Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben annemi çok özlüyorum 6 yıl oldu kaybedeli ama acısı özlemi her gün artıyo canım çok yanıyo çok rüyama da gelmiyo banamı kızgın acaba şuan nasılım anlatamam anneme gitmek istiyorum onu görmek öpmek sarılmak kokusunu içime çekmek istiyorum en azından rüyama gelsin istiyorum
Ben geldiimm
Kendimi unutturmıyım diye arada bir uruyorum gerçi unutmayan gönül bir senede de unutmaz bin senede de
Nasılsınız diye tümden soruyorum ve hepinizi öpüyorum
"Cennete giren hiçbir kimse, yeryüzündeki her şey kendisinin olsa bile dünyaya geri dönmeyi arzu etmez.
Sadece şehit, gördüğü aşırı itibar ve ikram sebebiyle tekrar dünyaya dönmeyi ve on defa şehit olmayı ister."
"Yoksa fısıltınızdan önce sadaka vermekten korktunuz mu? Madem ki, yapmadınız, Allah da size tevbe lütfetti, artık namaza devam edin, zekatı verin ve Allah'a ve peygamberine itaat edin! Allah her ne yaparsanız haberdardır." Mücadele 13
Adana' da AKŞAM EZANI okunuyor...
Vakitler o kadar yakınlaştı ki...
Nerden geri alındı bu saatler...???
Yetiştiremiyoruz...
Rabbim yar ve yardımcımız olsun...
Gördün mü o, dîne (ceza gününe ve âhirete) inanmayanı? İşte hak dîne ve ceza gününe inanmayan, o kimsedir ki: Öksüzü itip kakar, çâresizin ve yoksulun yiyeceğine dair teşvikte bulunmaz; ne kendisi doyurur, ne de başkalarının doyurması için kayırır. Vay o namaz kılanların haline ki, onlar namazlarını gereği gibi ciddî bir vazife olarak yapmazlar. Onlar ki gösteriş için yaparlar ve yardımlığı sakınırlar (kimseye bir damla şey vermek istemezler.)