Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

melankolik5288

Kayıtlı Kullanıcı
Avrupa'da 30 saniyede bir aile yıkılıyor

Batılaşmak bu olsa gerek

Uyuşturucu madde kullanma serbest olan ve eşcinsel evliliğin serbest olduğu ülke Hollanda
Lise çağındaki kızların doğum oranı en fazla olan ülke İngiltere
vs. vs. vs.

Özendiğimiz batı ülkeleri her türlü ahlaki değerlerden yoksun, aile bağları kopmuş rezil bir hayat içindeler. Bu yüzden ki ben batı ya artık bataklık ve o rezil hayat sürenlere bataklık faresi ismini uygun görüyorum. Maalesef ülkemizde de azımsanmayacak kadar çok insan bataklık farelerine özeniyor onlar gibi bataklıklarda yaşamak istiyorlar. Unutmayalım ki Resulullah (S.A.V.) bir Hadis-i Şerifinde "Kim bir kavme benzerse, o onlardandır" diyor. Bizler Müslüman Türkler olarak bataklık farelerinin her zaman karşısında olmalıyız. Güzelim ülkemizi batının bataklığı yapmayacağız İnşallah.
Selam ve dua ile

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Vuuuv çok korktum...mu acaba..?
İçim sevinç dolu aksine hay ALLAH..:)

leyla-1

Altın Üye
Bir hadis-i şerifde buyurulmuştur:
"Üç şey helâk edicidir: Fazla cimrilik, kendisine uyulan heva (nefis arzusu), kişinin kendi nefsini beğenmesi."

leyla-1

Altın Üye
"Ya Rabbi! Beni ahlâkın çirkin olanlarından ve hevalardan uzak bulundur."

leyla-1

Altın Üye
Ayıpları Örtmek

İnsanların kusurlarını örtmek, görmemezlikten gelmek, başkalarına açıklamamak demektir. Karşıtı "Kusurları yayma"dır.

Başkalarının kusurlarını arkalarından söylemek gıybettir. Öyle ki, bir kimsenin arkasından boyuna, elbisesine, yiyip içmesine, gezip yürümesine varıncaya kadar bir kusurunu dil göz veya el ile işaret ederek göstermek de bir gıybettir. Çünkü bunları öğrenince üzüleceğinde şübhe yoktur.

Başkalarına, yapmadıkları kusurları yüklemek de iftiradır, buhtandır. Bunlar İslâm terbiyesine aykırıdır, kesinlikle haramdır.

Bir hadis-i şerifde şöyle buyurulmuştur:
"Ne mutlu o kimseye ki, kendi kusuru kendisine, başkalarının kusurlarını görmeye zaman bırakmaz."

Alıntı

leyla-1

Altın Üye
Bir hadis-i şerifde buyurulmuştur:

"Kardeşin için şematet eyleme (kötü haline sevinme); sonra Allah ona merhamet eder de, seni belâya düşürür."

T

tevbekarım

Ya Rabbi Senin yolundan rızandan Senden ayrılmak uzaklaşmak istemiyorum Sen yardımcım ol Ya Rabbi...

ibn Abdilvahhab

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum.Rabbimiz izni ile Umremi tamamladım.Rabbim sizlere de nasip etsin.

Şunu farkettim ki Suudi arabistan havalimanından ayrıldıktan sonra Şeriat devletinden ayrıldığının hemen fark ediliyor.

Uçakta(Atlasjet,THY) hostesler karşına çıkınca ne büyük bir fitne ve musibete doğru uçtuğunu anlamak zor olmuyor.

Hele Atatürk havalimanına inince fuhşun içkinin kumarın her türlü pisliğin ve ahlaksızlığın bu topraklarda işlendiğini insan hemen anlayabiliyor malesef.

Bide münafık yapılı islamcılar çıkıp televizyona '' en iyi islam türkiyede yaşanıyor '' demiyorlar mı. insanı asıl kahreden de işte bu.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Uyku imkansız
Umut bile vicdansız.....

Bagırmak istiyorum Kolum çok agrıyor..................

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum.Rabbimiz izni ile Umremi tamamladım.Rabbim sizlere de nasip etsin.

Şunu farkettim ki Suudi arabistan havalimanından ayrıldıktan sonra Şeriat devletinden ayrıldığının hemen fark ediliyor.

Uçakta(Atlasjet,THY) hostesler karşına çıkınca ne büyük bir fitne ve musibete doğru uçtuğunu anlamak zor olmuyor.

Hele Atatürk havalimanına inince fuhşun içkinin kumarın her türlü pisliğin ve ahlaksızlığın bu topraklarda işlendiğini insan hemen anlayabiliyor malesef.

Bide münafık yapılı islamcılar çıkıp televizyona '' en iyi islam türkiyede yaşanıyor '' demiyorlar mı. insanı asıl kahreden de işte bu.
Ve aleykum selam ve rahmetullahi ve berakatuhu
Amin...
ALLAH Celle Celalühü kabul etsin kardeş.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Gevşemeyin, üzülmeyin; eğer (gerçektem) iman etmiş iseniz, en üstün olan sizlersiniz.
Al-i İmran - 139

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt