Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (2 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Rabbim tüm şifa bekleyen kardeşlerimize ve LEYLA kardeşimizin annesine şifa nasip eylesin inşallah

GÜÇ ve KUDRET ancak O'ndadır ....O Aziz ve HAKİM'dir. Celle Celaluhu

Hayır ve Bereketli Cumalar

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamu aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Rabbim tüm şifa bekleyen kardeşlerimize ve LEYLA kardeşimizin annesine şifa nasip eylesin inşallah

GÜÇ ve KUDRET ancak O'ndadır ....O Aziz ve HAKİM'dir. Celle Celaluhu

Hayır ve Bereketli Cumalar

Amin...

ALLAH Celle Celalühu razı olsun inşallah...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

AMİN....

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlıı cumalarr
RABBİM her daim yar ve yardımcımız olsunn
günahlarımız af mekanımız cennet Olsun inşaALLAH
dualarınızda unutulmamak duasıylaa
en güzele emanet olunn...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
223934_10150264613843553_280538568552_7610502_1757543_n.jpg

Kaçan bir gol kadar üzülmedik değil mi.
Ölürken çocuklar o güzel Afrika'da..

İbrahim Tenekeci

Gönül_Hecem

Yasaklı Kullanıcı
Şaban ayının son cuması.. kıymetini bilmek gerek.. Şaban'ı Şaban'a yakışır şekilde uğurlamak gerek..

şimdiden ramazanınız mübarek olsun..

Gönül_Hecem

Yasaklı Kullanıcı
Eyy Yar.. Helal ol bana desem , Param yok , Pulum yok , Evim yok , Arabam yok ! Ama İMANım var , RABBİMe duyduğum AŞK'ım var desem, Balayına biiznillah CENNET'e gideriz desem , Dünya Fani boşver Onu ,Ahiretim'e yoldaşım ol desem, Kabul eder misin..? Beni RAHMAN'ın rızası için Sever misin..? RABBİM Bu şekilde düşünen eşler nasip eylesin cümlemize inşALLAH...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ebû Hüreyre (r.a.)’den rivâyete göre, Rasûlullah (s.a.v.) şöyle buyurdu: “Rabbiniz buyuruyor ki; Her iyiliğe on katından başlayarak yedi yüz katına kadar sevap yazılır. Oruç ise böyle bir değerlendirmeye tabi olmayıp onun mükafatı bana ait olup onu ben mükafatlandıracağım. Oruç ateşe karşı koruyucu bir kalkandır. Oruçlunun ağız kokusu Allah katında misk kokusundan daha hoştur. Bilgisiz biri siz oruçlu iken size sataşırsa ben oruçluyum desin başka cevap vermesin.” (Buhârî, Savm: 2; Müslim, Sıyam: 30)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Enes (r.a.) rivayet eder, Rasulullah (s.a.v.) şöyle buyurdu. “ Peygamber namazını kılmadan önce taze birkaç hurma ile orucunu açardı. Taze hurma yoksa kuru hurma ile onlarda yoksa birkaç yudum su içerdi.” (Ebu Davud-Tirmizi-Müsned-Darekutni)

Golden Rose

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşlerim :)
Nasılsınız?
Aşırı sıcaklar başladı. Benim buralar kavruluyor. İnşaallah en kısa zamanda şu sıcaklar biraz olsun geçer.
Yazlık bu sene yok. Dolayısıyla hayatım Facebook-Twitter-Ha bura :D Tabi çalışıyorumda. Öyle böyle geçip gidiyor günler. Sizlerin günleri nasıl? Leyla ablamın annesi nasıl oldu? Efe abim ne yapıyor? İlknur'u zaten gören cennetlik :D Kalbun kesir ablam nasıllar?

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Nasılsınız?
Aşırı sıcaklar başladı. Benim buralar kavruluyor. İnşaallah en kısa zamanda şu sıcaklar biraz olsun geçer.
Yazlık bu sene yok. Dolayısıyla hayatım Facebook-Twitter-Ha bura :D Tabi çalışıyorumda. Öyle böyle geçip gidiyor günler. Sizlerin günleri nasıl? Leyla ablamın annesi nasıl oldu? Efe abim ne yapıyor? İlknur'u zaten gören cennetlik :D Kalbun kesir ablam nasıllar?

Ve aleykum selam kardeşim.. İyiyiz şükürler olsun.. Sağolasın.. Sen de iyisindir inşaallah..
Dualarında bizleri de unutma.. Hayırla kal..

Golden Rose

Kayıtlı Kullanıcı
Nasılsınız?

Ve aleykum selam kardeşim.. İyiyiz şükürler olsun.. Sağolasın.. Sen de iyisindir inşaallah..
Dualarında bizleri de unutma.. Hayırla kal..

İyiyim ablam ne olsun. Bu sabah çok rahatsızlandım. Yediklerimin hiçbiri midemde 5 dkdan fazla kalmıyor. Sabah kahvaltısını korkumdan daha yeni ettim. Bakalım şimdilik iyi gibiyim. Bir taraftan ramazan geliyor anneme temizlikte yardım etmek istiyorum. Ama durum böyle olunca başımı kaldıramıyorum yastıktan. Dualarım hep sizlerle zaten ablam. Kendine çok iyi bak.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Bizim sizi boş yere (bir oyun ve eğlence olarak) yarattığımızı ve sizin Bize döndürülüp getirilmeyeceğinizi mi sandınız? (Mü'minûn Suresi 115. Ayet)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
İyiyim ablam ne olsun. Bu sabah çok rahatsızlandım. Yediklerimin hiçbiri midemde 5 dkdan fazla kalmıyor. Sabah kahvaltısını korkumdan daha yeni ettim. Bakalım şimdilik iyi gibiyim. Bir taraftan ramazan geliyor anneme temizlikte yardım etmek istiyorum. Ama durum böyle olunca başımı kaldıramıyorum yastıktan. Dualarım hep sizlerle zaten ablam. Kendine çok iyi bak.
geçmiş olsun kardeşim Allah şifanı versin.

acem_kizi

Kayıtlı Kullanıcı
Ah Yar; Gel ve yazıl alnıma bir secde vakti.... Secdeden doğrulduğumda nurlansın alnım. Gel Yar; bahçe, park değil, saray, köşk değil istediğim, Cennette Efendimiz'in sancağı altında Ebedi Saadete erelim..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Geçmiş olsun canım.. Rabbim şifasını versin inşaallah.. Sen de kendine iyi bak.. HAYIRLA KAL..

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Kırgınım sana
Ne çok kırdın
1 kere dinleme şansı vermedin 1 kere...
Hep bişeylere zorladıngın için
Hep inat edip çok büyük hatalar yaptım
Şimdi çok pimanım çokkk
ne değiştiki hiç bişey hala aynı..

Kırgınım sana
Kaç kere kırdın bilmiyorum bile
Yüreğim buruk sana karşı