gurbette
Kayıtlı Kullanıcı
Allah celle celaluhu razı olsun abi.. Rabbim nefsimizin şerrinden muhafaza eylesin bizleri..
amin. insaALLAH
Allah celle celaluhu razı olsun abi.. Rabbim nefsimizin şerrinden muhafaza eylesin bizleri..
Es selamu aleyküm canım.. Hoşgeldin :a12:
oh sükür kavustum sıteme internetım yoktu gıremıyordum....
her konuda sana katılıyorum ve seninleyim KARDEŞ..hesap*edilince gönlüm*rahat*geri*kalan*düşünsün*sanki*sorulmayacak...
evliyaya*hakaret edildi sen niye bişey yapmadın?
"Kim benim bir dostuma, evliyama düşmanlık yaparsa ben ona harp ilan ederim." (Buhari)
ALLAH yardımcım olsun amin.
ALLAH razı olsun.her konuda sana katılıyorum ve seninleyim KARDEŞ..
sana katılıyorum KARDEŞ... Biz birlik olamayız hele burada hiç olamayız... bende çabaladım bu adama haddini bildirmek için ama hemen CEZA aldım baktım olmuyor çekildim..kimse ile işim olmaz artık..burada çoğu POST sayısı artsın bunun peşinde...ve bunu yapan bir iki kişi var hatta biri forum yönetimi adı altında görevli yazık gerçekten ...bir insan herşeyi ALLAH rızası için yapar ben kendi adıma öyle yapıyorum bazen onlara uyar gibi yapıyorum ama kendime gülüyorum neden böyle yapıyorum diye.. en güzeli gitmek buradan hadi eyvallah KARDEŞALLAH razı olsun.
yanlız şuan anladım ki bu sitede birlik olunmuyor.
hakısıza haksızsın denmiyor.
benim bukadar üzerinde durmam hiç pişmanlık duymayıp pişkin pişkin sırıtması.
sen kimsin nesin mübarek insanlara ,evliylara ,şeyhlere ,ALLAH dostlarına ,alimlere ve bizlere hakaret diyorsun.
ve bizim ilmimizi küçük görüp aşağılıyorsun.
gerçek bu küçük sitede bile haksıza haksızsın diyemiyorsak birlik olamıyorsak Türkiye parçalanmaya laiktir.
Allahcc razı olsun gönüldaşımız..."Kim benim bir dostuma, evliyama düşmanlık yaparsa ben ona harp ilan ederim." (Buhari)
ALLAH yardımcım olsun amin.
yönetim*mesajlar*gitmiyor*mu*size*bizim*değerimiz*yok*demekki.
atatürke*tos*kondurmassınız*adam*evliyaya*hakaret*ediyor.
boşvermekle*hiç*bişey*çözülmez.hatasını*anlamalı.
Arkadaşlar adam evliyaları sevmiyor olabilir.Adama zorla evliyamı sevdireceğiz.Kişisel hakareler olursa gerekeni yaparız.Bu konuda sen ben bir başkası kim olursa olsun bu değişmez.İsimlere göre değerlendirme yapmıyoruz.Sizin yönetme karşı yaptığınız ithamlar gerçekten hiç hoş değil.
http://forum.islamiyet.gen.tr/boykot/101708-fisebilillah-tum-hakaretleri.html
sana bişey anlatmak çok zor adam daha ne yapsın anlamış değilim.
kusura bakma eğer hala kale alınmıyorsam ben yapacağımı bilirim.
YAGMURBEY ben zaten boykot ilan ettim siteye o şahsı atırmak için giriyorum.
başkada hiçbiryere mesaj yazmıyorum.
FAZİLET Version 3 programı kaç aydır uğraştığım program
mecbur olarak paylaştım.
pekala ALLAHA havale ediyorum artık ne yaparsanız yapın.
Arkadaşlar adam evliyaları sevmiyor olabilir.Adama zorla evliyamı sevdireceğiz.Kişisel hakareler olursa gerekeni yaparız.Bu konuda sen ben bir başkası kim olursa olsun bu değişmez.İsimlere göre değerlendirme yapmıyoruz.Sizin yönetme karşı yaptığınız ithamlar gerçekten hiç hoş değil.