Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Kimseyi yargılamadan,kınamadan,acımadan,aşağılamadan helal maaşlı yardım dolu düzgün eşli bir hayat istiyorum.

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
Ben kapımı kapattım gelen sen olursun diye..

Çünkü çok aşağıladın çok üzdün beni..

Eminmisin herşeyin ALLAH rızası için olduğuna..

Ben seni sen olarak sevdimde

Sen beni ben olarak sevmedin malesef....

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
canım hayırdır merak ettim şimdi.ne olur kusuruma bakma çok ihmal ettim sıkıntılarımdan dolayı.fındık kurdumu yoruyor yoksa yine .birtanem inşallah herşey çokgüzel olacak tüm yüreğimle inanıyorum buna.yapabileceğim birşey olursacanım söyle olurmu.hep dualarımdasın canım sen ve tüm sevdiklerim.ALLAH biliyor hepinizi çok ama çok seviyorum.bugün yüreğimde değişik birşey var affedebilme gücü,sevme gücü,büyük bir inanç herşeyin güzel olacağına dair.bu duygular hep vardı ama bugün çok yoğun.ALLAHA emanet ol canım
canım dün sana ve leylaya mesaj atmıştım dua istemek için ama galiba girilemiyor kontrol paneline anlamadım çocuğun sıkıntısı var zaten de onun dışında başka birşeye canım çok sıkkın iki gündür. annem geliniyle altlı üstlü oturuyor çok zorluklarla bir arsamızı satıp ev yaptırmıştık. sekiz yıldır oturuyorlar annemi devamlı tehdit ediyormuş söylediği şeyleri ben çocuğuma söylerken kendimden utanıyorum döverim gebertirim. canım annem annesiz büyümüş evlenmiş gurbette boy boy çocukla dul kalmış biliyorsun babam vefat etmiş. çok çekti inan bir elbiseyle geçirdi gençliğini. bizi yetimhanelere vermedi. haftaya gitmeyi düşünüyorum inşallah. konuşacağım inşallah tatlılıkla giderler. madem sevmiyorsun saygı duy saygı da duymuyorsun taşın git. abime kızıyorum öteki abimlere kızıyorum. kendime de. ha deyince de gidemiyorum. üç gündür ateşim var bronşit farenjit berbatım bugün akşam acile gittim iğneyi yedim de biraz kendime geldim yarım saattir. hemen buraya girdim. Allahım böyle kötülerin şerrinden korusun insanı. evi, eşyayı hazır bulunca dilleri uzuyor. ne yapacağım bilmiyorum olmazsa polise gideceğim olmazsa mahkemeye vereceğim. hakkını helal et senin zaten canın sıkkın ben de tuz biber oldum.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Bir kez ALLAH dese aşk ile lisan, dökülür cümle günah misl-i hazân!...

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
canım dün sana ve leylaya mesaj atmıştım dua istemek için ama galiba girilemiyor kontrol paneline anlamadım çocuğun sıkıntısı var zaten de onun dışında başka birşeye canım çok sıkkın iki gündür. annem geliniyle altlı üstlü oturuyor çok zorluklarla bir arsamızı satıp ev yaptırmıştık. sekiz yıldır oturuyorlar annemi devamlı tehdit ediyormuş söylediği şeyleri ben çocuğuma söylerken kendimden utanıyorum döverim gebertirim. canım annem annesiz büyümüş evlenmiş gurbette boy boy çocukla dul kalmış biliyorsun babam vefat etmiş. çok çekti inan bir elbiseyle geçirdi gençliğini. bizi yetimhanelere vermedi. haftaya gitmeyi düşünüyorum inşallah. konuşacağım inşallah tatlılıkla giderler. madem sevmiyorsun saygı duy saygı da duymuyorsun taşın git. abime kızıyorum öteki abimlere kızıyorum. kendime de. ha deyince de gidemiyorum. üç gündür ateşim var bronşit farenjit berbatım bugün akşam acile gittim iğneyi yedim de biraz kendime geldim yarım saattir. hemen buraya girdim. Allahım böyle kötülerin şerrinden korusun insanı. evi, eşyayı hazır bulunca dilleri uzuyor. ne yapacağım bilmiyorum olmazsa polise gideceğim olmazsa mahkemeye vereceğim. hakkını helal et senin zaten canın sıkkın ben de tuz biber oldum.
ALLAH Celle Celalühü Yar ve Yardımcınız olsun zümra ablam.
RABBİM hakkınızda herşeyin hayırlısını ve güzelini nasip etsin.

G

Goldenrose

Haberiniz olsun, rahat koltuğunda otururken kendisine benim bir hadisim ulaştığı zaman kişinin: "Bizimle sizin aranızda Allah'ın kitabı vardır. Onda nelere helal denmişse onları helal biliriz. Nelere de haram denmişse onları haram addederiz" diyeceği zaman yakındır. Bilin ki, Resulullah (ASM)'ın haram kıldıkları da tıpkı Allah'ın haram ettikleri gibidir"
(Ebu Davud, Sünne, 6)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı

canım dua ederim ne demek.burdan yazsaydın keşke.gerçekten çok üzüldüm annemize .o ne güzel bir anneki eli öpülesi.çocuklarıyla hayat mücadelesi vermiş kimseye muhtaç etmemek için çabalamış melek bir anne.canım tüm yüreğimle diliyorum RABBİM duyuyor biliyor zaten .inşallah canım annemizi zalimin şerrinden korusun ve hak edene hak ettiği hayatı yaşatsın iyi yada kötü.zaten etme bulma dünyası kimin ahı kimde kalmış ki onların kalsın.annemizi RABBİM korusun ve yüzünübir an önce güldürsün inşallah .canım çok acıdı bir anda tatlım.sen kendinede dikkat et tatlı ,annemiz ,meleğimiz koşturmaca derken bak hastalığın da var bir anda düşersin bir yerde .lütfen kendinede dikkat et bizim kaç tane zümramız var.gerçekten istenilen herşey hazır olunca insan kuıymet bilmiyor.inşallah RABBİM nefsimizin bizi yenmesinden korusun bizleri.ne gerekiyorsa yap tatlım annemiz için.dua edeceğim hep canım .ALLAHA emanet ol

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin
Canım benim bende kaç gündür siteye giremedim mesajda gelmiş ama hata var ne olduğu belli değil.Sende kendini üzme Allah kim olursa olsun her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.
Allah hidayet vicdan merhamet versin biliyorum canım ya kolay değil yaşadıkların hele o kadar sıkıntılar acılar çektikten sonra kendini bilmez saygısı olmayan insanlar işte bu zamanda kızı yada erkeği alınca evlilik oluyor zannediyorlar aileyi bir köşede bırakıyorlar ya bu bir anne dokuz ay karnında taşımış yememiş yedirmiş giymemiş giydirmiş uyumamış başında beklemiş kocayı kabul ediyorsunda onu dünyaya getiren mübarek eli öpülecek anneye nasıl böyle şeyler yapasın Allah anneninde yar ve yardımcısı olsun hayırlı bir vesile hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden gelmeden esirgetip korusun Rabbim.
Canım ne diyeceğimi bilmiyorum Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah güzellikle halledersiniz sanada geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak hepimizi sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah kimseyi kötü insanlarla terbiye etmesin inşallah dua ederim canım benim sende kendini üzüp hasta olma lütfen Seni anneni aileni Rabbim'emanet ediyorum kendinize iyi bakın selametle kalınız:(

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Bu belki;son veda kimbilir belkide;yeniden merhaba,
Bilmek mümkün değil,cevabı saklı Yüce yaradanda,
Sonuç hangisi olsada,ihtiyacım var hep duaya,
Ben her daim şükrediyorum Mevlaya,
Mensub olduğum için böyle güzel bir camiaya,
Birgün uğramazolursam eğer bu huzur yuvama,
Helallik verip,Fatihalar okurmusunuz ruhuma...
Her biriniz abim,bacım ,kardeşim,
Amacımız, menfaatsiz,sevgi dolu paylaşım,
Hepinize sevgi saygı duymuşum,
Allahın Selamı olsun hepinize,Rabbim merhamet eylesin cümlemize....

Amin
Canım ablam beni ağlatma ya hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin Rabbim güle güle gidip gelmek nasip etsin Rabbim.Hayırlı haberlerini bekliyoruz bitanem Alalh yar ve yardımcın olsun burda seni bekliyoruz Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun:(

,

Amin
Canım ablam beni ağlatma ya hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin Rabbim güle güle gidip gelmek nasip etsin Rabbim.Hayırlı haberlerini bekliyoruz bitanem Allah yar ve yardımcın olsun burda seni bekliyoruz Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun:(

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH Celle Celalühü Yar ve Yardımcınız olsun zümra ablam.
RABBİM hakkınızda herşeyin hayırlısını ve güzelini nasip etsin.

canım dua ederim ne demek.burdan yazsaydın keşke.gerçekten çok üzüldüm annemize .o ne güzel bir anneki eli öpülesi.çocuklarıyla hayat mücadelesi vermiş kimseye muhtaç etmemek için çabalamış melek bir anne.canım tüm yüreğimle diliyorum RABBİM duyuyor biliyor zaten .inşallah canım annemizi zalimin şerrinden korusun ve hak edene hak ettiği hayatı yaşatsın iyi yada kötü.zaten etme bulma dünyası kimin ahı kimde kalmış ki onların kalsın.annemizi RABBİM korusun ve yüzünübir an önce güldürsün inşallah .canım çok acıdı bir anda tatlım.sen kendinede dikkat et tatlı ,annemiz ,meleğimiz koşturmaca derken bak hastalığın da var bir anda düşersin bir yerde .lütfen kendinede dikkat et bizim kaç tane zümramız var.gerçekten istenilen herşey hazır olunca insan kuıymet bilmiyor.inşallah RABBİM nefsimizin bizi yenmesinden korusun bizleri.ne gerekiyorsa yap tatlım annemiz için.dua edeceğim hep canım .ALLAHA emanet ol

Amin
Canım benim bende kaç gündür siteye giremedim mesajda gelmiş ama hata var ne olduğu belli değil.Sende kendini üzme Allah kim olursa olsun her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.
Allah hidayet vicdan merhamet versin biliyorum canım ya kolay değil yaşadıkların hele o kadar sıkıntılar acılar çektikten sonra kendini bilmez saygısı olmayan insanlar işte bu zamanda kızı yada erkeği alınca evlilik oluyor zannediyorlar aileyi bir köşede bırakıyorlar ya bu bir anne dokuz ay karnında taşımış yememiş yedirmiş giymemiş giydirmiş uyumamış başında beklemiş kocayı kabul ediyorsunda onu dünyaya getiren mübarek eli öpülecek anneye nasıl böyle şeyler yapasın Allah anneninde yar ve yardımcısı olsun hayırlı bir vesile hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden gelmeden esirgetip korusun Rabbim.
Canım ne diyeceğimi bilmiyorum Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah güzellikle halledersiniz sanada geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak hepimizi sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah kimseyi kötü insanlarla terbiye etmesin inşallah dua ederim canım benim sende kendini üzüp hasta olma lütfen Seni anneni aileni Rabbim'emanet ediyorum kendinize iyi bakın selametle kalınız:(
amin amin amin Allahım zalimlerin zulmünden korusun gerçekten de onunda oğlu var canlarım o da çekecek zamanı gelince. Allah ona da erkek evladı boşuna vermemiştir. galiba kadını öldürüp eve iyice yerleşmek istiyor. annem uzun yıllardır tansiyon hastası benim küçüklüğümden beri. Allahım selamete çıkarsın yazık yüzü hiç gülmedi zaten inşallah bundan sonra Allahım çok daha güzel bir hayat versin imanlı huzurlu. inşallah bu zalimlerde kendiliklerinden çıkıp gitsinler evden. Allahım hepsine HADİ isminin hürmetine hidayet versin, ıslah etsin.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı sabahlar diliyorum.
Inse başıma bin yumruk
rabbim allah diyeceğim
aksa kanım oluk oluk
rabbim allah diyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt