Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

A.A.

Kayıtlı Kullanıcı
Su an icimden gecen tek sey kendimden nefret etmem. Zaman kötü.. Cok degisiyorum. Önceden her inceliklere dikkat ederdim.. Simdi ise yanlis oldugunu bile bile yapiyormusum yanlislari gibi geliyor bana.. Öyle bir hale geldimki, ne sacma oldugunu bile bile ellerimi acip, Rabbime dua etmekten utaniyorum..

Rabbim sen bizleri affeyle.. Sen yücesin.. Af edicisin.. Af etmeyi seversin.. Af etmek sana yakisir.. Nolur`Rahman ve Rahim olan ALLAH'im.. Affeyle.. Habibim suyu yüzü hürmeti.. O mübarek 99 isimlerin suyu hürmetine.. Senin icin dökülen bütün göz yaslari, acilan bütün eller, bükülen bütün beller suyu hürmetine.. Af eyle..

_YUSUF_

Yönetici
Selamün Aleyküm;
Mesajlarıma bir türlü kimse cevap vermiyor.Bir konuda yardımcı olmanızı istemiştim ama kimse bir fikir vermedi bana.Daha önce bir nişan olayı geçti başımdan ve nişan falan yaptım.Şuan evliyim ama kocama ben bu duyguyu tattırmadım imkansızlıktan yapamadım ama eşime ne kadar bunu anlatsamda inanmıyor.Doğal olarak huzursuzluk ve mutsuzluk takip ediyor biribirini.Ben şimdi ne yapsam eşim kendini değerli huzurlu ve mutlu hisseder ve bana inanır?
AleykümSelam
Eşinize ''bunu sana nasıl inandırablirim'' diye sorun.Cebanına göre hareket edin

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
EL HAFID:

Ya Hafıd ismini zikreden kişi; zalim ve kötülerin şerrinden korunur. Düşmanlarına güçlü görünür ve düşmanlarına karşı üstün olur. Bir zalime beddua ederse, bedduası gerçekleşir.

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
EL AZİM:

Ya Azim ismini zikreden korktuğu ve çekindiği şeylerden korunur. Hastaysa şifa bulur. İnsanlar arasında itibarlı olur, şerefi yücelir. İstek ve arzularına kavuşur. İşlerinde başarıya ulaşır. Yüksek mertebelere ulaşır.

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
EL GAFUR:

Ya Gafur ismini zikredeni Allah af ve mağfirette bulunur. Fakirlikten kurtulur. Korktuklarından emin olur, korunur. Şiddet ve öfkeli kişilere karşı Ya Gafur ismi okunursa öfkeleri yatışır. Her farz namazının ardından Ya Gafur ismini okumaya devam edene; ruhaniler gelerek isteklerini yerine getirir.

acem_kizi

Kayıtlı Kullanıcı
Her varlığı yalnızca ALLAH’tan ötürü sevmek ve övmek gerektiğini asla unutmamalısın ”ALLAH seni mahlukattan uzaklaştırdığı zaman bilki sana kendi dostluğunun kapısını açmak istiyordur”

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
(Allah'tan) korkan (O'ndan) ögüt alır.
(A'la 10)

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'IM kilitlendiğim şu durumdan ne olur beni kurtar helal iş diye yanıyorum yalvarıyorum:(:(:(

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Bir Hiç İken İmanLa Var oLmaya Bir DamLa İken SeLLer oLup Akmaya Bir KıvıLcım İken PutLarı Yıkmaya DünyaLara Kafa Tutmaya GeLDiK

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
EŞ ŞEKUR:

Ya Şekur ismini zikreden kişinin refahı artar, sıhhat ve huzur içinde olur. Her işinde kolaylık bulur. Kazandığını kaybetmez. Nimetleri eksilmez. Zalim ve düşman şerrinden korunur.

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
EL ALİYY:

Ya Aliyy ismini zikreden kişi hor görülmez, onu gören herkez sever, sayar. Sözü dinlenir. Ahlakı düzelir, hikmetli konuşur. Kısmeti açılır, kötü huylarını bırakır.

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
EL HABİR:

Ya Habir ismini zikredende ruhaniyet kesbeder, eşyanın sırrına vakıf olur. Kötü ahlak ve zalim şerrinden kurtulur. Rüyasında istediği şey hakkında bilgi alır. 40 gün 7000 defa okuyan bu ismin hadimi ile görüşür.

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
GARGAT AĞACI

İşte Yahudileri korkutan Hadis-i Şerif ve Gargad Ağacı
Ortadoğu’daki gelişmeleri yakından izleyen, başta İsrail olmak üzere bölge ülkelerine sık sık gelip giden ve bu coğrafyanın tarihsel sürecine ilişkin çok sayıda yayını bulunan tarih profesörü bir dostum bana önceki gün; “Yahudiler İsrail’de en çok hangi ağacı dikiyorlar ve bunun sebebi nedir biliyor musunuz?” diye sordu
Kendisine, özellikle tarım konusunda İsraillilerin dünyanın en önemli araştırmalarına imza attıklarını biliyorum ama bir ağaca karşı özel ilgileri olup olmadığı konusunda bilgi sahibi değilim dedim İsrail’e de şimdiye kadar hiç gitmediğimi söyledim Kısacası sorunun cevabı bende yoktu
Verdiği cevap çok ilginç oldu Yahudilerin İsrail’de en çok diktikleri ağacın gargat ağacı olduğunu, bunun nedeninin ise bir hadis- i şeriften kaynaklandığını söyledi “Yahudiler hadis-i şeriflere itibar ediyorlar mı ki” dedim Etmiyorlar ama yine de içleri rahat değil Tedbiren de olsa yine de bu ağacı dikmekten geri kalmıyorlar dedi Sonra Peygamber Efendimizin konuyla ilgili bir hadis-i şerifini okudu
Tarihçi dostumun yanından ayrıldıktan sonra bu hadis-i şerifi kaynaklarıyla birlikte sizlerle paylaşmak üzere kütüphanemdeki kitaplardan aradım buldum

İlginçtir, hadis-i şerif daha çok kıyamet alametlerinin zikredildiği bölümlerde geçiyor Kaynaklarda kıyamet alametleri sıralanırken, fitnenin artması, Yahudilerin Müslümanlara yönelik taşkınlık ve zulmü inanılmaz boyutlara varınca, sabır sınırı taşıp artık bu zulme bir dur demek isteyen Müslümanların kendilerini bulup cezalandırmasından çekinen Yahudilerin bulabildikleri her yere kaçıp saklanacağından söz ediliyor
Hadis-i Şerif’te, Yahudilerin taşların ve ağaçların bile arkasına saklanacağı, buna karşın Gargat ağacından başka bütün taş ve ağaçların: “Ey Müslüman, Ey ALLAHın kulu, Yahudi arkamdadır, gel onu öldür” diyeceği ifade ediliyor (Buhârî, Tecrid, IX, 73; Tirmizî, Birr, 25; Fiten, 2; et-Tâc, I, 25)
Bahsi geçen hadis-i şerif Sahih-i Müslim’de; “Öyle ki Yahudiler taşların ve ağaçların arkasına saklanacak ama ağaç ve taş dile gelerek ‘Ya Müslim! Ey ALLAH (cc) kulu! Gel, bak benim arkamda Yahudi var, buraya gizlendi, benim arkamda, gel onu cezalandır diyecek Sadece ‘gargat’ ağacı bunu söylemeyecek çünkü o Yahudi ağacıdır” buyuruluyor

(Kitab-ul Fiten H 2239) .......................... alıntıdır.......

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
"Ruhumuz Hakla uyanık değilse uyanıklığımız tutsaklığımızdır."

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
''yine dost ülkeler duman duman gözümde
atların nalında gurbet yazılı...

yine yanar oldu bagrımın başı nasıl diner zülmün ateşi

filistin yolunda gurbet yazılı''

Bu konuyu görüntüleyen kişiler