Allah ım sen herkezin duasını kabul et....
Amin Amin Amin
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahındna boş çevrimeyip hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla kendi rızası için.
Senı tekrar buralarda görmek ne güzel abla
Annen iyidir inşallah...
Canım annem biraz ben bir kaç günlüğüne eve geldim yarın geri dönüyoruz kardeşimle cumartesi günü annemi Ankara'ya kontrole götüreceğiz inşallah sonuçlar iyi çıkar ama iyileşme süresi çok yavaş annem çok üzgün tatlım.allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.
rabbim ya şafi adıylu şifa versin inşallah..
Allah'ım!... ben şu anda bu mesajı okuyan kardeşimi(kulunu) Çok seviyorum..'Sen'de sev! razı olana kadar onu yaşat..Eyy Rabbim! Onun hakkında hayır olanı gönlünde razı eyle, gönlünde olanıda hakkında hayırlı eyle'...Rabbim!.. Onu her türlü kötülüklerden, musibetten koru.'tek bir saniye bile üzülmesine izin verme... Ona çekemeyeceğidert verme... Onu doğru yoldan hiç ama hiç ayırma!.. Onu Efendimiz(SAV) komşu eyle! AMİN
Allah'ım!... ben şu anda bu mesajı okuyan kardeşimi(kulunu) Çok seviyorum..'Sen'de sev! razı olana kadar onu yaşat..Eyy Rabbim! Onun hakkında hayır olanı gönlünde razı eyle, gönlünde olanıda hakkında hayırlı eyle'...Rabbim!.. Onu her türlü kötülüklerden, musibetten koru.'tek bir saniye bile üzülmesine izin verme... Ona çekemeyeceğidert verme... Onu doğru yoldan hiç ama hiç ayırma!.. Onu Efendimiz(SAV) komşu eyle! AMİN
allah'ım
birbirini görmeden sevgilerini ve dualarını yollayan şu kullarının çabalarını kabul et
dualarına icabet et
korktukları şeylerden güvence ver
sığınmalarını kabul et
okudukları kur'anları katına yükselt
kardeşliklerini koru
hastalarına acil şifa
bunalmışlarına ferahlık
borçlularına ve fakirlerine bol rızık
gurbettekilerine selamet
zengin ve rahat olanlarına şükür
ayrılarına kavuşma
bekarlarına hayırlı eşler