Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Sevgi dolu bir pınar olup akmak, insanları o pınardan kana, kana sulamak insana ayrı bir huzur veriyor. Bu huzuru tatmakta insanımızı sırat-ı müstegıyma yani doğruya, güzele ve iyiye çağırmak ise Müslümanın görevidir ve mesuldür. Müslüman kinin ve günahların düşmanı olmalıdır. Müslüman kardeşlerinin yardımcısı olmalı benliğini birlikle yenmeli ölümü kendinde ölümsüzleştirmelidir. Cesedinin göreviyle ruhun görevini dengelemeli olgunlaşmaya yönlenmeli ve gerçeğe boyun eğmelidir vesselam.

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
Hayat ne garip değil mi? Hayat denilen şey namazsiz ezan ile ezansız namaz arasındadır. Doğarken ezanın okunur namazın kalınmaz. Ölürkende namazın kılınır ezanın okunmaz. Çünkü doğum ezanı ölümün namazını kıldırir. hayat ezan ile namaz arası... Bu kadar kısa işte. Rabbim farkında olanlardan eylesin.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Saatleri ileri almayı unutmayalım...
Tam saat 3'te :D ne bir dakka aşağı ne bir dakika yukarı aman haa :D

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
Hamdolsun :) Yenisin burda, nasil buldunuz ortami, aradiklarinizi bulabildiniz mi?

Çok güzel. Telefondan girdiğim için çok şey paylaşamiyorum ama takip ediyorum. Tabi bide çalışıyorum vakit buldukça artık. Burayı nasıl bulduğumu anlatayım iş yerinden kur'anı kerim okumayı bilmeyen bir arkadaşa kur'an harflerini ona yazmak için internette arama yaptım bu sayfa çıktı. Sonra kayıt oldum vs. Öyle îşte

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Bu arada abla "Gorus,Oneri,Istek" bolumune yazdigim bir konuya baksana.. Cok karisik bir durum ya Hu ne yapacagimi bilemiyorum. Seninde fikrin onemli..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel. Telefondan girdiğim için çok şey paylaşamiyorum ama takip ediyorum. Tabi bide çalışıyorum vakit buldukça artık. Burayı nasıl bulduğumu anlatayım iş yerinden kur'anı kerim okumayı bilmeyen bir arkadaşa kur'an harflerini ona yazmak için internette arama yaptım bu sayfa çıktı. Sonra kayıt oldum vs. Öyle îşte

Masaallah ne guzel bir vesile... Ama sen geldin ya daha guzel oldu sanki :a15: Iyi ki geldin ve hos geldin...

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
cümleten Allah rahatlık versin dostlar. Herşeyin sahibi yüce Rabbimize emanet olun. Hayırlı geceler.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı

Aktif Kullanıcılar
Şu anda 380 kişi online. 8 Kayıtlı ve 372 Misafir üye bulunmaktadır.
Bugüne kadar en çok: 3.169 kullanıcı çevrimiçi oldu. (29-06-2009 17:54)
KatrePare cakdoc ibn Abdilvahhab+ imran özgür kimkimdir+ mehmethayri Nadas06+ yakais

Nadas agabey nerelerdesin ya Hu ?

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı

Aktif Kullanıcılar
Şu anda 380 kişi online. 8 Kayıtlı ve 372 Misafir üye bulunmaktadır.
Bugüne kadar en çok: 3.169 kullanıcı çevrimiçi oldu. (29-06-2009 17:54)
KatrePare cakdoc ibn Abdilvahhab+ imran özgür kimkimdir+ mehmethayri Nadas06+ yakais

Nadas agabey nerelerdesin ya Hu ?

Geldim kardeşim ..
es-selamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu ..
Nasılsın kardeşim ..

Çeşm-i Bülbül kardeşimin mesajlarını okuyordum, bir mesajına cevap yazmayı unutmuşum mesajı okuyunca farkettim :)
Kusuruma bakma B)

cennetnur

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbime şükürler olsunki beni böyle bir siteye katılmayı nasip etti.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Başım dönüyooor..
facepalm.gif

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
‘’Yalnız Rabbine yönel.’’ ( inşirah / 8 )
Ayetine uyarak sana yöneldik. Ya Rab… Sana Dayandık… Sana güvendik… Sensin tek tesellimiz.. Umudumuz… Karanlıklarımızı aydınlatan.. Karanlıkta ışığımız olan… Buz tutmuş gönüllerimizi eriten… Güneşimiz olan… Kapına geldik zift karası kalbimize huzur ver… Bizleri Sabr nimeti ile nimetlendir. Sabrı yanımıza verip ferahlattır şu ızdırablı gönlümüzü.… Huzurunla sabr ile donat yüreğimizin her zerresini… Ve şimdi Senin affına sığınıp Sana şükre duruyoruz… Verdiğin vermediğin… Sahip olduğumuz olmadığımız.. Sen’ce bilinen her şey için… Sen’ce bilinen her şeyin sayısınca sonsuz şükür…ELHAMDÜLİLLAH! ALLAH’ım Kardeşimize şifa ver. iç huzuru ver. sabırlar ihsan eylesin. Kalbine teselli ilacından teselli ihsan eyle. Ruhunu ve kalbini ALLAH sevgisi ile doldur. Amin..

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
“Yine de ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını.. Sırf ayaklarına batmasın diye.”

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt