Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (3 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
"Sizden biri, bir başkasını sevdiğinde bu sevgisinden onu haberdar etsin."13 buyuran Hz. Peygamber, bir gün Muaz b. Cebel'in elinden tutarak: "Ey Muaz, Allah'ı ben seni severim. Kıldığın namazların ardından,Allah ''ım, Seni zikretmek, Sana şükretmek, Sana güzelce ibadet etmek üzere bana yardımcı ol,' diye dua etmeyi sakın ihmal etmeyesin."14 diye öğütte bulunur. Diğer bir sözünde de: "Canım kudret elinde olan Allah'a yemin ederim ki, sizler iman etmedikçe cennete giremezsiniz. Birbirinizi sevmedikçe de iman etmiş olmazsınız. Yaptığınız takdirde birbirinizi seveceğiniz bir şey söyleyeyim mi? Aranızda selamı yayınız."15 buyurmuştur.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Gel, gel, ne olursan ol yine gel İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel Bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel"

"Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol"

"Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok"

"Her gün bir yerden bir yere göçmek ne iyi Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş Dünle beraber gitti cancağızım, ne kadar söz varsa düne ait Şimdi yeni şeyler söylemek lazım"

"Ölümümüzden sonra mezarımızı yerde aramayınız! Bizim mezarımız âriflerin gönüllerindedir"

mevlana

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Allah (celle celaluhu) için sevmek... Çok başka bir şey.. Apayrı bir duygu..

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm tüm kardeşlerime

bundan iki yıl kadar önce sitemizde moderatörler yoktu. ortalığı karıştırmak isteyenler şu an olduğu gibi o zamanlarda oluyordu ve uygun görülen kardeşlerime bu görev verildi. hiçbirimiz kendimiz talep etmedik bir gün bilgisayarımızı açtığımızda kendimizi moderatör olarak gördük. bu emrivaki görevi acaba yapabilir miyim acaba görevimi hakkıyla yerine getirebilir miyim diye uykusuz dahi kalarak kabullendik Allah celle celalühü rızası için. yeri geldi görevimizi yaptık saatlerce mesaj silerek konu taşıyarak vs. yeri geldi vakit darlığından ya da yetersizlikten bazı şeylere yetişemedik her konuyu mesajı göremedik ama elimizden geleni yaptık. bunu da zerre kadar maddi karşılık olmadan yaptık sırf Allah celle celalühü rızası için. hepimizde kendi konularımızı ve mesajlarımızı öncelikli sildik diğer kardeşlerimize kul hakkı olmasın diye. eğer mesaj sayısı vs ile ilgili bir kaygımız olsaydı konu ve mesajlarımız silmez yirmibinlere ulaşırdık. burada hiçbir menfaati olmadan elinden geleni yapan yöneticilere devamlı iğneleme ve sataşma yolunu devamlı mesaj yazmak çok yanlış ve gereksiz hiçbir kişinin kalbini açıp bakamazsınız bilemezsiniz bu yapılan suizan kötü zandır. yöneticilerde bir insan hepsinin özelde sıkıntıları üzüntüleri ve uğraşları var. kimsenin burada başkasını üzmeye hakkı yok. en iyisi faydalı paylaşımlara devam edelim sitemizden faydalanalım. burası bir cennet yuvası bir nimet. hiçkimseyi gereksiz düşünce ve mesajlarla boşu boşuna üzüp kul hakkına girmeyelim. hepimiz kusurluyuz insanız ama elhamdülillah yöneticiler fazlasıyla sabırlı ve adil.

içimden haftalardır geçenleri şimdi yazıyorum sabır sabır bir yere kadar. yanlışım varsa Allahım affetsin. hakkınızı helal edin.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm tüm kardeşlerime

bundan iki yıl kadar önce sitemizde moderatörler yoktu. ortalığı karıştırmak isteyenler şu an olduğu gibi o zamanlarda oluyordu ve uygun görülen kardeşlerime bu görev verildi. hiçbirimiz kendimiz talep etmedik bir gün bilgisayarımızı açtığımızda kendimizi moderatör olarak gördük. bu emrivaki görevi acaba yapabilir miyim acaba görevimi hakkıyla yerine getirebilir miyim diye uykusuz dahi kalarak kabullendik Allah celle celalühü rızası için. yeri geldi görevimizi yaptık saatlerce mesaj silerek konu taşıyarak vs. yeri geldi vakit darlığından ya da yetersizlikten bazı şeylere yetişemedik her konuyu mesajı göremedik ama elimizden geleni yaptık. bunu da zerre kadar maddi karşılık olmadan yaptık sırf Allah celle celalühü rızası için. hepimizde kendi konularımızı ve mesajlarımızı öncelikli sildik diğer kardeşlerimize kul hakkı olmasın diye. eğer mesaj sayısı vs ile ilgili bir kaygımız olsaydı konu ve mesajlarımız silmez yirmibinlere ulaşırdık. burada hiçbir menfaati olmadan elinden geleni yapan yöneticilere devamlı iğneleme ve sataşma yolunu devamlı mesaj yazmak çok yanlış ve gereksiz hiçbir kişinin kalbini açıp bakamazsınız bilemezsiniz bu yapılan suizan kötü zandır. yöneticilerde bir insan hepsinin özelde sıkıntıları üzüntüleri ve uğraşları var. kimsenin burada başkasını üzmeye hakkı yok. en iyisi faydalı paylaşımlara devam edelim sitemizden faydalanalım. burası bir cennet yuvası bir nimet. hiçkimseyi gereksiz düşünce ve mesajlarla boşu boşuna üzüp kul hakkına girmeyelim. hepimiz kusurluyuz insanız ama elhamdülillah yöneticiler fazlasıyla sabırlı ve adil.

içimden haftalardır geçenleri şimdi yazıyorum sabır sabır bir yere kadar. yanlışım varsa Allahım affetsin. hakkınızı helal edin.

Gönlüne bereket zümra abla.. Düşüncelerime tercüman olmuşsun.. Sınırlar zorlanıyor bazen.. Ama sitemizde sadece bir kişi sebebiyle oluyor bu. Kardeşlerimizin hepsi dünyalar iyisi.. Elhamdülillah burası ayrı bir yer.. Benim ikinci ailem.. Ben bu mesaj sayısı yükseltme işine sadece gülüyorum.. Söyleyecek söz yok.. komikk yani :)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Gönlüne bereket zümra abla.. Düşüncelerime tercüman olmuşsun.. Sınırlar zorlanıyor bazen.. Ama sitemizde sadece bir kişi sebebiyle oluyor bu. Kardeşlerimizin hepsi dünyalar iyisi.. Elhamdülillah burası ayrı bir yer.. Benim ikinci ailem.. Ben bu mesaj sayısı yükseltme işine sadece gülüyorum.. Söyleyecek söz yok.. komikk yani :)
ben hiçbir kardeşiminde böyle bir niyeti olduğunu düşünmüyorum sitemizin formatı gereği dua konularında hadis ayet vs. bir ayetel kürsi bir fatiha türevi konuları açmak serbesttir herhangi bir cezası yoktur. çünkü bir insana bir salavat okutabilirsek bir ihlas okutabilirsek uhut dağı kadar sevabı vardır Allah bilir gerçeği yanlış söylemekten Allahıma sığınırım ama sitede huzuru bozmaya çalışmak fitne yaymak başka üyelerin kalbini kırarak siteden uzaklaştırmaya çalışmak yasaktır burada yasaktır ahirette de kul hakkı olarak kişilerin karşısına çıkacaktır. bu konu bizleri epeydir üzmesine rağmen hiçbir yanıt vermek istemedik sırf tartışma ortamı olmasın diye yani yine Allah rızası için. kalbimizi bizi yaratan biliyor bizi tanıyan biliyor gerisi boş. sitemizdeki her üyeden katkıları için tek tek Rabbim razı olsun. hepsi için iki cihanda da en iyisini dilerim. burada kimse birbirini üzmesin lütfen hiç bir karşılık beklemeden sitede saatlerini harcamış yöneticileri kimse üzmesin yoksa giren ateistlerin kötülerin çirkin mesajlarını silecek kimse kalmayacak. bir insanı da buradan soğutmak çok yanlış iyiliğe engel olmak sevaba engel olmak çok yanlış.........lütfen herkes yazdığına çok dikkat etsin hesap gününü unutmasın inşallah bundan sonra bazı şeyler değişir eski huzura kavuşuruz.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Sen öğüt verip hatırlat. Çünkü, hatırlatmak müminlere fayda verir.

ZARİYAT - 55

kurt26

Yasaklı Kullanıcı
mavci abi konu istediğiniz zaman silinebilir.
bir kişi yüzünden sitenizin ne kadar boşaldığını farketmişsinizdir.
isteğiniz üzere bana karşı hakaretleri görmezden geliceğim.
tüm mesajlarımı araştırın kimseye kafirsin demedim.bu bana yakışmaz.
1,yalan söylemem 2,iftira atmam ALLAH bilir başka söze gerek yok.
hepinize teşekkür ederim.

kurt26

Yasaklı Kullanıcı
_YUSUF_ daha ne kadar hakaret yiyeceğim.bir sövülmedimiz kaldı.
neyse...
bu sitede sevdiğim ve sözünü dinlediğim insanlar var.
bana yapılan hakaretlere cevap yazmayacağım.

Ahde_Vefa_68

Yasaklı Kullanıcı
Adamına göre muamele yapıldığını söylemeniz sadece bir iddaa bunun geçeklik payı yoktur.
Bizi ilgilendiren kişiler değil mesaj içeriğidir.
Mesaj içeriğine dikkat edildiği sürece kimseye bir ceza verdiğimiz yok.
Mesajlarınıza dikkat edin ondan sonra bizleri veya başka kişileri suçlamayın

Tebrik ederim çok güzel cevaptı.....dikkat ederim artık REİS..

Ahde_Vefa_68

Yasaklı Kullanıcı
Ayağına basılanlar parmak kaldırsın dedim kaldırdı hayret..

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Kimi mal mülk peşinde.. Kimi şan şöhret peşinde.. kimi kız, kimi erkek peşinde.. bilmiyorlar ki;
Azrail hepsinin peşinde !...

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHım
Güzelliklerin Kaynağı Olan RABBİM
Katından bizlere Lütfundan İhsan eyle...
Hakkımızda hayır Murad Eyle...
Ya RAB, kalbimizi nurlandır, sıkıntılardan feraha eriştir ve hayırla tamamına erdir bütün işlerimizi
Senden Başka İstenecek Kapı yok...

RABBİM...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
[ı]allahım[/ı]
[ı]güzelliklerin kaynağı olan rabbim[/ı]
[ı]katından bizlere lütfundan ihsan eyle...[/ı]
[ı]hakkımızda hayır murad eyle...[/ı]
[ı]ya rab, kalbimizi nurlandır, sıkıntılardan feraha eriştir ve hayırla tamamına erdir bütün işlerimizi[/ı]
[ı]senden başka istenecek kapı yok...[/ı]

[ı]rabbim...[/ı]

amin amin amin..........
Hayırlı cumalar diliyorum.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım...........
Sana hamd ediyorum.
Sana şükrediyorum.
Peygamberim muhammede selam ediyorum.
Bizlere iyilik ver
kötülük verme
sağlık ver
hastalık verme
bereket ver
sıkıntı verme............
Amin amin amin.........

Selçuk_lu

Kayıtlı Kullanıcı
allahım, gönüllerimiz çöle döndü muhabbet ver!

ümmet paramparça oldu vahdet ver!

Küfrün pençesinde zelil olduk izzet ver!

Cumanız mübarek olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt