Hatırlıyorum ablacım
Onun için sana daha çok imreniyorum ya
Rabbim müfakatlarını veriyor bak daha da mutlu olcan inşaAllah
Amin
inşallah kardeşim çok şükür Rabbim hiç bir zaman bizleri darda sıkıntıda çıkmazda bırakmadı ne kadar acı sıkıntı yaşasak bile Rabbim her zamana bir kapı açmıştır.
Allah büyük gün doğmadan neler doğar her gecenin arkasında bir aydınlık vardır her gün yeni bir gün nasıl doğuyorsa her gün yeni bir hayal yeni bir umuttur.
Allah büyük Rabbim nelere Kadir'dir.
Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin iyilikler güzellikler nasip etsin Rabbim.
Allqh razı olsun senden de kalbi gönlü güzel kardeşim![]()
Allah razı olsun ablacım
Çok şükür her halimize
Seyren ablamı da getirebilseydin keşke yeniden foruma imkanın olsa![]()
Amin
o da çalışıyormuş 15 gün önce eve gitmiştim aradım ama müsait değildi görüşemedik yakında yine gideceğim eve o zaman arayacağım seni de arayacaktım olmadı bu sefere kısmet olursa inşallah kardeşim.
İyi haberini aldım ya çok sevindim valla
Allah razı olsun ablacım bu haber için
Gitttiğin zaman haber edersin ablacım forumdan
Amin
o da çalışıyormuş 15 gün önce eve gitmiştim aradım ama müsait değildi görüşemedik yakında yine gideceğim eve o zaman arayacağım seni de arayacaktım olmadı bu sefere kısmet olursa inşallah kardeşim.
[MENTION=83742]ayşe-rana[/MENTION]
[MENTION=100508]salavatqetir [/MENTION]
Doğum günü olan kardeşlerime rabbim hayırlı rızasına uygun güzel bir ömür nasip eylesin inşaAllah ..
amin.
kardeşlerimin doğum günleri kutlu olsun.
Allah her ne işleri varsa rast götürsün. amin
Selam ve Dua ile
Allah razı olsun kardeşim.[MENTION=83742]ayşe-rana[/MENTION]
[MENTION=100508]salavatqetir [/MENTION]
Doğum günü olan kardeşlerime rabbim hayırlı rızasına uygun güzel bir ömür nasip eylesin inşaAllah ..
amin erhan kardeşim.
amin.
kardeşlerimin doğum günleri kutlu olsun.
Allah her ne işleri varsa rast götürsün. amin
Selam ve Dua ile
Leyla abla eve gittiğinizde beni de aramış mıydınız ? Yani Adana'dan bi numara aramıştı ama açamamıştım, siz de gittim yazınca sorayım dedim![]()