Ve aleyküm selam kardeşim
Hayırlı günler
Hoşgeldin
Nasılsın güzel kardeşim
Allah razı olsun benim canım dua kardeşim sizleri özledim sende iyisindir inşaallah sizleri görünce gözlerim yaşardı:A
Ve aleyküm selam kardeşim
Hayırlı günler
Hoşgeldin
Nasılsın güzel kardeşim
Hamdolsun iyi diyelim iyi olsun inşallah.
bizde seni özledik canım benim![]()
Allah razı olsun benim canım dua kardeşim sizleri özledim sende iyisindir inşaallah sizleri görünce gözlerim yaşardı:A
Çok şükür kardeşim
Bizler de seni özledik kardeşim
Nasılsın iyimisin , ne zamana kadar serum takacaklar kardeşim![]()
bir ay her akşam diyor doktorçok şükür iyiyim akşamları giremiyom ancak böyle gündüz girebiliyorum bu bir ay böyle serumdan kollarım koptu artık
nöbeti sen tekrar devr alsan iyi olur sanırım
![]()
Geçmiş olsun kardeşimbir ay her akşam diyor doktorçok şükür iyiyim akşamları giremiyom ancak böyle gündüz girebiliyorum bu bir ay böyle serumdan kollarım koptu artık
nöbeti sen tekrar devr alsan iyi olur sanırım
![]()
Geçmiş olsun kardeşim. Rabbim acil şifalar versin. Yar ve yardımcın olsun..
Geçmiş olsun kardeşim
Hastalık zor, rabbim tüm hastalara şifa versin ...
Doktor ne diyor sayfamıza kardeşim![]()
Allah razı olsun kardeşim rabbim siznde yardımcınız olsun okudum yazınızı üzüldüm aynı şey ablamın başındanda geçmişti nişanlınız en doğrusunu demiş siz dua etmeye devam edin ablamda sizin gibiydi kime diyecek ne yapacak bilmiyordu Allah sonunda yardım etti çok şükür sizinde yardımcınız olsun inşaallah selametle dua ile..
Amiin kardeşim, inşaAllah.. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Beklemek çok zor. Hiçbir gelişmenin olmaması, kesin karar vermeleri artık bittiğini gösteriyor.. Yine de 20 günlük bir zamanımız var. Rabbim büyük. Umudu kaybetmemek lazım. Bugün de gelinlik provam vardı..
Hayırlısı olsun. Rabbime böyle dua ediyorum.. Siz de unutmayın dualarınızda bu kardeşinizi.. Rabbim razı olsun senden ve desteğini esirgemeyen tüm kardeşlerimden..
Geçmiş olsun kardeşim
Hastalık zor, rabbim tüm hastalara şifa versin ...
Doktor ne diyor sayfamıza kardeşim![]()
eee dua kardeşim anlat ben yokken neler yaptınız sustun kardeşim ne oldu
Allah büyük kardeşim kardeşim umudunu kesme elbet Allah bir yol çizecek üzüldüm kardeşim Allah yardımcın olsun inşaallah dualarımda olursun artık Rabbim hayırlısını eylesin inşaallah Allaha emanet ol selametle dua ile.. Ama ben ablamı gözümle gördüm ne kadar üzüldüğünü anlıyorum kardeşim zor biliyorum Allah büyük kardeşim elbet bir yol vardır unutma her zorlukla beraber bir kolaylık vardır şimdi zor görünür ama elbet kolaylık olacaktır inşaallah selametle dua ile..
inşaALLAH doktor kardeşimiz de gelir
Ben de çok giremedim kardeşim 2-3 gündür
Hastaydım çok şükür geçiyor
Sen yoksun sessiz kaldı buralar![]()
Saolasın kardeşimgeçmiş olsun kardeşim bilmiyordum girmediğini işte geldim hade buraya bir güzel canlandıralım ne dersin![]()
Saolasın kardeşim
![]()
Canlandıralım kardeşim
Çayları aldım geldim![]()
Saolasın kardeşim
![]()
Canlandıralım kardeşim
Çayları aldım geldim![]()