Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Ey iman edenler, zandan çok kaçının; çünkü zannın bir kısmı günahtır. Tecessüs etmeyin (birbirinizin gizli yönlerini araştırmayın). Kiminiz kiminizin gıybetini yapmasın (arkasından çekiştirmesin.) Sizden biriniz, ölü kardeşinin etini yemeyi sever mi? İşte, bundan tiksindiniz. Allah'tan korkup sakının. Şüphesiz Allah, tevbeleri kabul edendir, çok esirgeyendir.
Hucurat/12

HAYIRLI CUMALAR DİLİYORUM.
ALLAHA EMANET OLUN.
SELAMETLE KALIN.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

AMİN....

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
Huzur ♥ . . . . . İ S L Â M 'da . . . .♥

Koɳfor ♥ . . . . C e ɳ ɳ e t t e . . . ♥

Hayırlı Cumalar Cümleten... ♥

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
:)

baba-kızına-masal-anlatırsa.jpg

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah yeni sene hep mutluluk getirsin tüm kardeşlerime .

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese İslamiyet ışığı altında sevdikleriyle huzurlu ve sağlıklı yeni bir yıl diliyorum.

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
Şu Hayat Ne Garip değilmi...? Hayat Denilen Şey namazsız Ezan ile,ezansız namaz arasındadır...Doğarken ezanın Okunur Namazın Kılınmaz,Ölüncede Namazın Kılınır ezanın Okunmaz.Çünkü Doğumun Ezanı,ölümün Namazını Kıldırır.Hayat Ezan ile namaz arası kadar kısa işte...!Mevlam Farkında olanlardan eylesin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allahım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım !!!... Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
Allahım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Geçmiş olsun Leyla kardeş...
Allahcc yar ve yardımcın olsun inşaALLAH...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE..SELAM...DUA...

gecmıs olsun ya cok uzuldum Rabbım beternden korusun:(

Gecmis olsun Leyla ablam..
Okuyunca cok uzuldum.. Allah esirgemis..
Fakat dedigin gibi olacakla olecege care bulunmaz ve akacak kan damarda durmaz.. Her seyde bir hayir vardir..
Hayir diyelim hayir olsun..
Tekrar gecmis olsun..

Geçmiş olsun kardeşim
ALLAH şifa versin Yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH.

Rabbim daha büyüğünden saklasın Leyla kardeşim inşallah...
Acil şifalar versin Rabbim...
Selam ve dUA ile...

çok geçmiş olsun canım benim.
Allah korumuş.yapılan dualar ve verilen sadakalar,
görünmez kazaların önüne set çekiyormuş.
Olsa bile hafif atlatılıyor.
Allah seni korumuş.
Dularım seninle inşallah.
Allaha emanet ol.
Geçmiş olsun.
Selametle kal.

cok gecmis olsun Allah buyuk kazalardan korusun insallah

Esselamu aleyküm Leyla Kardeşimiz

Çok geçmiş olsun...Rabbim beterinden korusun...inşallah

İyi ki zamanında müdehala yapılmış..kesik o kadar büyükse ALLAH muhafaza daha beter olabilirdi..

Büyük geçmiş olsun kardeşim...Aman dikkat edin kendinize

Büyük geçmiş olsun Leyla abla.. Çok üzüldüm.. Rabbim beterinden korusun..

leyla ablama büyük gecmiş olsun diyorum.

Çok çok geçmiş olsun ALLAH C.C. bir daha göstermesin inşallah

benim melek ablam neler olmuş öyle.inan okurken bile ürperdim .şimdi nasılsın .hep aklımdaydın ablam ablam nasıl iyimi diye.korkma ablam banada küçükken elime dikiş attılar ama bin şükür ne iz ne acı kaldı.ALLAH seni çok ama çok seviyor bak hep zor sınavlar veriyor o güzel duaların ablam seni hep koruyor .sen herkese dua ettin herkesta sana .RABBİM yanında olsun güzel ablam .ALLAHA emanet ol

ayy ablam 2 gun girmedim çok geç gördüm çokda uzuldum Allah korumuş Çok geçmiş olsun...

Leyla abla çok geçmiş olsun..
Verilmiş sadakan varmış Rabbim beterinden korusun.

Amin
Allah razı olsun kardeşlerim emeklerinize gönlünüze sağlık allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Çok şükür bununla geçmiş olsun Allah beterin beterinden korusun maalesef yanlışlıkla dikişlerimi suya değdirdiğim için iyileşme durdu enfeksiyon riski oluştu:( Dikişleri aldırdım ama nasıl olduysa suya değdirmemem gerektiğini bildiğim halde ilk günlerde suya değince kötü oldu Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah sağlıklı huzurlu bol bereketli mutlu hayırlı günler nasip etsin Rabbim.Her zaman dedğim gibi aldığımız bir nefes için ne kadar şükür etsek azdır Allah'ın verdiğine vereceğne kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
♥ alemlerin rabbi olan yüce allahım ♥ rahmetni ♥ bereketini ♥ huzurunu ♥ affını ♥ selametini ver bize ♥ bizi affet ♥ ölmüşlerimize ♥ rahmet ♥ hastalarımıza şifa ♥ ve bizlere ♥ merhametini ♥ ver ♥ bizleri bagışla ♥ peygamberim ♥ muhammet s.a.s efendimize sonsuz salalt ♥ ve selam eyle ♥ onun şefatni ♥ nasib ♥ eyle ♥ kendine layık ♥ kul ♥ eyle...hayırlı nurlu huzur dolu ♥hayırlı nurlu geceler .((((((amin)))))))

zair

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgilim! Âb-ı hayat Sen'in yüzündeki terden bir damladır geceleri gök yüzünde dolaşan nur saçan ay, Sen'in yüzünün parıltısının bir eseridir. Ben; "Bu uzun gecede ay ışığı istiyorum" dedim, düşünmedim ki, o, gece Sen'in siyah saçlarının karanlığı, Ay ışığı ise Sen'in yanakların...
Sevgilim! Gönül Sen'i anınca, şenlendi, neş'elendi, Allaha yemin ederim ki o neş'eyi, zevki şaraptan almayı düşünmedi de elindeki kadehi içmeden, yere döktü. Gönül, Sen'siz, kendini cansız ölü bir beden gibi gördü.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Sevdim.. Seviyorum.. Sevecegim.. Iste bundan ibaretim..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı

Amin
Allah razı olsun kardeşlerim emeklerinize gönlünüze sağlık allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Çok şükür bununla geçmiş olsun Allah beterin beterinden korusun maalesef yanlışlıkla dikişlerimi suya değdirdiğim için iyileşme durdu enfeksiyon riski oluştu:( Dikişleri aldırdım ama nasıl olduysa suya değdirmemem gerektiğini bildiğim halde ilk günlerde suya değince kötü oldu Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah sağlıklı huzurlu bol bereketli mutlu hayırlı günler nasip etsin Rabbim.Her zaman dedğim gibi aldığımız bir nefes için ne kadar şükür etsek azdır Allah'ın verdiğine vereceğne kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Ah abla biraz dikkat et kendine..
Canindan otede degil dunya..
Allah sifa versin, dualarimdasin..

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
‎"GÜL" Ey! MEKKE Güll, Gün Senin günündür..!! Gün senin *FETİH* Günündür...

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Mekke..
Seni,
Sana gelmeyi,
Sokaklarini koklamayi,
Topragini opmeyi o kadar cok istiyorum ki..
Simdi fethedildigin gundur..
Mubarek olsun!

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
ESTAĞFİRULLÂH dilimle söylediğim tüm kötü sözlere. . !

ESTAĞFİRULLÂH gözümle gördüğüm tüm çirkinliklere . !

Estağfirullâh El Azim Ve Et-u /bu İleyh !

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Gündüzleri boş , geceleri de vakit öldürerek geçirenlerle dost olmam.Gerek dünya ve gerekse ahiret hayatı için herhangi bir hayırlı amel bulundurmayan adama çok kızarım.Aynı zamanda namazı kendisine iyiliği emretmiyor ve kötülükten sakındırmıyorsa, o kimseyede çok kızarım.Kuşkusuz onun bu hali kendisini Alllahu Tealadan ziyadesiyle uzak etmiştir...
(İbni Mesud r.anh )

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt