Nur kardeşim nerelerdesin
Sen yoksun sessiz kalmış burası![]()
hiçsorma kardeşim akşamları kolumdaki serum yüzünden giremiyorum ancak gündüzleri giriyorum malesef
Nur kardeşim nerelerdesin
Sen yoksun sessiz kalmış burası![]()
Suan kulagm cok agrıyo nedn blmıyrum kızımı hastaneye gtrdum cok gerıldm cok uzuldum kalbmde kırlıcak bı kosenın daha kaldnı farkttım ama olsun hamdlsun zor da olsa rumysa bgunun sonunda huzrlu bı sekılde yatagnda Rabbım tum bebeklerı muhtac olanı koru...
hiçsorma kardeşim akşamları kolumdaki serum yüzünden giremiyorum ancak gündüzleri giriyorum malesefdoktora serumalrı gündüz taksam olmazmı dedim niye dedi nöbetim var hocam dedim ne nöbeti dedim güzel bir ailenin nöbetini tutuyorum beraber baktık foruma oda beğendi bu aileyi anlayacagın vermedi neyse kendine iyi bak selametle dua ile...
ve aleykum selam nuruuum...selamün aleyküm herkesin cuması mübarek olsun selametle dua ile..
hiçsorma kardeşim akşamları kolumdaki serum yüzünden giremiyorum ancak gündüzleri giriyorum malesefdoktora serumalrı gündüz taksam olmazmı dedim niye dedi nöbetim var hocam dedim ne nöbeti dedim güzel bir ailenin nöbetini tutuyorum beraber baktık foruma oda beğendi bu aileyi anlayacagın vermedi neyse kendine iyi bak selametle dua ile...
ve son günler..
ben son günler bitti sanıyordum kuzu
Seni değilde adam resmini görüncee
ulaşılmıyorda sana artık![]()
ne resmi be
evet kuzum artık kapattım tüm hesapları![]()
kapayınca ne resmi gözüküyor orda adam resmi işte
ne yani artık görüşemeyecek miyiz :// :a01:
noldu çok mu hoşuna gitti
![]()
yoook ya üzüntüden kuzuu
iki gündür ağlayacağım öyle doluyum ama bir türlü ağlayamıyorum gülüyorum ağlamak yerine sende böyle üzüntülü şeyler yazınca iyice gülesim geldi![]()
kuzum sen şimdiden böyle olduysan düğünüme geldiğinde kesin ağlan
( tabi ancak telden haber ederim
)
smssiz kuzum benim olmadı burdan kontör attırırım çok içime dokunuyo![]()
Bende 3G 'yle katılırım ancak düğününe kuzuu
Ya da kaçar geliriiim ya
At kuzum eksilerde yaşamak nedir bilir misin sennerden bilcen sizzde eksi yoook kiii
yok olmaz alalaa sen benim şahidim olcen bi kere
çok şükür eksilik durumum olmuyo hıhh![]()
![]()
şimdi şahit olmazsa nikah kıyılmaz di mi kuzuu
Vay bee
Eksilerde olabilirim ama elhamdülillah arkam sağlam kuzuukendi kontorum olsa bu kadar bol keseden kullanamazdım
![]()
olmaz kuzum yap bi kıyak bana gelmezsen evlenmemmdesemde inanma seni mi beklicem bee
![]()
o bol keseyi banada yollasana![]()
alla alla
kızdırma beni hem sen evlenene kadar ben dünya turuna bile çıkarııım
![]()
anca faydalanmanı sağlayabilirim kuzu
sesime özlem duyduğun zaman haber et
ben düşünürüm
![]()