Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (8 Kullanıcı)

sahaff

Kayıtlı Kullanıcı
"...benim meşrebim zordur. Toprağım kıraç yerden alınmıştır her bitki büyümez üzerimde suyum ekşimiş şarap gibi tatsızdır soluğum yalçın kayaları parçalayan rüzgarlar gibi delidir.
Umuttan çok kuşku vardır yüreğimde hoşgörüden çok öfke vardır nedensiz düşmanlık gütmesem de olur olmaz şeye sevgi beslemem ben. Haktan yanayımdır ve de hakikatten. Bu yüzden sevginin hak edenin hakkı olduğuna inanırım. Hak etmeyene sunulmayacak kadar değerlidir sevgi."

Mevlana

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Gevşemeyin, üzülmeyin; eğer (gerçektem) iman etmiş iseniz, en üstün olan sizlersiniz.
Al-i İmran - 139

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Hayrından umutsuzum getirme bari şerrini....

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Söz yutan sükut ehli dervişlere sor beni, yoluna baş koyduğum aşk ile yoğur beni. Öyle acizimki, lütfet cemale doyur beni.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve rahmetullah...
Bu sene Zilhiccenin başlangıcı 7 Kasım 2010 Pazar günü..
iLK 10 gün oruç tutmak isteyen kardeşlerimiz 6 Kasım günü sahura kalkacak inşaallah..

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
iLK 10 gün oruç tutmak isteyen kardeşlerimiz 6 Kasım günü sahura kalkacak inşaallah..

ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü
ALLAH Celle Celalühü Razı Olsun Kardeşim Bilgilendirmeniz İçin Çok Sağolun.
Hayırlı Akşamlar...:H

Y

YAGMURBEY

sağol kardeş

zilkade ayının 25.ci günü oruç tutmakta çok sevaptır..02.11.2010 pazar günü yani cumartesi günü sahur kalkmak gerek.

ALLAH a emanet kalın..

Y

YAGMURBEY

RABBİM!!!

kaldır kalbime çöreklenen balçığı...
kalbime bulanan şu çamuru yırt...

yüreğim yalnızca SANA dır...

hayal_8100

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm.içimden eşime bol bol kızıyorum ben burada hıçkıra hıçkıra ağlarken o yatakta çok rahat bi şekilde horlayarak uyuyor.umrunda bile değilim.evlenmeden önce sesim titrese uykusu kaçardı 10 günlük evliyiz ne değişti bilmiyorum ama ona çok kırgınım.çok kızgınım.boşuna dememişler insanoğlu herşeybeklenir diye:(dualarınızı bekliyorum:(

bir_umut

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm.içimden eşime bol bol kızıyorum ben burada hıçkıra hıçkıra ağlarken o yatakta çok rahat bi şekilde horlayarak uyuyor.umrunda bile değilim.evlenmeden önce sesim titrese uykusu kaçardı 10 günlük evliyiz ne değişti bilmiyorum ama ona çok kırgınım.çok kızgınım.boşuna dememişler insanoğlu herşeybeklenir diye:(dualarınızı bekliyorum:(

belki haberi yoktur:)

şaka bi yana kardeşim hemen böyle kötü düşünmeyin bence...çoğu hatalar yanlış anlamanın sonucudur..sıkmayın canınızı ;)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

sahaff

Kayıtlı Kullanıcı
''Dalkavuklar evcil hayvanların en vahşisidir''

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam zeynep abla hoşgeldin.
RABBİM hakkınızda herşeyin hayırlısını versin.
Hayırlı cumalar abla

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt