Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Nur kardeşim nerelerdesin :)
Sen yoksun sessiz kalmış burası :)

hiçsorma kardeşim akşamları kolumdaki serum yüzünden giremiyorum ancak gündüzleri giriyorum malesef :(doktora serumalrı gündüz taksam olmazmı dedim niye dedi nöbetim var hocam dedim ne nöbeti dedim güzel bir ailenin nöbetini tutuyorum beraber baktık foruma oda beğendi bu aileyi anlayacagın vermedi neyse kendine iyi bak selametle dua ile...

iyiniyet

Kayıtlı Kullanıcı
Suan kulagm cok agrıyo nedn blmıyrum kızımı hastaneye gtrdum cok gerıldm cok uzuldum kalbmde kırlıcak bı kosenın daha kaldnı farkttım ama olsun hamdlsun zor da olsa rumysa bgunun sonunda huzrlu bı sekılde yatagnda Rabbım tum bebeklerı muhtac olanı koru...

Allahim tez vakitte sifa verir insallah.
Dua okudum.

Rumeysa`nin öksürügümü artti?

Allah kolaylik versin.

iyiniyet

Kayıtlı Kullanıcı
hiçsorma kardeşim akşamları kolumdaki serum yüzünden giremiyorum ancak gündüzleri giriyorum malesef :(doktora serumalrı gündüz taksam olmazmı dedim niye dedi nöbetim var hocam dedim ne nöbeti dedim güzel bir ailenin nöbetini tutuyorum beraber baktık foruma oda beğendi bu aileyi anlayacagın vermedi neyse kendine iyi bak selametle dua ile...

Allahim tüm hastalarimiza sifa versin.
Insallah tez vakitte sagliginiza kavusursunuz.

sahaff

Kayıtlı Kullanıcı
''Ey can, kimseyi kırma, sözden ağırı yoktur, beden çok yükü kaldırır ama gönül her sözü kaldıramaz..''

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm herkesin cuması mübarek olsun selametle dua ile..
ve aleykum selam nuruuum...

Canım benim yüzümde tebessüm oluştu mesajını okuyunca... ((;
ALLAH yar ve yardımcın olsun...

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı

Geçmiş olsun kardeşim :(
Rabbim kalıcı şifalar verir inşaALLAH tez zaman da ...

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı

:D yoook ya üzüntüden kuzuu :D
iki gündür ağlayacağım öyle doluyum ama bir türlü ağlayamıyorum gülüyorum ağlamak yerine sende böyle üzüntülü şeyler yazınca iyice gülesim geldi :D

:D kuzum sen şimdiden böyle olduysan düğünüme geldiğinde kesin ağlan :D ( tabi ancak telden haber ederim :D)

smssiz kuzum benim olmadı burdan kontör attırırım çok içime dokunuyo :D

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
:D kuzum sen şimdiden böyle olduysan düğünüme geldiğinde kesin ağlan :D ( tabi ancak telden haber ederim :D)

smssiz kuzum benim olmadı burdan kontör attırırım çok içime dokunuyo :D

:D Bende 3G 'yle katılırım ancak düğününe kuzuu :D
Ya da kaçar geliriiim ya :D
At kuzum eksilerde yaşamak nedir bilir misin sen :D nerden bilcen sizzde eksi yoook kiii :D

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
:D alla alla :D kızdırma beni hem sen evlenene kadar ben dünya turuna bile çıkarııım :D

:D anca faydalanmanı sağlayabilirim kuzu :D sesime özlem duyduğun zaman haber et :D ben düşünürüm :D

:D :D boşver dünya turunu sırf seni beklediğimizden erteliyoz zati :D

ne ukalasın düşün bakalım düşün hıhh :D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt