berat05
Yönetici
Rabbim hepimize güç kuvvet ihsan eylesin , ZAMAN koşturma zamanı...KAÇ GÜNDÜR İNTERNET YOKTU GİREMDİM SİTEYE GÜNLERİM ÇOK YÜĞÜN GEÇİYOR YORGUNUM..
Rabbim hepimize güç kuvvet ihsan eylesin , ZAMAN koşturma zamanı...KAÇ GÜNDÜR İNTERNET YOKTU GİREMDİM SİTEYE GÜNLERİM ÇOK YÜĞÜN GEÇİYOR YORGUNUM..
Duydum ki toplanmaklar başlamış hasretler son bulmuş vuslat anı gelmiş islamiyet gen tr ailesinde Yaklaşık 2 3 hafta önce bir arkadaşla yad etmiştik buradaki eski güzel günlerimizi demekki hatrımıza gelmesindeki hikmet bu imiş..Birçok kez giriş yapmayı denedim fakat şifre konusunda sıkıntı yaşadığım için muvaffak olamamıştım bikaç kez şifre sıfırlama talebinde bulunmama rağmen geri dönüş olmamıştı bugün sıfırlandı çok şükür topraklarımızın yeşermesi hürmetine sanırımBir bir geliyorlar... topraklarımız yeşeriyor.. kalpler sevinç içinde.... bayram neşesinde... şükürdeyiz... şükürdeyim ..Hamdlar Sana' ... Sen ancak bilirsin.... kalpler ne için atar.... Ancak Sana'dır.. Verdiklerine şükür olsun....vermediklerine şükürler olsun.... Kalplerimizi kötü olan her şey den, Nef'sten koru....bize yardım et..Sen bizim yanımızda olmazsan biz bir HİÇ iz. Kuru bir ottan farkımız olmaz.. Bizi bize bırakma YARAB.... Bizi bize bırakma YARAB....Bizi bize bırakma YARAB.. Herşeye gücün kudretin yeter...Bize güç, kuvvet, güzel ahlak, tam bir teslimiyet nasip eyle.... Bizleri bağışla.. Sen affı seversin...bizleri AFFET. Ümmeti müslümanı koru, vatanımızı, bayrağımızı, koru.....Sevdiklerimiz Sana' emanet.... Senin Gücün her şeye yeter.
Maşallah kardeşim Allah bağışlasın yavrularınızı inşallah..hoşbulduk abla iyiyim sen nasılsın kızı büyüttüm şimdi ogluşu büyütüyorum iki cocukla hiç vaktim kalmadı artık
sen neler yapıyosun abla maşallah buralardasın
Oo masallah eski kardeslerimi tekrar görmek ne güzel ?hoşgeldin kardeşimDuydum ki toplanmaklar başlamış hasretler son bulmuş vuslat anı gelmiş islamiyet gen tr ailesinde Yaklaşık 2 3 hafta önce bir arkadaşla yad etmiştik buradaki eski güzel günlerimizi demekki hatrımıza gelmesindeki hikmet bu imiş..Birçok kez giriş yapmayı denedim fakat şifre konusunda sıkıntı yaşadığım için muvaffak olamamıştım bikaç kez şifre sıfırlama talebinde bulunmama rağmen geri dönüş olmamıştı bugün sıfırlandı çok şükür topraklarımızın yeşermesi hürmetine sanırım
Şöyle bir baktım 15 sene geçmiş bu güzel aileye dahil olalı..Bu güzel ailede çok değerli abilerim ablalarım ve kardeşlerim oldu evet uzun zaman uğrayamadığım da oldu ama inanın kesit kesit hep hatrıma geldi buradaki güzel anlarım,anılarım..Hepinizi çok özledim isim isim yazmak istiyorum nerdesiniz diye seslenmek istiyorum ama unuttuğum olurda gücenir diye genel bir sesleniş yapayım
Gelin ey abiler ablalar kardeşler şimdi bahar vakti diriliş vakti inşallah..
Hoşbulduk Allah razı olsun çok şükür bir bir gelenler oluyor..Yeni üyelik aldım demiştiniz eski üyelik ismi ne idi hakkınızı helal edin bilemedimOo masallah eski kardeslerimi tekrar görmek ne güzel ?hoşgeldin kardeşim
Hoşbulduk Allah razı olsun çok şükür bir bir gelenler oluyor..Yeni üyelik aldım demiştiniz eski üyelik ismi ne idi hakkınızı helal edin bilemedim
Anladım anladım hatırlıyor gibiyim flu olsa da hatrımda var..Hoşgeldiniz tekrardan diyeyimYaşlanmışım alintıda yapamıyorum .ilk üye olduğumda yıllar önce mahsun kuldum...sonra Nuru secde olarak devam ettim
Hoşbuldum kardeşim Allah razı olsun .Anladım anladım hatırlıyor gibiyim flu olsa da hatrımda var..Hoşgeldiniz tekrardan diyeyim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ?Bugün bir arkadaşımızın aile dostumuzun babası vefat etti...
Rabbim merhametiyle muamele eyleye Mekanı cennet olsun inşallah ? Aminn
Allah cc rahmet eylesin. Merhamet eylesin. Fatiha okudum hediye ettim, Rabbim kabul buyursun insaaallah.Bugün bir arkadaşımızın aile dostumuzun babası vefat etti...
allah cc taksirâtını affeylesin. rahmeti ile muamele eylesinBugün bir arkadaşımızın aile dostumuzun babası vefat etti...
Rabbim kolaylık versin inşallah ?Büyük oğlum oruç tutmakta zorlanıyor .ilk defa çok içime korku girdi .11yasinda Yusuf'um seneye farz olucak iki senedir alıştırma yapıyoruz.haftanin üç günü tutuyor..yarında tut isyerden diyorum yoo arka arkaya dayanamam diyor ?küçük oğlum 10yasinda ömer'im sahura kaldırmasam aç tutar yine tutar..büyük oğlumun böyle denesi içimi burktu endişelendim açıkçası
AMİNBugün bir arkadaşımızın aile dostumuzun babası vefat etti...
Rabbim merhametiyle muamele eyleye Mekanı cennet olsun inşallah ?