Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
çok heyacanlıyım ,
yarın hac kuraları çekiliyor,
acaba içlerinde ben olabilirmiyim?
Hayırlısı inşallah.
Allaha emanet olun.

Rabbim gönlünüze göre, hayırlısını ve güzelini versin kardeşim...
İnşallah bizlere de nasip olsun...
Aminnn...

T

tevbekarım

çok heyacanlıyım ,
yarın hac kuraları çekiliyor,
acaba içlerinde ben olabilirmiyim?
Hayırlısı inşallah.
Allaha emanet olun.

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah çağırılanlardan olursunuz haberlerinizi heyecanla bekliyorum kardeşim
ayrıca kuraları bende heyecanla bekliyorum kurada çıkarsa eşimle kayınvalidemde gidecek evimden Resulluha selam yollayacam nasip olursa... Kabe'yi gören gözlere kurban olayım kurada adı çıkanların gittiği yolun tozuna kurban olayım....

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah çağırılanlardan olursunuz haberlerinizi heyecanla bekliyorum kardeşim
ayrıca kuraları bende heyecanla bekliyorum kurada çıkarsa eşimle kayınvalidemde gidecek evimden Resulluha selam yollayacam nasip olursa... Kabe'yi gören gözlere kurban olayım kurada adı çıkanların gittiği yolun tozuna kurban olayım....

ilk defamı kuraya katılacak eşiniz ve kayınvalideniz.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
benimde öyle ilk defa katılacağım.
kuraya katılım oranlarımız diğer yıl ki katılımcılara göre daha az olacak
ama kısmetimiz varsa bu yıl gideriz inşallah,
allaha emanet olun.selametle kalın.
kuraya katılmak bile çok güzel bir duygu....

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel oldu canım ben biraz geç kaldım tam düğün anını göremedim ama çok güzeldi çok şükür problemler bitti ama bende Serap'a artık bazı şeyleri görmeyeceksin dedim önemli olan eşinle senin mutluluğun büyüklerede artık saygı duymak gerek ikiside anne nede olsa insan hayatında bazı şeyleri görmeyecek duymayacak hoşgörecek insanları olduğu gibi kabul etmek gerek ne yapacaksın yoksa geçim olmaz insanların hatalarını kusurlarını görürsen olmaz onun için anlayışlı olmak gerekiyor inşallah herşey güzel olacak canım Allah'ın izniyle.Allah senin içinde bulunduğun sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.Canım uzun zaman görüşemedik sen nasılsın neler yapıyorsun?Yasin Süresi kardeşliği sıra sende ben eski niyetini bulup ekledim eklemek istediğin birşey varsa yazabilirsin Allah kabul etsin.Allah'a emanet ol canım benim herşey gönlünce olsun.
eminim güzel olmuştur :)haklısın insan kimi zaman bazı şeyleri görmezden gelmeli çok doğru bi öğüt vermissin abla dicem şahadetgülüne yazdığın msj da bekar olduğunu anladım ee ben seni evli sanıodum neye dayanarak abla demiştimki ben sana :)aynı yaşlarda falan olmayalım biz .)hayır abla demek bişe deil sana ayıp olmasın :)yasin kardeşliğinede bi bakarım unuttum gitti gerçekleri öğrenene kadar şimdilik yine abla diyim ben kendine iyi bak ablacım öpüyorum :)

G

Goldenrose

Selamun aleyküm. Bu mesajı görenler bana 1 Ayetel Kürsi okuyabilirler mi acaba? İnanın çok ihtiyacım var. Şimdiden Allah razı olsun. Kendinize çok iyi bakın.

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam
okuduk kardesim size ve ihtiyaci olan bütün kardeslerimize insaALLAH
selametle

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı

Yüz'de ısrar etme, "Doksan da olur".
İnsan dediğinde, "Noksan da olur"...
Sakın büyüklenme, "Elde neler var".
Bir ben varım deme, "Yoksan da olur".
Hatasız Dost Arayan Dosttan da olur....