Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı

iyi fikiir :p
:D hesap gider kuzuu gider kendi hesabı gider biliyon don't panic yanii :D

iyi iyiiii :D

:D aa doğru ya o vahim durumu unutmuşum :D hesabımı kaybetmeye hiç niyetim yok :D

üçüncümü :D ele geçirmek mi :D sayfayımı :D nee :D

feza araz kamer diyorum :D sayfanın hakimi olma diyorumm :D ohoooo kime diyoruumm :D

bide şu 6s yenilsee diyorumm :D

off niye kimse yok forumda diyorumm :D

çeşmii tele mesaj atmayı bırak yüreğin varsa buraya gel diyorumm :D

off ben ne diyoruum yaa :D gidiyorumm :D

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Icim oyle cok sıkıyor ki...yaptigim hic birsey huzur vermiyor....ne zaman hersey duzelecek...oyle cok yorgunumkii..keske hersey son bulsa artik..gozlerimi actigimda..
ne olur yardim et Allahim oyle cok yorumdumki...

VuSLaT_üL ŞéHaDéT

Kayıtlı Kullanıcı
Icim oyle cok sıkıyor ki...yaptigim hic birsey huzur vermiyor....ne zaman hersey duzelecek...oyle cok yorgunumkii..keske hersey son bulsa artik..gozlerimi actigimda..
RABBİNİN FETTAH ismizi zikrini çek kardeşim...çünkü KALPLER ONU ANARAK HUZUR BULUYOR...(RUM SÜRESİ 10.AYET)

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Aglamak istiyorum hemde cok..canim oyle cok yaniyorki ey rabbim ne olur yardimini uzerimden eksik eyleme..oyle cok yorumdumki..gucum yok sanki...ne olur Allahim her sey duzelsin artik...her sey iyi olsun..bilirim sen bizi sadce imtihan edersin..ama ben nefes alamiyorum artik..ne olur bi care ey rabbim her sey duzelsin her sey guzel olsun..ey mevlam ne olur sen insirah eyle..hic bir seye gucum yok artik ne olur yardimi uzerimden sen eksik etme..nefes alamiyorum..

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
Gecmis olsun recep bey,malum hava sartlari dikkat ettin lutfen..Allah sifa ihsan eylesin Amiin..Buyrun size bitki cayi hazirladim ::)Affiyet sifa olsun ::)

Allah razı olsun elinize sağlık çayı göremedik ama cidden sağolun elinize,emeğinize sağlık olsun inşallah..bilmiyorum hava şartlarımı ama akşam geçti şükürler olsun bi günlük misafirmiş baş ağrısı :)
Rabbim üzerinizde ne sıkıntı varsa kaldırsın,feraha ulaştırsın inşallah..şüphesiz her anımız bir imtihan..işin özü de imtihan değil mi aslında..imtihan bu kolay geçmeyecek illaki..bilirim söylemek kolaydır,tavsiye etmek kolaydır ama bunu o an yaşayabilmek en büyük erdemdir..Rabbim nefesinize kuvvet,dertlerinize derman göndersin inşallah..sabır ediniz derim..sabırla koruk üzüm olur derler..Rabbim sıkıntılara karşı sabır ihsan eylesin,mukavemetinizi artırsın inşallah..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Süheyb İbnu Sinan (ra) anlatıyor: Hz. Peygamber (sav) şöyle buyurdular:

-Mü'min kişinin durumu ne kadar şaşırtıcıdır! Zira her işi onun için bir hayırdır. Bu durum, sadece mü'mine hastır, başkasına değil. Ona memnun olacağı bir şey gelse şükreder, bu ise hayırdır; bir zarar gelse sabreder, bu da hayırdır.-

(Müslim, Zühd 64)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim tüm hastalara şifa versin inşaallah.
Selametle kalın gönül dostları.

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
:D aa doğru ya o vahim durumu unutmuşum :D hesabımı kaybetmeye hiç niyetim yok :D

feza araz kamer diyorum :D sayfanın hakimi olma diyorumm :D ohoooo kime diyoruumm :D

bide şu 6s yenilsee diyorumm :D

off niye kimse yok forumda diyorumm :D

çeşmii tele mesaj atmayı bırak yüreğin varsa buraya gel diyorumm :D

off ben ne diyoruum yaa :D gidiyorumm :D

hmm muhteşem üçlü desene :p kamer araz feza olursa ''kaf'' oluyor bu da daha gizemliymiş :D yenilmiş gs gözün aydın bu arada :D

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com

Olumsuz gördüğün olayların olumlu tarafından bak inşa-ALLAH kardeşim.

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Aglamak istiyorum hemde cok..canim oyle cok yaniyorki ey rabbim ne olur yardimini uzerimden eksik eyleme..oyle cok yorumdumki..gucum yok sanki...ne olur Allahim her sey duzelsin artik...her sey iyi olsun..bilirim sen bizi sadce imtihan edersin..ama ben nefes alamiyorum artik..ne olur bi care ey rabbim her sey duzelsin her sey guzel olsun..ey mevlam ne olur sen insirah eyle..hic bir seye gucum yok artik ne olur yardimi uzerimden sen eksik etme..nefes alamiyorum..

Sabırlı ol ALLAH'a tevekkül et. ALLAH'ın yardımı gelecektir kardeşim inşa-ALLAH.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun elinize sağlık çayı göremedik ama cidden sağolun elinize,emeğinize sağlık olsun inşallah..bilmiyorum hava şartlarımı ama akşam geçti şükürler olsun bi günlük misafirmiş baş ağrısı :)
Rabbim üzerinizde ne sıkıntı varsa kaldırsın,feraha ulaştırsın inşallah..şüphesiz her anımız bir imtihan..işin özü de imtihan değil mi aslında..imtihan bu kolay geçmeyecek illaki..bilirim söylemek kolaydır,tavsiye etmek kolaydır ama bunu o an yaşayabilmek en büyük erdemdir..Rabbim nefesinize kuvvet,dertlerinize derman göndersin inşallah..sabır ediniz derim..sabırla koruk üzüm olur derler..Rabbim sıkıntılara karşı sabır ihsan eylesin,mukavemetinizi artırsın inşallah..
ya size su yaziyi buyutun diyoruz dimi :D ya ama ya mavci abim ya olurmu boyle soyleseydin duzeltirdik :)mahcup olsuk sayin kamere :D ya ben hazirladim ama gormek nasib olmadiysa benim sucummu ki :D ya havalar cok soguk oldumu ve disari ciktimda bende cok bas agrisi olur bu yuzden dedim :) madem gecmis iyi bari ::)
Amiin Allah razi olsun..sizden guzel birseyler duymak ne guzel :D

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
ya size su yaziyi buyutun diyoruz dimi :D ya ama ya mavci abim ya olurmu boyle soyleseydin duzeltirdik :)mahcup olsuk sayin kamere :D ya ben hazirladim ama gormek nasib olmadiysa benim sucummu ki :D ya havalar cok soguk oldumu ve disari ciktimda bende cok bas agrisi olur bu yuzden dedim :) madem gecmis iyi bari ::)
Amiin Allah razi olsun..sizden guzel birseyler duymak ne guzel :D

insaf el insaf sabah çeşmiyi insafa davet etmiştim ikiniz beraber gelin o insafa :D yapmayınız efendim gören duyanda insafsız,sürekli kötü söz söyleyen biri sancak :(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt