Amin
Ve Aleyküm Selam kardeşlerim Allah sizden razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Annem salı günü sabah sekizde Allah'ın izniyle ameliyata girecek inşallah annem olmamakta direniyordu ama maalesef kaçış olmadığı için mecburen amaliyat olacak Allah yar ve yardımcısı olsun amelyatı inşallah başarılı şekilde geçer.Allah anneme ve bütün şifa bekleyen hastalarımıza tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah hayırlara vesile estin inşallah dualarınızı bekliyorum kardeşlerim Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.10-15 gün daha Ankara'da olacağım hastanede refakatçi ben kalacağım Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun inŞALLAH..
selamünaleyküm canım.sana da hayırlı cumalar inşallah. bakıyorum da Şehadetgülü bacımız yok uzun zamandır.nerede acaba haberin var mı .? face hesabı da kapanmış
selamünaleyküm canım.sana da hayırlı cumalar inşallah. bakıyorum da Şehadetgülü bacımız yok uzun zamandır.nerede acaba haberin var mı .? face hesabı da kapanmış
acaba nerdeeeee ?
Ya ustam sen beni tanımadın mı??
Face hesabım da kapanmadı ya ismime döndüm hem dün grupta sen kimin gönderisini beğendinn bakimm
bi kaç gündür sana yazmaya niyetim vardı da bi yazamadım işte.
Tatilin nasıl geçiyor felan sorcaktım.Geldin mi
![]()
Pat!!
Aklima cok guzel bir fikir geldi Forum ve GonulDaslarimizla alakali..
Yazdigim kitaba burdaki kardeslikten soz edecegim..
Malum gunumuz gencligi (uc bes ay oncesine kadar bende oyleydim) filmlerin, sanatcilarin fan sitelerinden, paylasim sitelerindeki ahlaki dusuk paylasimlardan basini alamiyor..
Kalemimle ulasmak istiyorum boyle kardeslerime, sevgilerle..
vallaa ben ne anlatsam bilemiyorum ama gercekten icim acıyor bana birsekilde dua edermisiniz arkadaslar cidden sözlümden ayrılık yasıyoruz bbaska bir kız yüzünden dualarınızı bekliyorum![]()