:a12:
Rabbim herşeyi başka bir güzellikte yaratmış..![]()
:a12:Öyle canım herşeyde o kadar güzellikler var ki hiç birşeye paha biçilmez:a14:
:a12:
Rabbim herşeyi başka bir güzellikte yaratmış..![]()
İçimden şuan ne geçiyor biliyormusunuz ? Biraz özele girmiş olucam ama sizlerle paylaşmak istedim.
10 senelik evliyim. Bugüne kadar hep çalıştım. Evin bütün sorumluluğu maddi manevi bendeydi. eşimde çalıştığı zamanlar oldu ama o genelde iş kurma peşinde, patron olma peşinde olduğu için biyere bağlı olarak hiç çalışmadı. sürekli bişeyler yapmaya çalıştı.kredi çekti borç buldu tefecilerle başı derde girdi kısacası işle ilgili hep kötü gitti bugüne kadar. (hep daha fazlası olsun der) bende çalıştığım için evin maddi yükünüde hiç üstlenmedi. nasılsa arkasını toplayan biri vardı. şuanda yine borç bulup bişekilde işyeri açma hevesinde..
şimdi size soruyorum.. bu durumda ben ona destek olup çalışmaya devammı edeyim. yoksa işten çıkıp artık birazda evin yükünü sen taşı sorumluluklarını öğren deyip maddi sıkıntının içinemi gireyim...
ne dersiniz??
acep ne geçiyor![]()
hayalet adminn geçiyorr=))
Var mı ki öyle birisi?
Var ise KİM?
İçimden geçti...![]()
var abi varbizim adminden hiç ses çıkmıyor ya herhalde hayalet admindir diye düşünüyorum
aman aramızda kalsın abi zira siteden hop diye bi tekme yiyebilirim![]()
Olur mu kardeşim...
Bizler yanınızdayız...
Ne demek tekme yemekkkk...
Sen hiç merak etme...
eyvallah abii
daha koltuk falan çok işimiz var![]()
Bu KOLTUK SEVDASI bitmezzzzz...
Hayırlısı inşallah...
Hayırlı eş ALLAH'IN kuluna özel bir ikramıdır...Hayırsız eş ise dünyanın en ağır İMTİHANIDIR.....