Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (5 Kullanıcı)

selimoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Asla sevmediğim birine ‘seni seviyorum’ demedim. Ya da asla birini severken karşılığını beklemedim. Dostluğuma değer biçmedim, sevgime ise hiçbir zaman sınır çizmedim. Sevdiysem sonuna kadar gittim, bitirdiysem öldürse de hasreti geriye dönmedim. Bazen çok kırıldım, bazen belki de kırdım. Ama ‘hata insana mahsustur’ dedim.

Affettim, af diledim. Kimileri birden fazla kırdılar kalbimi ama ben onları yine de affettim. Onlar belki beni saflıkla yargıladılar. Belki de içten içe sinsice güldüler. Ama asıl unuttukları şuydu; ben aldanmadım. Aldanan her zaman kendileri oldular ama bunu anlayamadılar: Bir insan kaybının ne olduğu bilemedikleri için, kaybetmek onlar için bir alışkanlık haline geldiği için. Oysa ben hiç insan kaybetmedim. Sadece zamanı geldiğinde vazgeçmeyi bildim, o kadar.

Can Yücel

_YUSUF_

Yönetici
Adamalığı sizden öğrenecek değilim.
Tanımadığınız bir kişiye böyle bir laf bile karakterinizi ortaya koymaya yeterli.
Fazla söze gerek bırakmıyor

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
degerli kardesim ( yusuf)
birkac haftadir dikkat ettiyseniz açmis oldugunuz forum da bir çok kardesimiz siteye ve kendisine yakismayacak sözler yazilar paylasmaktadirlar, bu da ister istemez beni ve eminim ki bir çok kardesimizi üzmektedir...
benim acizane önerim bu tür olumsuz söz ve yazismalarin önüne gecilmesi amaciyla bu konunun ( forumun) kapatilmasi... çünkü olumsuz seyler yaziliyor, siz siliyorsunuz forumunuzu temizlemeye çalisiyorsunuz ama tekrar bize ve islamiyet gen tr ye yakismayacak yazilar yaziliyor..
"kim bir hayra önayak olursa onu yapanin sevabi kadar kendisine de sevap yazilir" hadisi serifi ni uygulamis olalim insaALLAH...
baki selamlar kardesim

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadaslar
bugun çok iyiyim Elhamdulillah, yaklasik iki senedir migren ve sinuzit agrilarim vardi yavas yavas geciyor... Rabbime sonsuz sükürler olsun
sizlerde dua edin bu kardesinize insaALLAH...

Ve aleyküm selam gurbette abimiz..
Rabbim daha iyi etsin inşaallah. Rabbim ecrini versin inşaallah.
Benim de migrenim var. Ne olduğunu iyi bilirim.
Dua edelim inşaallah.. Hayırlı akşamlar..

_YUSUF_

Yönetici
selamun aleykum
degerli kardesim ( yusuf)
birkac haftadir dikkat ettiyseniz açmis oldugunuz forum da bir çok kardesimiz siteye ve kendisine yakismayacak sözler yazilar paylasmaktadirlar, bu da ister istemez beni ve eminim ki bir çok kardesimizi üzmektedir...
benim acizane önerim bu tür olumsuz söz ve yazismalarin önüne gecilmesi amaciyla bu konunun ( forumun) kapatilmasi... çünkü olumsuz seyler yaziliyor, siz siliyorsunuz forumunuzu temizlemeye çalisiyorsunuz ama tekrar bize ve islamiyet gen tr ye yakismayacak yazilar yaziliyor..
"kim bir hayra önayak olursa onu yapanin sevabi kadar kendisine de sevap yazilir" hadisi serifi ni uygulamis olalim insaALLAH...
baki selamlar kardesim

AleykümSelam kardeşim.
Tesbitiniz, öneriniz ve duyarlılığnız için teşekkür ederiz yönetim adına.
Art niyetli kişiler içerislerindeki kinleri nefrfetleri kusmak için her türlü konuyu kirletebiliyorlar.Bu konuyu kapatmakta bir çözüm olmuyor.
Bu kişiler en güzide konularda bile bu aşırılığı yapabiliyorlar.
Biz bunların için sadece Mevladan hidayet diliyoruz.
Ve bizler yönetim olarak forumumuzun çizgisinde elmizden geldiğince doğru bildiğimiz yolda
mücadele etmeye devam edeceğiz.Yolumuza barikat kurmaya kalkanlarda gerekli dersi alcaklardır.
Hayırlı akşamlar

Ahde_Vefa_68

Yasaklı Kullanıcı
Adamalığı sizden öğrenecek değilim.
Tanımadığınız bir kişiye böyle bir laf bile karakterinizi ortaya koymaya yeterli.
Fazla söze gerek bırakmıyor

herkes adam olur sende olabilirsin ama herkes insan olamaz KARDEŞ...

Seni ben burada 17 aydır tanıyorum yetmezmi YUSUF...

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
Atatürk
...
Gediz
I.inönü
II.İnönü
Kütahya-Eskişehir
savaslarına katılmamıstır..

hemen ardından Osmanlı askerinin sıkıstırmasıyla SAKARYA savasına katılmıs atına atladığı gibi attan düşmüs ve *GAZİLİK ünvanını almıstır...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Atatürk
...
Gediz
I.inönü
II.İnönü
Kütahya-Eskişehir
savaslarına katılmamıstır..

hemen ardından Osmanlı askerinin sıkıstırmasıyla SAKARYA savasına katılmıs atına atladığı gibi attan düşmüs ve *GAZİLİK ünvanını almıstır...

Çok enteresan...

kalbiminurlandır

Niçin Kitab-ı İlahî'yi pâyımal ettin?
Niçin Şeriat'ı murdar elinle kirlettin?

Çıkıp tepinmeye yok muydu başka bir saha?
Nedir bu salladığın çifte Kitabullah'a?

Herif! Şu millet-i masume'den ne istedin?
Ki doğru yol diye tuttun dalaleti gösterdin!

MEHMET AKİF ERSOY

kalbiminurlandır

çok daha garip olaylar da mevcut ama paylaşmak açısından endişeliyim mustafa abi.
atatürkün yazdığı din eğitimi kitabı var ama yasak tabikide paylaşmak!

Beautiful_1064

Kayıtlı Kullanıcı
dün akşam çok korktuk RABBİM bir daha aynı acıları yaşatmasın bizlere inşaALLAH...

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Anamız Hz havvadır,babamız Hz Adem
Neden kimimiz cevher kimimiz maden
Bir fincan kahveye teşekkür eden sen
Yaradanına nankörlük acaba neden?

Emine Şenlikoğlu.

Ahde_Vefa_68

Yasaklı Kullanıcı
AleykümSelam kardeşim.
Tesbitiniz, öneriniz ve duyarlılığnız için teşekkür ederiz yönetim adına.
Art niyetli kişiler içerislerindeki kinleri nefrfetleri kusmak için her türlü konuyu kirletebiliyorlar.Bu konuyu kapatmakta bir çözüm olmuyor.
Bu kişiler en güzide konularda bile bu aşırılığı yapabiliyorlar.
Biz bunların için sadece Mevladan hidayet diliyoruz.
Ve bizler yönetim olarak forumumuzun çizgisinde elmizden geldiğince doğru bildiğimiz yolda
mücadele etmeye devam edeceğiz.Yolumuza barikat kurmaya kalkanlarda gerekli dersi alcaklardır.
Hayırlı akşamlar

Senin önüne barikat kuran falan yok..sadece sorun adamına göre muamele yapma..sen mevzunun nereden nereye geldiğini biliyorsun YAĞ gibi üste çıkma..yetki verdiler diye kendinide birşey sanma...önce kendini sorgula neden böyle oldu diye....Sitede gruplaşma var bunu sende biliyorsun..günah keçileri kim yağmurbey kaim kurt26 bas cezayı olsun bitsin....TEVHİD DAVASI kimdir kardeşim hep sorun hep sorun ama ona gelince çık yok...ondan sonra diyorsunki önümüze barıkat kuruyorlar....şimdi bu msejı siler bana ceza verirsinde sen hadi yanıltma beni ne olur..

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
"Ey bizim Yüce Rabbimiz! Bizi, yalnız Sana boyun eğen müslüman kıl. Soyumuzdan da yalnız Sana teslimiyet gösteren bir müslüman ümmet yetiştir. Ve bizlere ibadetimizin yollarını göster, tevbelerimizi kabul buyur. Muhakkak ki tevbeleri en güzel şekilde kabul eden, çok merhametli olan ancak Sensin!" (Bakara; 128)

"Ya Rabbenâ, üstümüze gürül gürül sabır yağdır, ayaklarımıza sebat ver ve kâfir topluluğa karşı bizi muzaffer eyle!" (Bakara; 250)

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
"Ey Ulu Rabbimiz! Sen kimi ateşe koyarsan, muhakkak onu rüsvay edersin. Zalimlerin hiç bir yardımcısı yoktur. Ya Rabbena! Biz, imana çağıran ve "Rabbinize inanın" diye tevhide davet eden bir zatı duyduk ve icabet ettik. Artık Sen bizi affet, kusurlarımızı bağışla ve iyilerle birlikte bizim canımızı al. Ya Rabbena! Bize vâdettiğin mükâfatları bize lutfet, bizi kıyamet günü rüsvay ve perişan eyleme. Sen asla sözünden dönmezsin." (Al-i İmran; 192-194)

_YUSUF_

Yönetici
Senin önüne barikat kuran falan yok..sadece sorun adamına göre muamele yapma..sen mevzunun nereden nereye geldiğini biliyorsun YAĞ gibi üste çıkma..yetki verdiler diye kendinide birşey sanma...önce kendini sorgula neden böyle oldu diye....Sitede gruplaşma var bunu sende biliyorsun..günah keçileri kim yağmurbey kaim kurt26 bas cezayı olsun bitsin....TEVHİD DAVASI kimdir kardeşim hep sorun hep sorun ama ona gelince çık yok...ondan sonra diyorsunki önümüze barıkat kuruyorlar....şimdi bu msejı siler bana ceza verirsinde sen hadi yanıltma beni ne olur..
Adamına göre muamele yapıldığını söylemeniz sadece bir iddaa bunun geçeklik payı yoktur.
Bizi ilgilendiren kişiler değil mesaj içeriğidir.
Mesaj içeriğine dikkat edildiği sürece kimseye bir ceza verdiğimiz yok.
Mesajlarınıza dikkat edin ondan sonra bizleri veya başka kişileri suçlamayın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt