Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Kalbimde bir hüzün var ki
Ölesiye yorgunum sanki
Bir gece ansızın gel ki
Gülsün gözlerim... ..... ^_^

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Üzülme..
Derdin ne olursa olsun , bir abdest al nefes gibi.. ve bir seccade ser odanin bir kösesine .
Otur ve agla , dilersen hiç konusma . O seni ve dertlerini senden daha iyi biliyor unutma..

*Hz Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
suriye de kaybolan gazeteciler ile ilgili kardesim

selimoglu

Kayıtlı Kullanıcı
İnsanın özgürlüğü; İstediği her şeyi yapabilmesinde değil, İstemediği hiçbir şeyi yapmak zorunda olmamasındadır..!!!

*Rousseau

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim :)
Nasılsın :)
sen yaz içten bir selam koy yanına bir tebessüm hem sadaka sevabını alırsın,yalnızlık diye birşey kalmaz :)
alışınca kopamazsın bu güzel aileden :)

ve aleyna aleyküm selam Allah hamd olsun iyiym çok şükür sende iyisindir inşaallah benim dua kardeşim:) Allah razı olsun bu güzel sözlerin için inşaallah selametle dua ile...:)

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyna aleyküm selam Allah hamd olsun iyiym çok şükür sende iyisindir inşaallah benim dua kardeşim:) Allah razı olsun bu güzel sözlerin için inşaallah selametle dua ile...:)
Çok şükür bende iyiyim kardeşim :)
Allah celle celaluhu razı olsun :)

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
İki insan çeşidi vardır: zaman geçtikçe hatalarıyla yüzleşen, zaman geçtikçe yüzsüzleşen.

- Mehmet Akif Ersoy

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim sen bu forumdaki bütün kardeşlerimden razı ol onlara buyurduğun cennetinin en güzel yerini ver ve ordan birdaha çıkarma inşaallah rabbim sen onların bütün hacetlerini kabul buyur inşaallah onları efendimize komşu eyle inşaallah dünya gözüyle cenneti göster inşaallah rabbim ben onlardan razıyım sende ol inşaallah (içimden bu duayı yapmak geldi:))

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim sen bu forumdaki bütün kardeşlerimden razı ol onlara buyurduğun cennetinin en güzel yerini ver ve ordan birdaha çıkarma inşaallah rabbim sen onların bütün hacetlerini kabul buyur inşaallah onları efendimize komşu eyle inşaallah dünya gözüyle cenneti göster inşaallah rabbim ben onlardan razıyım sende ol inşaallah (içimden bu duayı yapmak geldi:))

Amin kardeşim :)

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Amin amin amin kardeşim benim dua kardeşimmmm:):):)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı

Elfü, elfi amin kardeşim.. RABBİM razı olsun sizden...

=))

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Yaa...

Yapma ama bunu kendine kalk artık pc'nin başından...

:/

...içimden geçen...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt