VaVeyla
Kayıtlı Kullanıcı
forum canlanmış mı ne aman nazar değmesinn
11 kayıtlı üye
söyleyecek kelime bırakmamısın bana teşekkür ederim KARDEŞ imBende o anlamada olduğunu anladım abi.
Fakat, şimdi resmi görüp, o anlamıda anladıktan sonra insanın aklıma böyle bir soru gelebilir.Mesela benim aklıma geldi.
Buna cevap olsun diye sordum.
Hayattaki zorluklara göğüs germek önemli.Bana öyle geliyorki sizde bu yönde mücadele etmişsiniz.Hem resimde onu anlatıyor, diyebiliriz değilmi.
söyleyecek kelime bırakmamısın bana teşekkür ederim KARDEŞ im
kolay değil hayat biliyorsun..zorlukları aştık ve buralara kadar geldik ALLAH ın yardımı ile binlerce şükürler olsun yaradana.
site için tek kelime demek iştiyorum ben POST yani cevabım çok olsun peşinde değilim..burada bir kaç arkadaşı takip ediyorum sürekli cevap sayılarını artırma derdindeler...ben 2010 yılında benim forumuma 5.600.000 adet tevhid okuyup yazmışım..bir yaz bir topla her yazdığım 1000 adet olsa topladığımla 11.200 cevap yazmış olmam lazım değilmi ama yapmıyorum işte...ben sadece o an okuduklarımı ve forumu güncel tutmak için yazıyorum ALLAH a şükür üzerimde foruma yazıpta okumadığım birşey yok anlatabildimmi KARDEŞ.
Seni seviyorum KARDEŞ
ALLAH a emanet ol..
bende site sahibiyim ama edebiyat sitesi...her lafa verilecek bir cevabım vardır her daim..
Önemsiz şeyler bunlar boşver gitsin
Herkes herşeyin farkındadır mutlaka.
Sende Allah'a emaet ol
Bütün kareşlerime;
Hayırlı, bereketi, Allah'a ibadet içinde, masivadan uzak, bol kazançlı bir hafta olması temennisi ile
Allah'ın Rahmeti ve bereketi üzerinize olsun
Baki Selamlar
hastayım yaw : ( ıhlamur olsaa : )
Bütün kareşlerime;
Hayırlı, bereketi, Allah'a ibadet içinde, masivadan uzak, bol kazançlı bir hafta olması temennisi ile
Baki Selamlar
forum canlanmış mı ne aman nazar değmesinn11 kayıtlı üye
![]()
Bütün kareşlerime;
Baki Selamlar
[sıze=4]ey iman edenler, zandan çok kaçının; çünkü zannın bir kısmı günahtır. Tecessüs etmeyin (birbirinizin gizli yönlerini araştırmayın). Kiminiz kiminizin gıybetini yapmasın (arkasından çekiştirmesin.) sizden biriniz, ölü kardeşinin etini yemeyi sever mi? Işte, bundan tiksindiniz. Allah'tan korkup sakının. şüphesiz allah, tevbeleri kabul edendir, çok esirgeyendir. [/sıze]
[sıze=4]hucurat/12[/sıze]
allah razı olsun canım kardeşim.allaha emanet ol.selametle kal.