Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (8 Kullanıcı)

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Göremedim diye "ÜVEYS " gibi ağlamalı Şimdi Sevgili...
Ben Hamza olsam ; Sende Vahşi
Mızrağını eline alsan.. Hedef Olup Can Vermeli...
Sende Gizli gizli sevmelisin Sevgili..Gül kokan NEBi' yi .♥.( S.A.V.)
Belki O Zaman Anlarsın Beni..!!

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Yoksun..
Ah yoksun ve kara bulansin bu sehir..
Coksun..
Ah sen bana coksun, askin bana BAL dan zehir..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Nadas agabey beni guldurdun yani su videoyla :)
Bunun icin moralimin bozuk olmadigini biliyorsun :)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Bir rekor mu kırsam diye düşünüyorum da kim olayım sonunda onu çözemedim =D

En uzun süre uykusuz kalma rekoru 1965 yılında Randy Gardner tarafından kırılmıştır ve Gardner 11 gün uyumadan kalmayı başarmıştır. 4 gün sonra halüsinasyon görmeye başlayan Gardner, birkaç gün sonra kendini ünlü bir futbol oyuncusu sanmış ve araştırmanın sonuna doğru bilişsel aktiviteleri ciddi ölçüde düşmüştür.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim güleceksin tabi ...
Efendimize (s.a.v) ümmet olmayı nasib eylediği için sana ... :)

Agabey insan senin yaninda vallahi Azraile de sevdirir yasamayi..
O benim en buyuk gururum bilmez misin?
O Efendim sallahu aleyhi vessellem benim sevgilimdir.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Bir rekor mu kırsam diye düşünüyorum da kim olayım sonunda onu çözemedim =D

En uzun süre uykusuz kalma rekoru 1965 yılında Randy Gardner tarafından kırılmıştır ve Gardner 11 gün uyumadan kalmayı başarmıştır. 4 gün sonra halüsinasyon görmeye başlayan Gardner, birkaç gün sonra kendini ünlü bir futbol oyuncusu sanmış ve araştırmanın sonuna doğru bilişsel aktiviteleri ciddi ölçüde düşmüştür.

Sandalyeden dusecegim ya Hu :D
bunu bulmak icin ne kadar ugrastin abla yaa vallahi alemsin. Gece gece tovbe estagfuruulah :D

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Sandalyeden dusecegim ya Hu :D
bunu bulmak icin ne kadar ugrastin abla yaa vallahi alemsin. Gece gece tovbe estagfuruulah :D

Merak etme canımcım bende okuduğumda çok güldüm :D
Bulmadım canım gözümün önüne kadar geldi arkadaşım sağolsun .. :D
12 gün uyumayıp rekor mı kırsam diye düşüyordum :D

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Merak etme canımcım bende okuduğumda çok güldüm :D
Bulmadım canım gözümün önüne kadar geldi arkadaşım sağolsun .. :D
12 gün uyumayıp rekor mı kırsam diye düşüyordum :D

:D Hay Allah'im ya..
Bende suan o cok sevdigimin sesinin ardinda Hz.Peygamber'i (sallahu aleyhi vesselem) dinliyordum.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Hayırlı olsun abla.. Rabbim hayırlı, imanlı, huzur dolu nice seneler nasip etsin ailesiyle beraber inşaALLAH.
Rabbim cümlemize hayırlı eşler nasip eylesin.. Bizleri de hayırlı eş ,eylesin..
Yazdım ama görmedin sanırım abla 1 Yasin okudum haberin olsun :)

Amin Amin Amin
Allah razı olsun canım benim Allah nice mutluluk dolu seneler nasip etsin inşallah.Allah hepimize hayırlı takva sahibi hayırlı eş hayırlı yuva hayırlı salih evlatlar nasip etsin Rabbim.
Allah hakkımızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.Canım evde internet bağlantımız yok ne zamandır ancak ablama geldiğimde siteye girebiliyorum zamanda kısıtlı olduğu için gözümden kaçmış Allah razı olsun Allah hepinizin o güzel kalbine göre versin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Eveet çok iyi hatırlıyorum.
Yıl 2007.. İlk üyeliğimdi.. farklı bir nick kullanıyordum.
Şifremi unuttuğum için yeniden almıştım..
O ve sonraki yıllar (2007 2008 2009) çok yoğun bir forumdu..
Sonra ne oldu anlayamadım..

Canım bende 2007 yıldında üye oldum o zaman bir başkaydı o günleri çok arıyorum 3 sene önce çok kötü bir dönem geçirmiştim acılarla(teyzemin torunu önce hiç birşey yokken hastalandı üşütme diye sonra yoğun bakıma düştü sonra 2009da 23 ekimde 10 yaşında yeğenim vefat etti Allah Rahmet eylesin taktir ilah Allah başka acı göstermesin inşallah) dolu o zaman birbirimizin haberi olmadan bir bakmışız kardeşlerimiz bizim için dualar açmışlar iyi günde kötü günde birlik beraberlik vardı daha başkaydı duaya ihtiyacı olan bütün kardeşlerimiz için kimin önceliği varsa dua konusunda hep beraber bitirmek için uğraşılırdı o kadar çok değerli kardeşlerimiz vardı ki ama çoğu yok şimdi:(İnşallah tekrar o zamanki gibi olur.

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Emri olur inansın bu sözüme sözüme sözüme aman aman ...

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Dedim ah.. Dedim eyvah.. Bize kim yardım edecek? Dedi Allah, dedi Allah, illallah..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Amin Amin
Allah razı olsun canım benim Allah nice mutluluk dolu seneler nasip etsin inşallah.Allah hepimize hayırlı takva sahibi hayırlı eş hayırlı yuva hayırlı salih evlatlar nasip etsin Rabbim.
Allah hakkımızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.Canım evde internet bağlantımız yok ne zamandır ancak ablama geldiğimde siteye girebiliyorum zamanda kısıtlı olduğu için gözümden kaçmış Allah razı olsun Allah hepinizin o güzel kalbine göre versin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Canım bende 2007 yıldında üye oldum o zaman bir başkaydı o günleri çok arıyorum 3 sene önce çok kötü bir dönem geçirmiştim acılarla(teyzemin torunu önce hiç birşey yokken hastalandı üşütme diye sonra yoğun bakıma düştü sonra 2009da 23 ekimde 10 yaşında yeğenim vefat etti Allah Rahmet eylesin taktir ilah Allah başka acı göstermesin inşallah) dolu o zaman birbirimizin haberi olmadan bir bakmışız kardeşlerimiz bizim için dualar açmışlar iyi günde kötü günde birlik beraberlik vardı daha başkaydı duaya ihtiyacı olan bütün kardeşlerimiz için kimin önceliği varsa dua konusunda hep beraber bitirmek için uğraşılırdı o kadar çok değerli kardeşlerimiz vardı ki ama çoğu yok şimdi:(İnşallah tekrar o zamanki gibi olur.

Rabbim razı olsun qüzel duaların için ablam..
Rabbim yar ve yardımcın olsun..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
[video]http://www.vindir.net/omer-karaoglu-dun-gece-dinle-ve-paylas-72008.html[/video]

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt