Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Blackvolf

Yasaklı Kullanıcı
Sen benden ayrılmaya karar verecek kadar küçüldüysen....

Ben senin uğrunda ölümü göze alacak kadar büyüdüm demektir.....

Blackvolf

Yasaklı Kullanıcı
Gel gör beni sen

ne hale koydun

derdimi dökecek taş bırakmadım

bir çıkar yolu vardı elbet

gözlerim kör oldu yol bulamadım ...

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Yalan Zeka İşidir,
Dürüstlük İse Cesaret.
Eğer Zekan Yetmiyorsa Yalan Söylemeye.
Cesaretini Kullanda Dürüst Olmayı Dene...!

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
Ebubekir Hazretleri çok zaman korkudan sesini kısar sessiz konuşurdu Efendimizle sallellahü aleyhi vesellem; ne dedin ya ebabekr demese bazen dediğini anlayamazdı
bunun sebebi hucurat suresindeki Rabbimizin tehditi idi...

Bismillahirrahmanirrahim
" Ey iman edenler! Seslerinizi Peygamber'in sesinden fazla yükseltmeyin Birbirinize bağırdığınız gibi, Peygamber'e yüksek sesle bağırmayın Öyle yaparsanız, siz farkına varmadan amelleriniz boşa gider."

Rabbimiz bizleri böyle takva sahibi muttaki kullarindan eylesin. Amin

MARMARA38

Yasaklı Kullanıcı
Söylediklerinize dikkat edin , düşüncelerinize dönüşür... düşüncelerinize dikkat edin , duygulanıza dönüşür... duygularınıza dikkat edin , davranışlarınıza dönüşür... davranışlarınıza dikkat edin , alışkanlıklarınıza dönüşür... alışkanlıklarınıza dikkat edin , değerlerinize dönüşür... değerlerinize dikkat edin , karakterinize dönüşür... karakterinize dikkat edin , kaderinize dönüşür...

MARMARA38

Yasaklı Kullanıcı
Sen doğru olda, varsın sanan eğri sansın, Sakın unutma ki, sen kendini birşey sanmadığın sürece DOĞRU İNSANSIN....

MARMARA38

Yasaklı Kullanıcı
Her gönül bir tek sevgiliye dönüktür aslında.. Lakin kıblesi yanlıştır.. Bulduğunu sandığı şey gerçekte aradığı değildir.. Kimisi gül yüzlü bir güzele meftun, kimisi bir ceylan bakışlıya mecnundur.. Bazısı dünyaya kanmış, bazısı mala mülke aldan mıştır..Oysa her biri aslında bir SEVGİLİ tarafından sınanmıştır.

-Mevlana-

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
Sokağa çıkıp sesimi duyan var mı?????? diye bağırasım var :)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
ravi:ebu hüreyre
tanım:Rasulullah (sav)'a "Ey Allah ın Resulü! Müşriklere beddua et,onları lanetle!" denilmişti.Şu cevabı verdi: Ben rahmet olarak gönderildim,lanetleyici olarak değil"
kaynak:Müslim,Birr87

Allah celle celaluhu razı olsun kardeşim..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
İnsana bir sıkıntı dokundu mu, gerek yan üstü yatarken, gerek otururken, gerekse ayakta iken (her halinde bu sıkıntıdan kurtulmak için) bize dua eder. Ama biz onun bu sıkıntısını ondan kaldırdık mı, sanki kendisine dokunan bir sıkıntı için bize hiç yalvarmamış gibi geçer gider. İşte o haddi aşanlara, yapmakta oldukları şeyler, böylece süslenmiş (hoş gösterilmiş)tir.

(Yunus 12)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
İnsana bir sıkıntı dokundu mu, gerek yan üstü yatarken, gerek otururken, gerekse ayakta iken (her halinde bu sıkıntıdan kurtulmak için) bize dua eder. Ama biz onun bu sıkıntısını ondan kaldırdık mı, sanki kendisine dokunan bir sıkıntı için bize hiç yalvarmamış gibi geçer gider. İşte o haddi aşanlara, yapmakta oldukları şeyler, böylece süslenmiş (hoş gösterilmiş)tir.

(Yunus 12)

ALLAH Celle Celalühü Razı olsun .

Blackvolf

Yasaklı Kullanıcı
Gül dediğin nedir senin ; üç beş diken biraz yaprak.. Ömür var ya çok sevdiğin ; üç beş nefes sonra toprak..

Blackvolf

Yasaklı Kullanıcı
İnsanlar susanı KORKAK , Görmezden Geleni APTAL, Affetmeyi Bileni ÇANTADA KEKLİK sanıyorlar.. UNUTUYORLAR Kİ; Ben İstediğim Kadar Hayatımdalar, Göz Yumduğum Kadar Dürüst ve Sustuğum kadar İNSANLAR..!

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı sağlıklı bereketli haftalar diliyorum.
Allaha emanet olun.selametle kalın.

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Yaşamak Su Misali Akıp Giderken, Bize KaLan Bi Vefa, Bi SeLam, Bi de Habersiz YapıLan GüzeL Duadır...

ve Aleyküm selam-Esselamu aleyküm..
baki selam ve dualarımlaB)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt