Allah razı olsun dün kılamadım namazlarım sonra kaza yaptım bugün daha ıyım hamdolsun rabbıme ınsallah rabbım sıfa verır selam ve dua ıle
birde tesettur edebilsen ne guzel olacak be kardesim..
Allah razı olsun dün kılamadım namazlarım sonra kaza yaptım bugün daha ıyım hamdolsun rabbıme ınsallah rabbım sıfa verır selam ve dua ıle
birde tesettur edebilsen ne guzel olacak be kardesim..
Geçmiş olsun Leyla kardeş...
Allahcc yar ve yardımcın olsun inşaALLAH...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE..SELAM...DUA...
gecmıs olsun ya cok uzuldum Rabbım beternden korusun![]()
Gecmis olsun Leyla ablam..
Okuyunca cok uzuldum.. Allah esirgemis..
Fakat dedigin gibi olacakla olecege care bulunmaz ve akacak kan damarda durmaz.. Her seyde bir hayir vardir..
Hayir diyelim hayir olsun..
Tekrar gecmis olsun..
Geçmiş olsun kardeşim
ALLAH şifa versin Yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH.
Rabbim daha büyüğünden saklasın Leyla kardeşim inşallah...
Acil şifalar versin Rabbim...
Selam ve dUA ile...
çok geçmiş olsun canım benim.
Allah korumuş.yapılan dualar ve verilen sadakalar,
görünmez kazaların önüne set çekiyormuş.
Olsa bile hafif atlatılıyor.
Allah seni korumuş.
Dularım seninle inşallah.
Allaha emanet ol.
Geçmiş olsun.
Selametle kal.
cok gecmis olsun Allah buyuk kazalardan korusun insallah
Esselamu aleyküm Leyla Kardeşimiz
Çok geçmiş olsun...Rabbim beterinden korusun...inşallah
İyi ki zamanında müdehala yapılmış..kesik o kadar büyükse ALLAH muhafaza daha beter olabilirdi..
Büyük geçmiş olsun kardeşim...Aman dikkat edin kendinize
Büyük geçmiş olsun Leyla abla.. Çok üzüldüm.. Rabbim beterinden korusun..
leyla ablama büyük gecmiş olsun diyorum.
Çok çok geçmiş olsun ALLAH C.C. bir daha göstermesin inşallah
benim melek ablam neler olmuş öyle.inan okurken bile ürperdim .şimdi nasılsın .hep aklımdaydın ablam ablam nasıl iyimi diye.korkma ablam banada küçükken elime dikiş attılar ama bin şükür ne iz ne acı kaldı.ALLAH seni çok ama çok seviyor bak hep zor sınavlar veriyor o güzel duaların ablam seni hep koruyor .sen herkese dua ettin herkesta sana .RABBİM yanında olsun güzel ablam .ALLAHA emanet ol
ayy ablam 2 gun girmedim çok geç gördüm çokda uzuldum Allah korumuş Çok geçmiş olsun...
Leyla abla çok geçmiş olsun..
Verilmiş sadakan varmış Rabbim beterinden korusun.
Amin
Allah razı olsun kardeşlerim emeklerinize gönlünüze sağlık allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Çok şükür bununla geçmiş olsun Allah beterin beterinden korusun maalesef yanlışlıkla dikişlerimi suya değdirdiğim için iyileşme durdu enfeksiyon riski oluştuDikişleri aldırdım ama nasıl olduysa suya değdirmemem gerektiğini bildiğim halde ilk günlerde suya değince kötü oldu Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah sağlıklı huzurlu bol bereketli mutlu hayırlı günler nasip etsin Rabbim.Her zaman dedğim gibi aldığımız bir nefes için ne kadar şükür etsek azdır Allah'ın verdiğine vereceğne kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.