RECEB-I KAMER
Kayıtlı Kullanıcı
uzun bi süre kesintisiz hasan dursun dinlemek istemekteyim 
iyi fikiir
hesap gider kuzuu gider kendi hesabı gider biliyon don't panic yanii
iyi iyiiii![]()
üçüncümüele geçirmek mi
sayfayımı
nee
EyvALLAH......
Yüreğine sağlık...
başım ağrıyo dünden bugüne![]()
RABBİNİN FETTAH ismizi zikrini çek kardeşim...çünkü KALPLER ONU ANARAK HUZUR BULUYOR...(RUM SÜRESİ 10.AYET)Icim oyle cok sıkıyor ki...yaptigim hic birsey huzur vermiyor....ne zaman hersey duzelecek...oyle cok yorgunumkii..keske hersey son bulsa artik..gozlerimi actigimda..
ne olur yardim et Allahim oyle cok yorumdumki...
RABBİNİN FETTAH ismizi zikrini çek kardeşim...çünkü KALPLER ONU ANARAK HUZUR BULUYOR...(RUM SÜRESİ 10.AYET)
Allah razı olsun elinize sağlık çayı göremedik ama cidden sağolun elinize,emeğinize sağlık olsun inşallah..bilmiyorum hava şartlarımı ama akşam geçti şükürler olsun bi günlük misafirmiş baş ağrısıGecmis olsun recep bey,malum hava sartlari dikkat ettin lutfen..Allah sifa ihsan eylesin Amiin..Buyrun size bitki cayi hazirladim :Affiyet sifa olsun :
aa doğru ya o vahim durumu unutmuşum
hesabımı kaybetmeye hiç niyetim yok
feza araz kamer diyorumsayfanın hakimi olma diyorumm
ohoooo kime diyoruumm
bide şu 6s yenilsee diyorumm
off niye kimse yok forumda diyorumm
çeşmii tele mesaj atmayı bırak yüreğin varsa buraya gel diyorumm
off ben ne diyoruum yaagidiyorumm
hmm muhteşem üçlü desenekamer araz feza olursa ''kaf'' oluyor bu da daha gizemliymiş
yenilmiş gs gözün aydın bu arada
![]()
Icim oyle cok sıkıyor ki...yaptigim hic birsey huzur vermiyor....ne zaman hersey duzelecek...oyle cok yorgunumkii..keske hersey son bulsa artik..gozlerimi actigimda..
ne olur yardim et Allahim oyle cok yorumdumki...
Aglamak istiyorum hemde cok..canim oyle cok yaniyorki ey rabbim ne olur yardimini uzerimden eksik eyleme..oyle cok yorumdumki..gucum yok sanki...ne olur Allahim her sey duzelsin artik...her sey iyi olsun..bilirim sen bizi sadce imtihan edersin..ama ben nefes alamiyorum artik..ne olur bi care ey rabbim her sey duzelsin her sey guzel olsun..ey mevlam ne olur sen insirah eyle..hic bir seye gucum yok artik ne olur yardimi uzerimden sen eksik etme..nefes alamiyorum..
ya size su yaziyi buyutun diyoruz dimiAllah razı olsun elinize sağlık çayı göremedik ama cidden sağolun elinize,emeğinize sağlık olsun inşallah..bilmiyorum hava şartlarımı ama akşam geçti şükürler olsun bi günlük misafirmiş baş ağrısı
Rabbim üzerinizde ne sıkıntı varsa kaldırsın,feraha ulaştırsın inşallah..şüphesiz her anımız bir imtihan..işin özü de imtihan değil mi aslında..imtihan bu kolay geçmeyecek illaki..bilirim söylemek kolaydır,tavsiye etmek kolaydır ama bunu o an yaşayabilmek en büyük erdemdir..Rabbim nefesinize kuvvet,dertlerinize derman göndersin inşallah..sabır ediniz derim..sabırla koruk üzüm olur derler..Rabbim sıkıntılara karşı sabır ihsan eylesin,mukavemetinizi artırsın inşallah..
Olumsuz gördüğün olayların olumlu tarafından bak inşa-ALLAH kardeşim.
Sabırlı ol ALLAH'a tevekkül et. ALLAH'ın yardımı gelecektir kardeşim inşa-ALLAH.
ya size su yaziyi buyutun diyoruz dimiya ama ya mavci abim ya olurmu boyle soyleseydin duzeltirdik
mahcup olsuk sayin kamere
ya ben hazirladim ama gormek nasib olmadiysa benim sucummu ki
ya havalar cok soguk oldumu ve disari ciktimda bende cok bas agrisi olur bu yuzden dedim
madem gecmis iyi bari :
![]()
Amiin Allah razi olsun..sizden guzel birseyler duymak ne guzel![]()