Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
10 nisan saat 12.15 te 4.kez teyze oldum Allah ana babalı salih hayırlı evlat olmak dini bütün olarak yetişmek nasip etsin Rabbim.
Allah o güzel duyguyu cümlemize nasip etsin inşallah.Bebişimiz 16 nisanda dünyaya gelecekti ama biraz acele etti teyzesini beklemeden dünyaya geldi doğumda yanında olamadım:( ama çok şükür sağ sağlim dünyaya geldi maşallah darısı inşallah hala olmaya inşallah hayırlısıyla gelinmizde Allah'ın izniyle sağ sağlim bebeğini dünyaya getirmek nasip etsin Rabbim cümlemizinde inşallah.Allah kısmet ederse inşallah mayısta da ilk defa hala olacağım:)

Çok sevindim leyla ablacım.. Rabbim analı babalı büyütsün..
Sağlıklı, sıhhatli, hayırlı bir evlat olsun inşaallah..
Hem teyze, hem hala olucaksın. Maşaallah, ne güzeell::)

acem_kizi

Kayıtlı Kullanıcı
Aşıklar kuvvetli bir selin önüne düşmüşlerdir. Onlar, aşkın takdirine razı olmuşlardır.
Değirmen taşı gibi durup dinlenmeden gece gündüz inleyip sızlanarak döner dururlar. Değirmen taşının dönüp durması, kimse bu ırmak duruyor demesin diye ırmak arayanlara bir şahit olmuştur.....Ey gönül, yıldız gibi ol, durup dinlenmeyi dileme.....Hz.Mevlana.

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Ama senden ayrı gezen yürek değil beden oldu...

G

Goldenrose

[/B]
10 nisan saat 12.15 te 4.kez teyze oldum Allah ana babalı salih hayırlı evlat olmak dini bütün olarak yetişmek nasip etsin Rabbim.
Allah o güzel duyguyu cümlemize nasip etsin inşallah.Bebişimiz 16 nisanda dünyaya gelecekti ama biraz acele etti teyzesini beklemeden dünyaya geldi doğumda yanında olamadım:( ama çok şükür sağ sağlim dünyaya geldi maşallah darısı inşallah hala olmaya inşallah hayırlısıyla gelinmizde Allah'ın izniyle sağ sağlim bebeğini dünyaya getirmek nasip etsin Rabbim cümlemizinde inşallah.Allah kısmet ederse inşallah mayısta da ilk defa hala olacağım:)

Sanırım dünyanın en güzel duygusudur bu leyla ablacım. Çok sevindim. Allah hayırlı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin ihşallah. Şimdi senin için kıpır kıpırdır. Nasıl sevinmişsindir kim bilir. O minicik ellerini eline aldığında tüm herşey unutulur. Dünyanın tüm pislikleri, tüm dertlerin... Hepsi biranda kaybolur. Benliğini elini tuttuğun günahsız bir meleğe dayarsın. Ama içindeki kuşkular gitmez. Nasıl büyüyecek, nasıl yetişicek, hayatında nelerle karşılaşacak...
Tüm bunların aksine gözlerini hayata yeni açmış bir bebek gülümser sana, herşeyin tertemiz olduğunu hatırlatmak istercesine...
O minicik bebeğin hep gülmesi dileğiyle leyla ablacım. Hayırlı olsun :)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
maşaALLAH subhanALLAH barekALLAH hayırlı uzun saglıklı ömrü olsun inşaALLAH
bilmezmiyim kardeşim :) bizdende o modellerden boy boy var .. özlemleri bazen burnumun diregini sızlatıyor .sizinde oluyor mu özleminiz depreştiği zaman sanki kalbinizin üzerinİ birşeyle çiziyorlar ...
onları veren rabbe hamdolsun ..:)
Amin
Maşallah canım benim Allah'ım kem gözlerden oramın bütün köütülüklerinden musibetlerinden Allah gelmeden esiregeyip korusun inşallah Allah hayırlı bişr ömür nasip etsin inşallah.CAnım hepsi elimde büyüyorlar ilk doğdukları gün nasılsa hala gözümde aynılar ablamın ortanca 13 yaşında maşallah severken hep küçükmüş gibi severim teyze ya ben bebekmiyim diye kızar öyle ne kadar büyürlerse büyüsünler onlar benim canım hayatım gözümde küçücükler en büyük yeğende 16 yaşında diğer kız kardeşim 5.5 yeni kardeşide oldu zaten ben onlara çok güveniyorum ama ortama güvenmiyorum emanetleri Allah'a şimdi hepsiyle aynı şehirdeyiz bir yere gittiğimde gözümde tütüyorlar onların sevgisi bambaşka canım anlatılmaz zaten Allah'ım hayırlı yaşlar nasip etsin anne babalarına hayırlı evlat olmak hepside imanlı salih büyük adam olmak nasip etsin Rabbim.
Rabbim'e sonsuz şükürler olsun onları bizlere verdiği için inşallah Rabbim o güzel duyguyu yaşamayı bizlerede nasip etsin inşallah cümlemizede:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ALLAH analı babalı büyünsün erkekse salih kız sa saliha bir evlat olsun :)

Amin
Allah razı olsun kardeşim Allah salih hayırlı imanlı evlatlar olaraka büyümek nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
bebişiniz hayırlı bereketli islamcıl olsun.

Amin
Allah razı olsun kardeşim Allah bol bereketli hayırlı yaşalar hayırlı ömürler ana babalı salih evlat olarak yetişmek nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Çok sevindim leyla ablacım.. Rabbim analı babalı büyütsün..
Sağlıklı, sıhhatli, hayırlı bir evlat olsun inşaallah..
Hem teyze, hem hala olucaksın. Maşaallah, ne güzeell::)

Amin
Allah razı olsun canım benim Allah hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin ana babalı salih imanlı salih evlat olmak nasip etsin Rabbim.
Allah herkesede o duyguyu yaşatmak nasip etsin Rabbim.Teyzesi görsen ne tatlı maşallah biraz minicik ama yavaş yavaş toparlanıyor dün yanına gittim kucağımda öylece uyuyakaldı maşallah Allah'ım esirgesin.İnşallah hayırlısıyla erkek kardeşiminde sağlıklı bir şekilde bebekleri dünyaya gelir az kaldı onada Allah yar ve yardımcıları olsun.Canım benim Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun inşallah:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
[/B]

Sanırım dünyanın en güzel duygusudur bu leyla ablacım. Çok sevindim. Allah hayırlı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin ihşallah. Şimdi senin için kıpır kıpırdır. Nasıl sevinmişsindir kim bilir. O minicik ellerini eline aldığında tüm herşey unutulur. Dünyanın tüm pislikleri, tüm dertlerin... Hepsi biranda kaybolur. Benliğini elini tuttuğun günahsız bir meleğe dayarsın. Ama içindeki kuşkular gitmez. Nasıl büyüyecek, nasıl yetişicek, hayatında nelerle karşılaşacak...
Tüm bunların aksine gözlerini hayata yeni açmış bir bebek gülümser sana, herşeyin tertemiz olduğunu hatırlatmak istercesine...
O minicik bebeğin hep gülmesi dileğiyle leyla ablacım. Hayırlı olsun :)

Amin
Allah razı olsun canım benim Allah bütün kötülüklerden kazalardan belalardan musibetlerden kaybedecek birşeyi olmayan insanların şerlerindne kötülüklerinden ortamamlarından Rabbim gelmeden koruyup esirgesin inşallah.Allah nefsimizi neslimizi hidayet eylesin.
Allah ana babalı salih evlat dini bütün olarak yetişmek nasip etsin Rabbim.Ablası maşallah çok tatlı minicik elleri var insan dokunmaya sevmeye korkuyor şimdi neyse toparlansın ondan sonra daha güzel sevilir inşallah.Gerçeketn çok güzel bir duyu Rabbim herkesede nasip etsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun canım benim:)

regalia

Kayıtlı Kullanıcı

Allah(c.c)
hayırlı salihli bir kul
Peygamber takipcisi
Ülkesine hayırlı yararlı bir vatandaş
Anne babasına(akrabalarına) hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah..

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
İşler çok yoğun harıl harıl çalışıyorum

vakit buldukça siteye giriyorum

ALLAH a emanetsiniz DOSTLAR..

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Rûhum sana âşık, sana hayrandır Efendim,

Bir ben değil, âlem sana kurbandır Efendim.

Ecrâm ü felek, Levh u kalem, mest-i nigâhım,

Dîdârına âşık Ulu Yezdân’dır Efendim.

Mahşerde nebîler bile senden medet ister,

Rahmet, diyen âlemlere, Rahman’dır Efendim.

Tâ Arşa çıkar her gece âşıkların âhı,

Medheyleyen ahlâkını Kur’an’dır Efendim.

Aşkınla buhurdan gibi tütmekte bu kalbim,

Sensiz bana cennet bile hicrândır Efendim.

Doğ kalbime bir lahzacık ey Nûr-i dilârâ

Nûrun ki gönül derdime dermândır Efendim.

Ulvî de senin bağrı yanık âşık-ı zârın

Feryâdı bütün âteş-i sûzândır Efendim.

Kıtmîriniz ey Şâh-ı rüsûl, kovma kapından,

Âsîlere lûtfun yüce fermândır Efendim.

T

tevbekarım

Ey Izdırap anladım ki her şey seninle
Sen Hakk’a giden yollarda vuslata vesile...

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün rüyamda öyle şiddetli susuyordum ki ne kadar su içsem fayda etmiyordu.

İçimden geçennnn.....:)

acem_kizi

Kayıtlı Kullanıcı
‎/ Bir kulu dahi sevmekten aciz olan, nasıl yüceler yücesi ALLAHA aşık olmaya yol bulur,Bir kulun ateşine yanmamış gönül, yüceler yücesinin aşkını nasıl bilsin de yansın,sevde gell eyy gönül sevde gel // hz mevlana

G

Goldenrose

selamün aleyküm canım nasılsın iyimisin sen tek başına değilsin ben seninleyim tabi sen istersen canım neden kendini tek başına hissediyorsun bitanem bak burada kocaman bir aileyiz ve her zaman bazı şeyleri istersek burada paylaşa biliriz belki dersin sanada ne oluyor diye ama yazını okuyunca oy kıyamam san dedim ve yazmak içimden geldi ne istersen paylaşa bilirsin canım tamam ALLAHIMIZA c.c. emanet ol canım hepinizi çok seviyorum

Yok güzel annem o yüzden demedim. Baktım, sitede tek ben çevrimiçiyim o yüzden öyle yazdım. Yalnızlık falan yok yani:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt