Güzel bir sabırla açılır çıkış yolu,
Allah'ın işlerinde gözettiği kimseler görür kurtulduğunu.
Dokunmaz hiçbir eza, Allah'ı tasdik edene
O'ndan kim ümid ederse Allah; ümid ettiği yerde..
'YAR' deyip susalım 'YAR'dandır deyip razı olalım!!
vaktileyl kardeş imzan çok anlamlı ve güzel ayrıca yazılarını denk geldikçe okuyorum ellerine sağlık teşekkür etme fırsaım yeni oldu
ALLAH a emanet kal..
Allah razı olsun teşekkür ederim...
Şu üç günlük dünyada insanlar neyi paylaşamıyorlar acaba? Allah'ın verdiği canı insanlar nasıl alıyor anlamış değilim Allah şu anda okunan ezanlar yüzü gözü hürmetine ülkemizi bölmek isteyen fitne fesat masum insanları katledenleri Allah'a havel ediyorum
Dün Osmaniye'deki arkadaşımdan acı haber aldım amcasının oğlu Hatay/Dörtyolda şehit olmuş gerçekten çok acı bir tablo Allah yar ve yardımcıları olsun başka masum insanlar ölmesin insanlar neden bu kada acımasız vicdansız anlamış değilim
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin korktuklarımızdan emnin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
ABLA BİLiYORSUN NİŞANLIM DA OSMANİYELİ.
VE BUGÜN OSMANİYELİ BİRİYLE KARŞILAŞTIK ARAÇ PARKINDA.
DEDİ Kİ : KOMANDO DAĞA ÇIKTI DÖRTYOLDA. DAĞI ATEŞE VERDİLER Bİ TARAFTAN YAKIYORLAR DİĞER TARAFTA DA EKİPLER BEKLİYOR. DAĞDAN YANGINDAN KAÇAN TERÖRİSTLERİ KURŞUNA DİZİYORLAR. TEMİZLEMENİN BAŞKA YOLU KALMADI ARTIK.
dualarınıza gönülden katılıyorum leyla arkadaşım amin amin amin...
RABBİM kahretsin onları onlara destek verenleri inşaALLAH.kökten çözüm zaten ya yakmak ya asmak onları katliam yapmak gerek ki geberip gitsinler ülkemizdende dünyadanda...!!!!!!!! kardeşim izindeydi 3 gün oluyor tunceli/hozat'a gitti tekrar operasyonda şimdi RABBİM askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun polislerimizi saldırılardan kötü insanlardan korusun milletimize dirlik düzen versin inşaALLAH amin amin amin...