Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (3 Kullanıcı)

Y

YAGMURBEY

ALLAH ım aldığım her nefeste sen varsın gerisi hikayeden ibarettir...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
aah ahh....tursuuuuu..

evet komsu getırdı yememek için zor duruyorum:(

:) az daha sık dişini verme orucu da şimdi benim de canım çekti:)

tursu.jpe

Böyle birşey mi? :)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
abiicim forumun can kurtarıcısı gibisin iyi ki varsın :)

eyvallah burdan herkes dilediğini alır bol çeşit maşallah:)

Ben de öyle düşünmüştüm...
İçimden geçti yani...
Renkler ve zevkler ayrı olabilir...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
moralim bozuk...... Rabbime havale ettim kötü insanları... şunu çok iyi anladım sessiz kaldıgında aman sorun olmasın kimsenin kalbi kırılmasın diye herişe koşarsan kim yardım dese hemen yanında olursan bazen sırtına kaldıramayacagın kadar yük bindirilirse sen yine sorun olmasın diye kimse üzülmesin diye kaldırmaya calışırsan OLMUYORMUŞ hemde hiç kıymetimiz yokmuş zerre kadar ama İnşallah Rabbimizin sevdiğ kullarından oluruz tek gayemizde bu olması gerekirken ben yine ÜZÜLÜYORUM...

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
moralim bozuk...... Rabbime havale ettim kötü insanları... şunu çok iyi anladım sessiz kaldıgında aman sorun olmasın kimsenin kalbi kırılmasın diye herişe koşarsan kim yardım dese hemen yanında olursan bazen sırtına kaldıramayacagın kadar yük bindirilirse sen yine sorun olmasın diye kimse üzülmesin diye kaldırmaya calışırsan OLMUYORMUŞ hemde hiç kıymetimiz yokmuş zerre kadar ama İnşallah Rabbimizin sevdiğ kullarından oluruz tek gayemizde bu olması gerekirken ben yine ÜZÜLÜYORUM...

ABLA :( RABBİMİZE HAVALE ET GİTSİN
ben hergün yaşıyorum bunu ama hala adam olamadık bu konuda.

TOHUM EK VERMEZSE TOPRAK UTANSIN diye bir söz vardı sanırım Necip Fazıl'ın.

öyle düşünüyorum. "ben elimden geleni yaptım,elimden gelmeyenler için ellerimi Rabbime açtım."

Y

YAGMURBEY

Ah oruçlu bir ağustos vaktinde
Bir kayanın dibinden kaynayan
Soğuk ve berrak sulara
Uzanıp kana kana
Avuç avuç alıp
Yüzümüzde içimizde
Duyduğumuz
Gibi
Aşk.

Y

YAGMURBEY

Ah oruçlu bir ağustos vaktinde
Bir kayanın dibinden kaynayan
Soğuk ve berrak sulara
Uzanıp kana kana
Avuç avuç alıp
Yüzümüzde içimizde
Duyduğumuz
Gibi
Aşk.

Karanlık gecede önemli değildir yıldızları görmek,gündüzleri yıldızları görmek marifet,aşık olmak önemli değil,bir ömür boyu sevebilmek marifet.!

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ALLAH BU MÜBAREK RAMAZAN GÜNLERİNİN ,TUTTUĞUMUZ ORUÇLARIN, OKUNAN KUR'ANLARIN DUALARIN YÜZÜ GÖZÜ HÜRMETİNE ALLAH BİZLERİ AFFEDİP ELLERİMİZİ DERGAHINDAN BOŞ ÇEVİRMEYİP HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUNHİÇ BİRİMİZİ DARDA SIKINTIDA ÇIKMAZDA ÇARESİZ BIRAKMASIN KENDİ KAPISINDAN BAŞKA KUL KAPISINA MUHTAÇ ETMESİN RABBİM.
ALLAH ŞU ANDA BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARDAN ÇIKMAZLARDAN ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN BİZLERİ KURTARIP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKARMAK NASİP ETSİN YAŞAMIMIZA BİR DÜZEN YÖN VERSİN. HAYATIMIZDAKİ ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA ÇEVİRSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
ALLAH HASTALARA ŞİFA, DERTİLERE DEVA , BORÇLULARA EDA, EVSİZLERE EV, İŞSİZLERE İŞ, EŞSİZLERE EŞ ÇOCUKSUZLARA HAYIRLI ÇOCUK, SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA HAYIRLISIYLA KAVUŞMAK ÖNLERİNDEKİ ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN KURTULMAK NASİP ETSİN.
EVLENEMEYEN KIZLARA EVLENEMEYEN ERKEKLERE HAYIRLI GÖNÜLLERİNE EVLİLİK NASİP ETSİN ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI ORTADAN KALDIRIP HAYIRLI YUVA HAYIRLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN.
HUZURSUZ YUVALARA HUZUR NASİP ETSİN RABBİM KİMSENİN KURULU YUVASINI BOZMASINA FIRSAT VERMESİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARI ISLAH EDİP HİDAYETE ERDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM.
GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN, KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARIN ŞERLERİNDEN KÖTÜLÜKLERİNDEN, ANİ ÖLÜMLERDEN RABBİM BİZLERİ KORUYUP GELMEDEN ESİRGESİN İNŞALLAH HEPİMİZİ. OKUYAN OKUMAYAN HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM.
RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK KOMŞU OLMAK NASİP ETSİN. RABBİM DÜNYADA KUR'AN AHİRETTE İMAN DÜNYADA DÜNYA AHİRETTE AHİRET MURADIMIZI VERSİN RABBİM.
ALLAH'IM SEN RAHİM'SİN RAHMAN'SIN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİ AFFEDİP HUZURUNA LAYIK EYLE BENİ ANAMI BABAMI BÜTÜN YAKINLARIMI BÜTÜN İNANLARI BAĞIŞLA VE KORU BİZLERİ AFFEDİP DUALARIMIZI KABUL EYLE.
ALLAH'IM SENİN HAZİNENDE HERŞEY BULUNUR HAZİNENDE BİZLERİ ESİRGEME RABBİM.
BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EYLE.

Okuduğumuz duaları kabul et, bu duaların hürmetine hepimizin niyetlerini ver.

Senin herşeye gücün yeter.Amin..

SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt