Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
..sıkılıyorum bu ara...uzaklaştım yine herşeyden.

T

tevbekarım

Niyet ettim ALLAH rızası için tüm günahlarımdan tövbe etmeye, Bismillah Estağfirullah el Azim el Kerim ellezi la ilahe illa huvel hayyul kayyum ve etübü ileyh...

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Müslümanlar Ne Zaman Birlik Olacağız !

Golden Rose

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşlerim.. Nasılsınız? Sizleri çok çok özledim. Burnumda tütüyorsunuz. Uzun zamandır foruma giremedim. İlknur, efe abim, kalbun kesir (vaktim olmadığı için herkesi yazamıyorum) hepinize sonsuz selamlar. Öpüldünüzzz:))))

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam..Bizler şükürler olsun gayet iyiyiz,seni sormalı? :)

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
En zor zamanda bile kesinlikle ümitsizliğe kapılma // Tevbe süresi 40.Ayet

nurul-islam

Kayıtlı Kullanıcı
Ben tüm yaralarını Aşk'la sararken, sen hangi Aşk'a yama ettin kendini..

Hakan DAĞLI

cimicip

Kayıtlı Kullanıcı
Sıkıntılı ve darda kaldığımız anlarda en güzel çare ve ilaç dualardır...Kalben inananarak ve güvenilerek yapılan dualar bizler için şifadır...
(La ilahe illalahül aziymül haliym La ilahe illallahü rabbül arşil azim La ilahe illallahü rabbüs semavati ve rabbül ardı ve rabbül arşil kerim)..
Sevgili Peygamberimiz sıkıntılı anlarında bunu okurlarmış.
Rabbim sıkıntılarınızı feraha çıkarsın inşaallah!.......

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Belki bir gün herşey düzelicek,,,
belkide kendimi bununla kandırmam lazım....

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
Sıkıntılı ve darda kaldığımız anlarda en güzel çare ve ilaç dualardır...Kalben inananarak ve güvenilerek yapılan dualar bizler için şifadır...
(La ilahe illalahül aziymül haliym La ilahe illallahü rabbül arşil azim La ilahe illallahü rabbüs semavati ve rabbül ardı ve rabbül arşil kerim)..
Sevgili Peygamberimiz sıkıntılı anlarında bunu okurlarmış.
Rabbim sıkıntılarınızı feraha çıkarsın inşaallah!.......

selamun aleyküm kardesim peygamber efendimizin okudugu duanin anlami nedir ? allaha emanetsiniz selam ve dua ile

cimicip

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardesim peygamber efendimizin okudugu duanin anlami nedir ? allaha emanetsiniz selam ve dua ile
"Lâ ilâhe illallâhül-Aziymül-Haliym Lâ ilâhe illallahü Rabbül-Arşil-Aziym Lâ ilâhe illallahü Rabbüs-semâvâti ve Rabbül'ardı ve Rabbül-Arşil-Keriym"
MANASI:
"Halîm ve Azîym olan Allâh'tan başka ilah (ibâdet edilecek) yoktur
Büyük arşın sahibi olan Allâh'tan başka ilâh yoktur O, arş-ı kerîmin
Rabbi (sahibi)dir"
Anlamı bu ayşe kardeşim sizde Rabbime emanet olun!.......

T

tevbekarım

Rabbim İman nimetinin şükrünü eda edebilmek için Sen yardım et... Ya Erhamürrahimin Hilm ismi şerifin hatırı hürmetine bize güzel ahlak sabır ve yumuşak huyluluk nasip et...Hayırlı geceler Dua kardeşlerim...

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Kunut’taki “ve nahleu ve netruku meyyefcüruk” “her günahkarı terk ederiz ve hal ederiz, iktidarına son veririz” okunup geçilecek bir duadan öte bir emir, bir ültimatomdu mü’min için.

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Çizginiz sağlamsa, Allah’ın boyasıyla boyanmışsanız yenilgi yoktur. Giden şehit, kalan gazi…

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Kontrol, hareketin şiarıdır. Kutlu Elçi, Medine çarşısında bulgur çuvalına elini daldırır. Çuvalın üstü kuru, dibi ıslaktır. “Yağmur yağdı!” der karşısındaki. Allah’ın Elçisi sözünü esirgemez: “Bizi aldatan bizden değildir.”

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt