Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı

çayımı yudumluyorum keyiflee:)

yok ablacım :D

çin mutfağı şefi :D

kardeşimi bekliyorum tatlı getircek . o gelene kadar kendimi hazırlıyorum :)

haticecik :) sana kavun içinde ballı cevizli dondurma hazırlıyorum bekle şeker :)

Ayşecik var demekle olmuyor hani nerde :(
E şimd i çıkcam ben oruçlu oruçlu gelip yarın bakcam canım çekcek:a01:

evet abla önce italyan mutfağıydı. bu yıl çin mutfağında çalışıyor. kaşları da çinlilere benziyor diye çin mutfağına koydu genel müdür :D maşallah canıma. Rabbim saygımızı muhabbetimizi arttırsın inşallah hepimizin sevdiklerimizle :)

**
*

HATİCECİK sen iste yeterki. sana herşey var :)

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
Kavun_Dondurmasi.jpg

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
inşallah şekerim bi gün bize gelirsiniz hazırlarım hepinize :)
ben çıkıyorum kardeşim 1 kilo tatlıyla eve adım attı :) hoşcakal can

Y

YAGMURBEY

Sevilen Olabilmek

Ramazan... Cuma günü...Cuma vakti...Cami...Cemaat tek tük camiye girmekte,imam kürsüde. Gelenlerin arasında O... Hızır (as)da genç ihtiyarların arasına onlardan biri gibi gidiyor,bir köşeye oturuyor.Kürsüde imam sohbete başlıyor.Hızır (as) ın yanına kırklarında bir adam gelip oturuyor.Cami yavaş yavaş dolmakta.
Adam bir müddet sonra uyuklar bir vaziyette ha uyudu ha uyuyacak.Hızır (as)adamı dürter.
-uyuyacaksın der.Adam:
-uyumam,beni rahat bırak der.
Hızır (as.)a ses etmez, ancak ezan okundu okunacak, adamda ha uyudu ha uyuyacak.Hızır a.s. bir daha dürtükleyerek
-uyuyacaksın dedim der.Adam:
-Bende sana uyumam beni rahat bırak dedim rahat bırak yoksa Hizir a.s. olduğunu söylerim.Burdan çıkamazsın. Bu kalabalık saçında bir tel bırakmaz.
Hızır a.s. susar başını önüne büker Allaha yönelerek :
-Yarabbim! Bu nasıl iştir.Bu kulun benim kim olduğumu bildi. Bu nasıl iştirki o kulunun bendeki listede ismi yok.
cevap gelir.
-Sana verilen listede beni sevenlerin ismi var.

O iSE BENiM SEVDiKLERiMDEN.

Rabbim Sevdiklerinden Eylesin...
" Vedûd": Çok seven ve çok sevilen.
O; yalnız seven, yalnız sevdiren değil, aynı zamanda sevindirendir de....
gul.gif

Gerçek Aşk Sevdiğini Anınca Yanmak..Yandıkça Sevdireni Anmaktır...

Y

YAGMURBEY

Bir İdamlık Tebessüm Kalsın Ölüm Başında Efendim !

Ehl- dünyanın zedelenmiş maneviyatından aldım idamımı Efendim.Sen'i unutmuşluğumla daldım bedbaht hayatın en icra uçlarına.Meşakkatli bir yola girdim.Yanlarımda çıkan yeşil ışıklara aldırmadım.Kapattım irademin gafletiyle..Sonunda yolların ışıksızlığında çürüdüm.
Şimdi infaz etti yokluğunun unutmuşluğunda yaşadığım hayat.Sureti meçhul acılar gebe oldum her zaman.Veyl bana ki;batılı kalbime zuhur etmiş nefsim tanımadı Yar'i.Bir adım ötede olan mutluluğuda zindan eyledi kendine..
Pişmanlığın kirliliğinden arınmaya çalışan ellerim kıyamda şimdi Ey Yar!Gözyaşlarımın acziyetinde boğuluyor gaflete uyanmış gözlerim.Son nefeslerimi adıyorum uğruna..
Ümmetin rotasından kaymış ben,
Dar-ı bekanın hesabını yapmadan dar-ı dünyaya dalmış ben,
Ben ki; hakettim idami Efendim!
Darağacına astım zamanı öldürmek için..Akrep ve yelkovanı susturmak istedim biraz..Husumetimi hesaba çekmek, Yar'in hasretine biraz daha yanmak için.Lakin zamanı durdurmak ne mümkün.Saatler doludizgin dakikalara düçardı.
Bak , zehirlenmiş enaniyetimi kopardım.Dağıldı tespih gibi şerha şerha..En çok ta Yusuf kuyularında görünmezliklere uçtular.İbrahimce bir baltamıydıki; vurdum hakkaniyetsizliğin,nankörlüğün zerrelerini kopardım koparılası tüm kirleri..Bir idamlık ömürde olsa arınmışmıyım basiretsizliğin kollarından Efendim..
Merhametinle fethetmne muhtaç şimdi şu yüreğim.Huzurundayım bak affın zerresine layık olamasamda.Hala bir umut var ölüm başında..Şu sözler dillenir titrek dilimde;
'Bir idamlık tebessüm kalsın ölüm başında Efendim! O tebessüm ki; Sen'i bulan gönlümün zaferinden bir zerre..
Masum bakışlar beni infaz edecek iplerde şimdi..Masumluğun huzuruna dalıyorum.Ki ben boynuma saplanacak iplerde buldum Yar'i..Ki benim idamımda intibah etti ruhum huzura...Boğazımda feyze dair tek,konuşmayacağıma dair son söz var şimdi meramımı alatan;
'Bir idamlık tebessüm kalsın ölüm başında Efendim!'Tebessüm ki; inşirah serinliğindeki bir zerre..
Bir idamcık ömrüm kalmış.
O ömür ki; hakkaniyeti gördüğüm,
O hakkaniyet ki; vefasına vurulduğum,
Şefkatinin ilk cemresine sığındığım,
Varlığına uyandığım,
Kokusuna yandığım,
Adını andığım...
Ve masada titrek bir mum..
Mumun ışıltısı loş duvarlara müphem bir parıltı verirken,yüzüme süreyyanın keskinliğini yansıtıyor.Keskinliğin aynasında geçmişimi görüyorum.Ve hicabi bir hüzne bürünüyorum..
Mumun tükenmişliğiyle eriyorum..Tükenen her damlasındaki pişmanlık akıyor içime..
Ve ağlıyorum...ağlıyorum...ağlıyorum...
Mevtin korkusuna değil,
Geçmişimin yüzsüzlüğünden hayamın ürkekliğiyle cemaline nasıl bakacağıma ağlıyorum Ey Yar !

Y

YAGMURBEY

Üzülme

[FONT=verdana,sans-serif]Çünkü hüzün, düşmanı sevindirir, dostunu üzer, haset edenin diline düşürür..[/FONT]

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin hepimizin hayır kapılarımızı açmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun çok şükür halimize Allah bundan geriye bırakmasın inşallah.
Ben bugün yine çok üzgünüm ve moralim çok bozuk
:A:A:A:gulegule

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin hepimizin hayır kapılarımızı açmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun çok şükür halimize Allah bundan geriye bırakmasın inşallah.
Ben bugün yine çok üzgünüm ve moralim çok bozuk
:A:A:A:gulegule
sıkma canını diyeceğim ama demek kolay da bunu dinlemek elde değil tabi.
Rabbim sıkıntılarını gidersin inşAllah ablacım
sen yine de takmamaya çalış.bi kaç gün sonra unutacağın şey için canını sıkmaya değmez ablacım.
hep gülmen dileğiyle Allah a emanet ol.

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
sıkma canını diyeceğim ama demek kolay da bunu dinlemek elde değil tabi.

Rabbim sıkıntılarını gidersin inşAllah ablacım
sen yine de takmamaya çalış.bi kaç gün sonra unutacağın şey için canını sıkmaya değmez ablacım.

hep gülmen dileğiyle Allah a emanet ol.
smyyes Gönüldaşımıza bir hoş geldin demek geçti içimden...
Selamün Aleyküm gönüldaşımız...

Y

YAGMURBEY

Dün gece bi sivri sineği sıkıştırdım köşeye. Ama vuramadım, benim kanımı taşıyordu artık! Baba dedi sarıldım, ağladım

Y

YAGMURBEY

Ayak seslerinden tanırım ihaneti..Duruşumdan tanır hüzün beni..Sesimden geldiğimi anlar yalnızlık..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt