Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim yeni gördüm ..
Selamun aleyküm nasılsın ..

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
RasuLuLLah (s.a.v) DünyaDa Ne Babacım Ne Anacım DiyebiLDi !
Her Nefeste Rabbim DeDi ! Ümmeti DeDi !!!

Dâvâ Er'î Bayram Hocam..

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Sular Hep Aktı Geçti
Kurudu Vakti Geçti
Nice Han Nice Sultan
Tahtı Bıraktı Geçti
Dünya Bir Penceredir
Her Gelen Baktı Geçti

GEVHER

Yönetici

Ve Sen yine denendiğinde , yine kalbin daraldığında , yine bütün kapılar kapandığında ve yine ne yapman gerektiğini bilmediğinde uzun uzun düşün ve hatırla YARADANını...

'' Allah kuluna kafi değil mi? ''
( Zümer Suresi )

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
İlim üç kulaçtır..

İnsan ilk kulaçta çok şey bildiğini zanneder. İkincisinde susmaya başlar, üçüncüsünde hiçbir şey bilmediğini anlar..

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
bir yakınımın durumunu paylaşmak istiyorum sizinle düşüncelerinizi yorumlarınizi bekliyorum bu konuda kardeşlerim. Bu yakınım. 20.yıllık evli bir yıl önce eşi başka birini sevdiğini söyleyerek boşanmak istediğini söylemiş. Son yıllarda çok ciddi olmasada yada eşine göre ciddiymiski geçimsizlikleri oluyormuş. Ama benim yakınım olan kadın boşanmayı kabul etmedi eşi yatağını ayırıp diğer kadına dini nikah kıymis adam evi terketmek yada dava açmak istese kriz geçiriyor yada intihara teşebbüs ediyor. Adamıda normalde kötü bir insan değil olarak biliyoruz. Ailemden duyduğuma göre adam bütün ihtiyaçlarını karşılayayim yeterki medeni bir şekilde boşanalım ben artık onu bacılarımdan biri görüyorum ona karşı birşey hissetmiyorum diyormuş. Ama yakınım bunu kabul etmiyor ve kendini çok yıpratıyor. Bu yakınım olan kadın bu olay öncesi açıktı şimdi kapandı ve beş vakit namazınida kılıyor.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Sevdiğini Hissettirmek, Sevildiğini Hissetmek

Sevdiğini sadece kendi için sevmek, hiçbir şey talep etmemek, olduğu gibi kabullenmek bence sanılanın aksine bir nevi bencillik olmalı. Ruhuna sevmenin keyfini tattıran insan, karşısındakine sevildiğini hissettirmiyorsa, tek kişilik bir oyunun baş kahramanı olmaktan öte gitmez. Anne, baba ya da sevgili, hiç fark etmez. Sevmenin keyfini alıp ruhunu sakinleştiren ve sevdikleri içinde aynı durumun geçerli olduğunu düşünen insan. Oysa bilmez ki zaman insanları yorar ve yorulan insan için çoğu kez sevilmek, sevildiğini hissetmek hayati önem taşır. Kendi için seven insan her şeyin yolunda olduğunu düşünürken, yavaş yavaş kopmalar başlar, evladın annesinden sevgilinin sevdiğinden... İfade edilmemiş sevgi sözcükleri, gerek duyulmamış bir başını okşama, zamanla kapanmaz uçurumlar açar iki şaşkın bakış arasında. Oysa karşıdan beklendiğini bildiğin sıcak bir gülümseme, hiçbir özel güne amade olmayan sıkı bir kucaklama, belki küçük bir tenkit bile sevgiyle yapılmış, insanı insana bağlar, muhatap kılar.
Zaman herkeste aynı izler bırakmaz geçerken ve her zaman sevdiği müddetçe sevileceğini düşünen insan belki de hayatının en büyük yanılgısını yaşar. Sevmek, devamlılık için hiçbir zaman tek başına yeterli olmaz eğer gerçekten istenen devamlılıksa. Sevgi, tek başına kendine saklandıkça çoğalıp anlamını bulamaz. Çocuk güvende olduğunu hissetmek ister onay veren bir bakışla ve insan hissetmek ister sevildiğini...

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm bugün aklıma hep leyla abla geldi iyidir inşaallah ondan haberi olan varsa bildirirse sevinitim inşaallah selametle dua ile..

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm bugün aklıma hep leyla abla geldi iyidir inşaallah ondan haberi olan varsa bildirirse sevinitim inşaallah selametle dua ile..

Aleyküm selam kardeşim ..
Leyla ablama söylerim müsaitse gelir :)
Sargılarını açtı bugün, yarın parmağındaki dikişler alınacak yanlış bilmiyorsam :)

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Getiriyorsun kardeşim :)
Leyla ablamız mesaj yazdı da ...
Doktor yarın yokmuş cuma gününü kalmış ...
Parmağı ağrıyor ..
Dualarımızda unutmayalım inşaALLAH Leyla ablamızı ..

leyla ablamız hep aklımda Rabbim şafi isminin hürmetine kalıcı şifalar versin inşaallah selamımı iletirsin inşaallah beni tanımaz ama olsun sen yinede dersin inşaallah

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin ecmain inşaallah:) kardeşim müsadenle sana bir soru inşaallah??:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt