Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (6 Kullanıcı)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Hiç şüphesiz Allah, mü'minlerden -karşılığında onlara mutlaka cenneti vermek üzere- canlarını ve mallarını satın almıştır. Onlar Allah yolunda savaşırlar, öldürürler ve öldürülürler; (bu,) Tevrat'ta, İncil'de ve Kur'an'da O'nun üzerine gerçek olan bir vaaddir. Allah'tan daha çok ahdine vefa gösterecek olan kimdir? Şu halde yaptığınız bu alışverişten dolayı sevinip müjdeleşiniz. İşte 'büyük kurtuluş ve mutluluk' budur.
TEVBE/ 111

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

olum3nokta.jpg

Diz çök ey zorlu nefs, önümde diz çök!
Heybem hayat dolu, deste ve yumak.
Sen, bütün dalların birleştiği kök;
Biricik meselem, Sonsuza varmak...

N.F.K.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Cevahir var iken pul neye yarar, aczini bilmeyen kul neye yarar, herkes bir yol tutturmus gidiyor Mevlaya varmayan yol neye yarar

NUR KÜBRA

Kayıtlı Kullanıcı
Ates ibrahime bıcak ismail e emanetti yusuf kuyuya mısır yusufa emanetti muhammed magaraya kabe muhammede emanetti ne ates ne bıcak ne kuyu nede magara etmedi ihanet eyyy bagrı yanık anadolu evladı sen kime emanet sana ne emanett nasıl da unuttun

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
ölünün dili olsa diyecek sana: "ben bu fırsatı kaçırdım tövbe et günahına..."

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
Çarşamba günü konya yolcusuyum. Artık okullu oldum ama okula gidiyormu bedenler onu bilmiyorum. Kızların kıyafetlerine bakıyorum, erkeklerin tavrına çok değişmiş hemde çok. Lise çağında kızlar dizüstününde üstünde etekler erkekler yaka açık bu nasıl öğrenciliktir anlamıyorum. Tek isteğim çocuğum okulu kazandı üniversiteli oldu diye anne-babaların evlatlarını başı boş bırakmaması. Ortam çok kötü en azından başka şehire çıktıysa okulu gidip gizlice izlesinler evlatları ne halde. Heleki kızı olanlara Rabbim yardımcı olsun. Devir aynı devir, dünya aynı dünya, değişen tek şey varsa oda dünyanın içindeki dünya( insanlar)

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı

Bi (TEKBİR) DESEM KAÇ KİŞİ ''ALLAH'U EKBER'' DER ACABA?

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allaha emenet olun.selametle kalın.allah yar ve yardımcınız olsun.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
çarşamba günü konya yolcusuyum. Artık okullu oldum ama okula gidiyormu bedenler onu bilmiyorum. Kızların kıyafetlerine bakıyorum, erkeklerin tavrına çok değişmiş hemde çok. Lise çağında kızlar dizüstününde üstünde etekler erkekler yaka açık bu nasıl öğrenciliktir anlamıyorum. Tek isteğim çocuğum okulu kazandı üniversiteli oldu diye anne-babaların evlatlarını başı boş bırakmaması. Ortam çok kötü en azından başka şehire çıktıysa okulu gidip gizlice izlesinler evlatları ne halde. Heleki kızı olanlara rabbim yardımcı olsun. Devir aynı devir, dünya aynı dünya, değişen tek şey varsa oda dünyanın içindeki dünya( insanlar)

allah yardımcın olsun canım benim.yolun açık olsun.

kurt26

Yasaklı Kullanıcı
ALLAHU EKBER (ALLAH büyüktür.)
her namazda söylenir.
her savaşta söylenir.
her zordurumda kaldığında söylenir.(ben en çok budurumda söylüyorum)
kısa sürelerde sonunda söylenir.
bukadar biliyorum.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Bu gün kapandım.çok mutluyum.gerçek huzuru buldum.rabbime şükürler olsun.beni ölene kadar yoludan ayırmasın.selametle kalın.

Amin
Sizin adınıza çok sevdindim canım İnşallah tez zamanda hayırlısıyla bizlerede nasip etsin Rabbim.
Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile selametle kalınız.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Çok şükür kavuşturana kardeşlerim ben geldim ama biraz üzüntülü sıkıntılı günlerimiz geçti yinede çok şükür halimize Allah'ın verdiğine vereceğine sonsuz şükürler olsun.Allah bundan geriye bırakmasın.Şu anda ruhen ve beden çok yorgunum:(:A:A:A:gulegule

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ÇAĞIRIRIM EY DOST SENİ

Ey benim Sultanım özüm
Hicranım çok gülmez yüzüm
Yakub oldum ağlar gözüm
Çağırırım Ey Dost seni

Şimdi cismimden cüdayım
Kurban canım ben fedayım
Yusuf gibi kuyudayım
Çağırırım Ey Dost seni