Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (7 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Ya Rabbi ! Şu An Amin Diyen,KardeşLerimizin DertLerine Derman,HastaLıkLarına Şifa,BorçLu OLanLarada EdaLar Nasip EyLe Yarabbim.. Amin

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm canım hoşbulduk.Çok şükür bende iyiyim bu sene sorumluluğum koşuşturmam dünya telaşı o kadar çok olduğu için artık kendime hiç zaman ayıramıyorum.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimiizn sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Sen nasılsın canım neler yapıyorsun?Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
ve aleyküm selam.Allah yardımcın olsun ablacım.inşaAllah sağlık sorununuz yoktur.
şimdilik büyük sorumluluklarım olmadığı için Hamdolsun iyiyim.
tatil sona erdi bunun hüznü var biraz:)
Allah sıkıntılarınız gidersin inşaAllah tez zamanda.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ve aleyküm selam.Allah yardımcın olsun ablacım.inşaAllah sağlık sorununuz yoktur.
şimdilik büyük sorumluluklarım olmadığı için Hamdolsun iyiyim.
tatil sona erdi bunun hüznü var biraz:)
Allah sıkıntılarınız gidersin inşaAllah tez zamanda.
Amin
Çok şükür sağlığım yerinde sadece parmağımı blender kestiği için maalesef iki aydır iyileşmedi:(Ah canım küçüklüğümden beri hayat koşuşturması devam ettiği için bütün herşeye ben koşuyorum annemle evde tekiz annemin rahatsızlığı bütün herşey bana bakıyor birde küçük bebişler var yeğenlerim onlar zaten bütün yorgunluğumu alıyor onlar benim yaşma sevincim mutluluğum hiç birşey değişemem onları Allah o güzel duyguları bizede yaşatmak nasip etsin Rabbim inşallah.
Allah sağlık afiyet versinde herşeye koşalım inşallah şu can sağ olduktan sonra bütün sıkıntılar üzüntüler gelir geçer Alalh bundan geriye bırakmasın inşallah.alladığımız bir nefse için bile ne kadar şükür etsek azdır Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah sanada kolaylık versin herşey gönlünce olsun Allah'a emanet ol selametle kal canım.

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
ah Allahım hergun ınsanların korkunc halını goruyorum ıcım acıyo Annelr lutfen egıtım ya kızlarımıza ozellıkle:S

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Muhammed (s.a.v) aşkına yakma Ya Rabbi
Kabe aşkina yakma Ya Rabbi
Kur’an aşkina yakma Ya Rabbi

Yakma Ya Rabbi...

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Secdeye kapanan başlar hürmetine
Aşkınla sızlayan kalpler hürmetine
Gecelerde dökülen yaşlar hürmetine
Gazabınla bize bakma
Ya rabbi

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Susadım karanfil
Çöllerde kavrulan kurumuş toprak gibi
Kelepçe vurulmuş, yemyeşil gövdene
Ben özgürlüğe hasret...

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
İsmini duyunca,boynum düşmeliydi omzuma
İçime bir ateş düşmeliydi
Ayaklarımın feri kesilmeliydi
Kendimden geçmeliydim sonra ...

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
Hanımından bir bardak su isteme yerine, kalkıp kendisi almayı düşünen erkeğin karşısında,
" Eşim yorulmasın ona suyu ben ikram edip ecrini alayım. " düşüncesinde olan bir hanım olursa,
O zaman su baldan tatlı hale gelir. Aradaki muhabbeti artırır.

Şefika Kaya Meriç

Güzel söylemiş :)

Peki ya aynı Hanımın karşısında, Hanımının yorucu bir günden sonra yorulduğunu farkedip, ona kıyamayıp, o yorulmasın diye susadığını belli etmeden yerinden kalkıp suyunu kendi içen ve üstüne bir de Hanımına su getiren bir beyi olursa, o su ne olur...

Hayırlı geceler... Selam ve dua ile...

T

tevbekarım

Hasbinallah ve nimel vekil...Ya Rabbim ümmeti Muhammedin kadın erkek bütün mümin ve müslümanların içlerindede bizim yar ve yardımcımız vekilimiz Sen Ol Ya ErhamürRahimin....

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Sağlıklı ,huzurlu ve mutlu nice yaşlar diliyorum.
Allaha emanet ol.
Selametle kal canım benim....

Ranacım.......b)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Sizden, hayra çağıran, iyiliği emreden ve kötülükten men eden bir topluluk bulunsun. İşte kurtuluşa erenler onlardır.
Âl-i İmrân, 3/104

T

tevbekarım

dün annem ve babam umreye gitti dün akşam üzeri 4 gibi Mekkeye varmışlar bugün ne yapıyorlar acaba dün Kabe-i Muazzamayı ziyaret ettiler mi ilk ne zaman görecekler....forumda giden varmı diye içimden geçti:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt