malesef leyla abla bizi görmeden kalkmış![]()
Ah canım benim mesajını görmedim kusura bakma tatlım
malesef leyla abla bizi görmeden kalkmış![]()
selamün aleyküm
nasılsınız kardeşlerim
ve aleyküm selam ve RahmetullahEsselamu aleykum mescid-i haramda ramazan çok güzel geçiyor.rabbim sizede nasib etsin.
esselamu aleykum mescid-i haramda ramazan çok güzel geçiyor.rabbim sizede nasib etsin.
Canım Rabbim yüreğindeki sıkıntıya inşirah nasip etsin inşallah
sen yüreğinde böyle hissediyorsun..her tarafta rahmet var...
şuan senin için dua eden melekler var..belki bu ramazanda yüreğindeki sıkıntıyla ettiğin dualardır..Rahmet olarak dönecek..
belki Rabbim katında bu Ramazanındır müjdeye kavuşturan..biz bilemeyiz...Rabbimizdir bilen...
her şer gibi gözükende de vardır bir hayır...
bu mübarek ayın feyzi ve bereketi üzerimize olsun canım...
eğer kulun yüreğine sıkıntı hüzün düşmüşse ya mevla özlemiştir kulunu, yada kul mevlasını..
La tahzen,üzülme Allah Bizimle...
baki selam ve dualarımlaB)
Çok şükür iyiyim canım benim sen nasılsın biraz sıkıntıdasın gedli bana sana dediğim gibi hiç birşey için üzülmeye değmez tatlım aldığımız bir nefes için bile Rabbim'e kadar şükür etsek azdır Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.Hastane oratmı tekrar görünce bütün insanların oraya gidip ders alması gerekiyyor acı sıkıntı dolu günlerimiz geçti birde annemle aynı yerde ytan genç bir hasta vefat etti geride geözü yaşlı 19 yaşında küçük kızımnnı ve biraz daha büyük ablasını gözü yaşlı annesini kardeşlerini yakınlarını bırakıp bu dünyadan göçüp gitti Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bugün tam 17 gün oldu vefat edeliAllah yar ve yardımcıları olsun.
Allah'ım sağlık afiyet iyilikler güzelliklar hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin sevdiklerimizle ailemizle hep beraber inşallah.
Annem bugünler daha durgun ameliyat yeri çok derin birde bir kaç. gündür ameliyat olan yerin aşağısı diz kapağının olduğu yerde şişit ağrı var Allah'ım korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah'ım anneme ve bütün şifa bekleyen hastalarımıza tez zamanda Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin inşallah.Canım benim sendde kendine iyi bak Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun inşallah.
Ah canım benim mesajını görmedim kusura bakma tatlım![]()
**RaNa**canım bir sayfa önce sana mesaj yazdım![]()
Allah razı olsun ablacım..
Allah rahmet eylesin olen kişiye üzüldüm
İşte bazen dayanamıyıp yazıyorsun
Agustosun 20 sinin gelmesini hiç istemiyorum
bayram nasıl geçiçek acaba düşünüyorum
öyle işte birkaç sorun.....
Gördüm ablacım ....
Allah senden de razı olsun canım benim hayat bu işte onun için hiçbirşey için üzülmeye değmez bütün sıkıntılar üzüntüler gelir geçer yeter ki can sağ olsun kolay değil bu dünya imtihan dünyası hepimizin kendine göre bir imtahanı var ama inşallah Allah'ıın izniyle her iki dünyadada imtahanlarımızı başaraı ile geçmek nasip etsin Rabbim.Sabır acıdır lakin meyvası çok tatlıdır unutma daha öncede bahsettim hayatta o kadar sıkıntılar acılar yaşadık ama Rabbim her zaman yanımızdaydı bizleri darda sıkıntıda bırakmadı çok şükür sabrımızın mükafatı her zaman aldık allah büyüm Rabbim nelere Kadir'dir yeter ki ol desin.
Canım benim 20 ağustos senin için sıkıntılı bir gün ama benim için çok önemli bir gün benim doğum günüm çünkü inşallah sende o güne kadar bütün sıkıntılardan kurtulup selamatine erdirmek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı akşamlar..
Bu ramazan kim mutlu olduki. Yaşayamıyorum ramazanı ya, yaşayamıyorum.
bu ramazan kim mutlu olduki. Yaşayamıyorum ramazanı ya, yaşayamıyorum.
hayırlı cumalar diliyorum.
şükürler olsun,
rabbim gücümüzü verdi
ibadetlerimizi yapıyoruz.
Bu büyük bir mutluluk.
Annemle birlikte yine güzel bir ramazan ,
rabbim hayırlı şifalar verir canım anneme inşallah,
oda şükürler olsun orucunu tutuyor.
Ailece bir arada şükürler olsun ramazan ayını layıkıyla yerine getirmek için çabalıyoruz.
Allah yar ve yardımcımız olsun.
Seneye tekrar bu güzelliği rabbim nasip eder mi?
Bilinmez...
Bu nedenle bu günü iyi değerlendirelim inşallah...
Allaha emanet olun.
Sabır şükür ve teslimiyet...
bak annem oruç tutuyor diyorsun ne güzel
benım annem bu sene bobreklerinden dolayı tutamıyor
daha dogrusu o tutmak istiyor ama ben kesinlikle bırakmıyorum.
çünkü suan bile bobrek agrılarından mahfoluyor....