle gündüz girebiliyorum bu bir ay böyle serumdan kollarım koptu artık:(nöbeti sen tekrar devr alsan iyi olur sanırım:)

Geçmiş olsun kardeşim. Rabbim acil şifalar versin. Yar ve yardımcın olsun..

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Geçmiş olsun kardeşim :(
Hastalık zor, rabbim tüm hastalara şifa versin ...
Doktor ne diyor sayfamıza kardeşim :)

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Geçmiş olsun kardeşim. Rabbim acil şifalar versin. Yar ve yardımcın olsun..

Allah razı olsun kardeşim rabbim siznde yardımcınız olsun okudum yazınızı üzüldüm aynı şey ablamın başındanda geçmişti nişanlınız en doğrusunu demiş siz dua etmeye devam edin ablamda sizin gibiydi kime diyecek ne yapacak bilmiyordu Allah sonunda yardım etti çok şükür sizinde yardımcınız olsun inşaallah selametle dua ile..

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Geçmiş olsun kardeşim :(
Hastalık zor, rabbim tüm hastalara şifa versin ...
Doktor ne diyor sayfamıza kardeşim :)

Allah razı olsun kardeşim amin amin amin rabbim rabbim şafi ismini bütün hastalar üzerinde tecelli ettirsin doktor bayıldı buraya inan dedi kırk yıldır birbirinizi tanıyor gibisiniz dedi bende öyleyiz elhamdülillah dedi oda bende katılacam dedii... anlayacağın biri daha geliyor ama doktor...:)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim rabbim siznde yardımcınız olsun okudum yazınızı üzüldüm aynı şey ablamın başındanda geçmişti nişanlınız en doğrusunu demiş siz dua etmeye devam edin ablamda sizin gibiydi kime diyecek ne yapacak bilmiyordu Allah sonunda yardım etti çok şükür sizinde yardımcınız olsun inşaallah selametle dua ile..

Amiin kardeşim, inşaAllah.. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Beklemek çok zor. Hiçbir gelişmenin olmaması, kesin karar vermeleri artık bittiğini gösteriyor.. Yine de 20 günlük bir zamanımız var. Rabbim büyük. Umudu kaybetmemek lazım. Bugün de gelinlik provam vardı..
Hayırlısı olsun. Rabbime böyle dua ediyorum.. Siz de unutmayın dualarınızda bu kardeşinizi.. Rabbim razı olsun senden ve desteğini esirgemeyen tüm kardeşlerimden..

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Amiin kardeşim, inşaAllah.. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Beklemek çok zor. Hiçbir gelişmenin olmaması, kesin karar vermeleri artık bittiğini gösteriyor.. Yine de 20 günlük bir zamanımız var. Rabbim büyük. Umudu kaybetmemek lazım. Bugün de gelinlik provam vardı..
Hayırlısı olsun. Rabbime böyle dua ediyorum.. Siz de unutmayın dualarınızda bu kardeşinizi.. Rabbim razı olsun senden ve desteğini esirgemeyen tüm kardeşlerimden..

Allah büyük kardeşim kardeşim umudunu kesme elbet Allah bir yol çizecek üzüldüm kardeşim Allah yardımcın olsun inşaallah dualarımda olursun artık Rabbim hayırlısını eylesin inşaallah Allaha emanet ol selametle dua ile.. Ama ben ablamı gözümle gördüm ne kadar üzüldüğünü anlıyorum kardeşim zor biliyorum Allah büyük kardeşim elbet bir yol vardır unutma her zorlukla beraber bir kolaylık vardır şimdi zor görünür ama elbet kolaylık olacaktır inşaallah selametle dua ile..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Allah büyük kardeşim kardeşim umudunu kesme elbet Allah bir yol çizecek üzüldüm kardeşim Allah yardımcın olsun inşaallah dualarımda olursun artık Rabbim hayırlısını eylesin inşaallah Allaha emanet ol selametle dua ile.. Ama ben ablamı gözümle gördüm ne kadar üzüldüğünü anlıyorum kardeşim zor biliyorum Allah büyük kardeşim elbet bir yol vardır unutma her zorlukla beraber bir kolaylık vardır şimdi zor görünür ama elbet kolaylık olacaktır inşaallah selametle dua ile..

Allah celle celaluhu razı olsun kardeşim.. İnşaAllah Rabbim hayırlı eyler.. Sağolasın..

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı

inşaALLAH doktor kardeşimiz de gelir :)
Ben de çok giremedim kardeşim 2-3 gündür :)
Hastaydım çok şükür geçiyor :)
Sen yoksun sessiz kaldı buralar :)

geçmiş olsun kardeşim bilmiyordum girmediğini işte geldim hade buraya bir güzel canlandıralım ne dersin:D:D

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Selam sana nazlı Nebi
Selam sana gözbebeği
Mevla'nın kudretiyle selam.
Selam sana nur-i dilara
Selam sana Hakk habibi
Rahman'ın kudretiyle selam.
Selam sana Andelib_i Zişan
Selam sana Muhammedi
Cebrail'in yüreğiyle selam
İbrahimce selam sana
Rahimce selam sana
Gafurca selam.

Selam sana ey yetimler padişahı
Selam sana Ahmedi nefesli yar
Eyyupça selam sana
Selam sana ya Habiballah
Selam sana ya Nebiallah
Selam sana ya Resulallah.

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
geçmiş olsun kardeşim bilmiyordum girmediğini işte geldim hade buraya bir güzel canlandıralım ne dersin:D:D
Saolasın kardeşim :)

cay-takimi-setleri5-7287.jpg

Canlandıralım kardeşim :)
Çayları aldım geldim :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt