Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Düşün:
kör, sağır ve dilsiz çölde gidiyorlar ve sağır ölüyor. dilsiz köre,
sağırın öldüğünü nasıl anlatır? seni sevmek; sadece dilsiz kalmak değil,
dilsizin böylesi olmak işte!

[Adam FAWER]

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
şuan içimden zamann biraz hızlı geçmesini istiyorum hayatımın bi düzene girmesini isterdim Şöyle 1 2yıl geçmiş olsa hayat tamamen düzelse derim,,,, yada geriye gidip bazı yanlışları düzeltmek isterdim....
Mevlam razı olsun çok güzel bi konu...

ecthelion

Kayıtlı Kullanıcı
insanın beklentileri hiç bitmiyor. doğumundan ölümüne kadar. hep daha fazlasını ve daha fazlasını istiyoruz. bunlar için belki çok çalışıyoruz belki hayatın çok daha önemli yanları gözümüze bile görünmeden bizden uzaklaşıveriyor. hep yatağımdan besmele ile kalktıktan sonra ilk cümlemin şu olmasını isterdim " bu gün ömrümün geri kalanının ilk günü".
ve bu gün okuldaki sınav dönemi bitti. şöyle bir geriye baktım anasınıfı - ilk öğretim - orta öğretim (benim zamanımda birleşik değildi) - kolej - üniv. - master..... türkiyedeki ortalama insan ömrünün yarısı kadar eğitim hayatı sürüyoruz. sırf şu yangın yeri dünya hayatında karınca misali su taşırken en azından tarafımızı doğru seçmede mikron kadar fayda görebilmek için belki.

haftaya da sanırım ilk öğrenim ve lise ler için karne haftası..... herkese hayırlısını diliyorum...

A

Araz-

1- ALLAH ( c.c )
Kainatı yaratan ve idare eden bütün övgü ve ibadetlere layık varlığı zorunlu olan kendinden başka hiçbir ilahı bulunmayan tek bir Allah’tır.

A

Araz-

2- Er-RAHMAN ( c.c )
Esirgeyen bağışlayan ilahi rahmet lütuf ve koruyuculuğu bütün mahlukatı kapsayandır.

A

Araz-

3- Er RAHİM ( c.c )
Esirgeyen bağışlayan dünyada kendisine inanıp emirlerine uygun bir şekilde yaşayanları ahirette ebedi nimetlerle mükafatlandıracak olandır.

A

Araz-

4- El MELİK ( c.c )
Görünen ve görünmeyen bütün mülkün sahibi mülk ve saltanatı devamlı olandır.

A

Araz-

5- El KUDDÜS ( c.c )
Her türlü eksiklik ve ayıplardan münezzeh bütün kemal sıfatlarla muttasıf bulunandır.

A

Araz-

7- El MÜ’MİN ( c.c )
Kullarına emniyet veren. Kendisinin ve peygamberlerinin doğruluğunu ortaya koyandır. Kullarına yaptığı va’dinde sadık olandır.

A

Araz-

8- El MÜHEYMİN ( c.c )
Saltanatı hakkında dilediği gibi tasarruf eden evrenin bütün işlerini düzenleyen her şeyi gözetip koruyan insanları kontrol edip gözetleyendir.

A

Araz-

9- El AZİZ ( c.c )
İzzet sahibi mağlup edilmesi imkansız olan her şeye galip olandır.

A

Araz-

10- El CEBBAR ( c.c )
Azamet ve kudret sahibi istediğini mutlaka yapan kırık kalpleri onaran dilediği her durumda mutlak iradesini yürütendir.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm. Bu mesajı görenler bana 1 Ayetel Kürsi okuyabilirler mi acaba? İnanın çok ihtiyacım var. Şimdiden Allah razı olsun. Kendinize çok iyi bakın.

Ve aleyküm selam kardeşim. Mesajını gördüm ve okudum.
Allah celle celaluhu kabul buyursun inşaallah... B)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamun aleyküm. Bu mesajı görenler bana 1 Ayetel Kürsi okuyabilirler mi acaba? İnanın çok ihtiyacım var. Şimdiden Allah razı olsun. Kendinize çok iyi bakın.

Okudum Kardeşim...

Hayırlı Sabahlar değerli kardeşlerim...
Selam ve DUA ile...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı sabahlar diliyorum,
gönül dostlarım,
hac kurasında ismim çıkmadı,
içimde hüzün oluştu ama ne yapalım
herşeyi hayırlısı inşallah,
arafat dağıdır bizim dağımız
orada af olur bütün günahlarımız.
Allahın izniyle sevdamız ölene kadar devam edecek.
Allaha emanet olun.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Hayırlısı olsun kardeşim inşallah...
Yeter ki niyetimiz olsun...
Rabbim bir kapı açar inşallah...
Selam ve DUA ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt