[ı][sıze="3"]esselamualeykum...[/ı]
Allah celle celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...
Amin....[/sıze]
duanıza ihtiyacım var. yeni örtündüm. eşim ve ailesi tepkili. çünkü pek alışkın değiller. yaşım genç diye tepki gösteriyorlar. bende onlara bir nefes sonraya bile senedimin olmadığını anlatmaya çabalıyorum... Lütfen dua edin. Şimdiden Allah hepinizden razı olsun.
duanıza ihtiyacım var. yeni örtündüm. eşim ve ailesi tepkili. çünkü pek alışkın değiller. yaşım genç diye tepki gösteriyorlar. bende onlara bir nefes sonraya bile senedimin olmadığını anlatmaya çabalıyorum... Lütfen dua edin. Şimdiden Allah hepinizden razı olsun.
Sen en hayirlisini bilirsin Rabbim..
Ilk defa bu kadar heyecanlandim ben.. Ilk defa bu kadar baglanip, umutlandim bir seye..