çok üzgünüm...
suriye de kaybolan gazeteciler ile ilgili kardesim
lutfen dua edelim insaALLAH
Selamun aleyküm kardeşim
Nasılsın
sen yaz içten bir selam koy yanına bir tebessüm hem sadaka sevabını alırsın,yalnızlık diye birşey kalmaz
alışınca kopamazsın bu güzel aileden![]()
Çok şükür bende iyiyim kardeşimve aleyna aleyküm selam Allah hamd olsun iyiym çok şükür sende iyisindir inşaallah benim dua kardeşimAllah razı olsun bu güzel sözlerin için inşaallah selametle dua ile...
![]()
Çok şükür bende iyiyim kardeşim
Allah celle celaluhu razı olsun
Rabbim sen bu forumdaki bütün kardeşlerimden razı ol onlara buyurduğun cennetinin en güzel yerini ver ve ordan birdaha çıkarma inşaallah rabbim sen onların bütün hacetlerini kabul buyur inşaallah onları efendimize komşu eyle inşaallah dünya gözüyle cenneti göster inşaallah rabbim ben onlardan razıyım sende ol inşaallah (içimden bu duayı yapmak geldi)
Rabbim sen bu forumdaki bütün kardeşlerimden razı ol onlara buyurduğun cennetinin en güzel yerini ver ve ordan birdaha çıkarma inşaallah rabbim sen onların bütün hacetlerini kabul buyur inşaallah onları efendimize komşu eyle inşaallah dünya gözüyle cenneti göster inşaallah rabbim ben onlardan razıyım sende ol inşaallah (içimden bu duayı yapmak geldi)
Elfü, elfi amin kardeşim.. RABBİM razı olsun sizden...
=))