Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardesler, oncelikle Kandilimiz ve Cumamiz Mubarek Olsun...

Bugun annem hastaneye ciger tomografisi sonucunu baktirmaya gitti, duydum da annemin akcigerlerinde ödem olusmus. Annemden cook uzaktayim, cok korkuyorum birsey olacak diye.
Korkumdan soramadim da, neymis, nasilmis, ne dediler vs diye, hep bisi demediler diyor.=(

Bu hastaligi duyan bilen var mi ?
Cok uzgunum...
Dua edin insallah...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Canım benim,
hayırlı kandiller ,hayırlı cumalar diliyorum.
Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah,
dualarım anenle inşallah...
Allaha emanet olun.
Selametle kalın.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Amin...

ALLAH Celle Celalühu razı olsun inşallah...
Kadir Gecemiz Mübarek Olsun...

Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

AMİN....

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Şu ziyaretçileri foruma üye etmek gerek diye geçti içimden
MaşaALLAH online ziyaretçi sayısı 1430 üye sayısı 2.

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Her düştüğümde gözlerime gülen sen ol ya Resulullah,bak yine yolunda bir toprağa iniş yaşiyor gönlüm ,yükselirken makanin eteklerine bir ates düşüyor gönlüme,
ince bir sizi yüreğimde günahlarimin korkusundan ya Nebi,ama biliyorumki sen rahmet peygamberisin gunahkarlarin şefaatcisi sensin ya Habibullah, benide kat hayirli
ummetim dedigin tolulugun saflarina,yerdede olsa raziyim sancaginin dibinde olmaya ya Resulullah...(s.a.v)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı kandiller herkese kardeşlerim Allahım hayırlı dualarımızı kabul eylesin

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Doğrunun olmadığı yerde güzel yoktur...
Doğrunun olmadığı yerde iyi yoktur...
Güzelin olmadığı yerde doğru yoktur...
Güzelin olmadığı yerde iyi yoktur...
İyinin olmadığı yerde güzel yoktur...
İyinin olmadığı yerde doğru yoktur...
images

İYİYİMİ İSTİYORSUN,ALLAH VE RESULÜN BUYURDUĞU,
GÜZELİMİ İSTİYORSUN,ALLAH VE RESULÜN GÖSTERDİĞİ,
DOĞRUYUMU İSTİYORSUN,ALLAH VE RESULÜN BİLDİRDİĞİ...
İYİ,DOĞRU VE GÜZELİ ALLAH VE RESUL TERAZİSİNDE TARTANLARDAN OLACAKSIN...
SANA ÇÖL GİBİ GÖRÜNEN,O GÖL DİYORSA GÖLDÜR..

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

Kadir geceniz mubarek olsun...

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardesler, oncelikle Kandilimiz ve Cumamiz Mubarek Olsun...

Bugun annem hastaneye ciger tomografisi sonucunu baktirmaya gitti, duydum da annemin akcigerlerinde ödem olusmus. Annemden cook uzaktayim, cok korkuyorum birsey olacak diye.
Korkumdan soramadim da, neymis, nasilmis, ne dediler vs diye, hep bisi demediler diyor.=(

Bu hastaligi duyan bilen var mi ?
Cok uzgunum...
Dua edin insallah...
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah
Anne anne ne kadar farklı Rabbim herkesin annesine şifa versin İnşallah
100 Ya Şafi okucam Allah şifa versin..

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
‎"Sizler, mücadele çerçevesinde yaptıklarınızla, dışarıdan bakan insanlar nazarında hayranlık uyandırıcı çalışmalar içerisindesiniz. Diyelim ki buradan geçen ve sizi bu çalışmalar içerisinde gören alelâde bir mümin, kalbinden koparak Allah rızası için size bir bardak su verdi. Sırf bu ihlasından dolayı o kişi cennete gidebilir de, şayet bu yaptıklarınızdan dolayı ola ki bir kendini beğenmişlik hissederseniz, siz kimbilir nereye gidersiniz."

Salih Mirzabeyoğlu

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
"Sizler, mücadele çerçevesinde yaptıklarınızla, dışarıdan bakan insanlar nazarında hayranlık uyandırıcı çalışmalar içerisindesiniz. Diyelim ki buradan geçen ve sizi bu çalışmalar içerisinde gören alelâde bir mümin, kalbinden koparak Allah rızası için size bir bardak su verdi. Sırf bu ihlasından dolayı o kişi cennete gidebilir de, şayet bu yaptıklarınızdan dolayı ola ki bir kendini beğenmişlik hissederseniz, siz kimbilir nereye gidersiniz."

Salih Mirzabeyoğlu
Allahcc razı olsun can gönüldaşı...
Rabbimize emanetsin...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM...DUA...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
..Herşey Sen'de yaşarken, insanlık nefsinde ölmüş..

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
‎"Sizler, mücadele çerçevesinde yaptıklarınızla, dışarıdan bakan insanlar nazarında hayranlık uyandırıcı çalışmalar içerisindesiniz. Diyelim ki buradan geçen ve sizi bu çalışmalar içerisinde gören alelâde bir mümin, kalbinden koparak Allah rızası için size bir bardak su verdi. Sırf bu ihlasından dolayı o kişi cennete gidebilir de, şayet bu yaptıklarınızdan dolayı ola ki bir kendini beğenmişlik hissederseniz, siz kimbilir nereye gidersiniz."

Salih Mirzabeyoğlu

Hiç ablamız gelmiş
bayadır yoktun abla hoşgeldin :)

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
[h=6]Dinde zorlama yoktur, insan özgürdür elbette! İsteyen bu dünyada pişer, isteyen ahirette!

Necip Fazıl Kısakürek
[/h]

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Allahcc razı olsun can gönüldaşı...
Rabbimize emanetsin...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM...DUA...

Ecmain abi..
Sende RABBİME emanetsin..

Hiç ablamız gelmiş
bayadır yoktun abla hoşgeldin :)

Hoşbuldum..
evet yoktum..Olmayı da düşünmüyordum..Ama ALLAHın sabredenlerin ve haklının yanında olduğunu bir kez daha farkettim şükürler olsun..
Bana inanmayanlar ve destek olmayanlara rağmen,burdayım ve burda olacağım inşaALLAH..

ibra

Kayıtlı Kullanıcı

Salih Mirzabeyoğlu

İhlas Samimiyet çook önemli.
ALLAH Razı olsun abla :)

Aklı başında olan bir adam, refikasına muhabbetini ve sevgisini, beş on senelik fâni ve zâhirî hüsn-ü cemaline bina etmez...
Belki, kadınların hüsn-ü cemâlinin en güzeli ve daimîsi, onun şefkatine ve kadınlığa mahsus hüsn-ü sîretine sevgisini bina etmeli tâ ki, o biçare ihtiyarladıkça, kocasının muhabbeti ona devam etsin. Çünkü onun refikası, yalnız dünya hayatındaki muvakkat bir yardımcı refika değil, belki hayat-ı ebediyesinde ebedî ve sevimli bir refika-i hayat olduğundan, ihtiyarlandıkça daha ziyade hürmet ve merhametle birbirine muhabbet etmek lâzım geliyor. Şimdiki terbiye-i medeniye perdesi altındaki hayvancasına muvakkat bir refakatten sonra ebedî bir mufarakate mâruz kalan o aile hayatı, esasıyla bozuluyor...
Risale-i Nur Külliyatı

T

tevbekarım

Ramaza-ı şerifin son dakikalarını yaşarken Ya Rabbi hocalarımızı anamızı babamızı akrablarımızı çoluk çocuğumuzu ümmeti Muhammedi içindede bizleri affedilenler zümresine kat bizi rızandan ayırma Hilm ismi şerifin hürmetine huzur sukunet ver halimize evimize... islamiyet gen tr ailemin herbir ferdinden Sen razı ol Ya Erhamürrahimin....Estağfirullah...Estağfirullah....Estağfirullah...

Gönül_Hecem

Yasaklı Kullanıcı
Bu dünyanın birde öbür dünyası var..

Nasipse orada hesap kesilecektir..

Herşeyi hakkı ile bilen sadece ALLAH tır..

Gönül_Hecem

Yasaklı Kullanıcı
ALLAH ım..

Her fena insanın kötülüğünden ve her kötü kadının şerrinden sana sığınrım...

Amin Amin Amin..

_YUSUF_

Yönetici
Selamun Aleykum Ve Rahmetullahi Sevgili dostlar,
Ramazan olması dolayısı ile aranızda fazla bulunamadım hakkınızı helal ediniz.
Umarım hepiniz iyi ve afiyettesiniz.Bizler iyiyiz hamdolsun.
Hepinizin bayramını tebrik eder ailenizle huzurlu bereketli bir bayram geçirmenizi Yüce Allah'tan niyaz ederim
Allah'a c.c emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt