berat05
Yönetici
Gelmeyenler de gelenler kadar özgür...
Zorla kimseye gel diyemezsen...de ....ama zorla gönderilisin
bizim gibi..
Bizi kimse kovalamadı ama...yaşananlar ,paylaşılanlar ve de PAYLAŞILMAYANLAR bu duruma getirdi.
Hak için yarışırken zevkle...
Yazılan bir tebliği kaç kişi okur diye düşünür olduk...
15 -20 kişiyi az gördüğümüz günleri arar olduk....
Baktım ki...tek el ses vermiyor...Öbür ele ihtiyacım var...
İhtiyaç duyduğunda çaresiz kalmak adama ağır geliyor...
Yine de diyor sun ki HAK var....Batıla bırak ma... Şurda çırpınan bir kaç yürek var...bekleyen ...onları boş bırakma...
Vefa neydi ? Neredeydi ???? Kim deydi..... ???
Vefasız olmamak lazım diye...geldim...gördüm...yazdım ... Öğrendiğim bir çok şey var....Ancak yönetim yönetim olmadıktan sonra.... Koca bir forum aylarca kapalı kaldıktan sonra.... Karşımıza geçip iki laf edecek bir sorumlu olmadıktan sonra... ne ye yarar dedim...
Buket kardeşim...Senin çağırışların Mirerhan kardeşimizin boş bırakmayışı belki de beni getiren...
Ama eskisi gibi değiliz tabii...Kırgınlık var...
Hala... tozları alınmamış , örümcek ağı bürümüş bir yerde yaşıyoruz sanki.... Burası öylesine değerli ki benim için...
Ama değeri nispetinde yönetimden tık yok...
Kısacası....Ne öldürüyorlar bizi...Ne de bir yudum su veriyorlar...
BU NE BİÇİM İŞ....
Yazmasaydınız paylaşmazdım düşüncelerimi.... gönül böylesine kırgın aslında...
Bizlerin önemi yok ta.... HİÇ Mİ TEBLİĞ AMACIMIZA ÖNEM VERMİYORSUNUZ.... ERKAN KARDEŞİM...
SORULARA CEVAP VERMEYEN YERDE..... Sadece gün geçiriyoruz....
Bir kaç kardeşim var işte.... Bırakmayan gönül dostları var..... Selam , Selam gerçekten onlara olsun.....
Zorla kimseye gel diyemezsen...de ....ama zorla gönderilisin
Bizi kimse kovalamadı ama...yaşananlar ,paylaşılanlar ve de PAYLAŞILMAYANLAR bu duruma getirdi.
Hak için yarışırken zevkle...
Yazılan bir tebliği kaç kişi okur diye düşünür olduk...
15 -20 kişiyi az gördüğümüz günleri arar olduk....
Baktım ki...tek el ses vermiyor...Öbür ele ihtiyacım var...
İhtiyaç duyduğunda çaresiz kalmak adama ağır geliyor...
Yine de diyor sun ki HAK var....Batıla bırak ma... Şurda çırpınan bir kaç yürek var...bekleyen ...onları boş bırakma...
Vefa neydi ? Neredeydi ???? Kim deydi..... ???
Vefasız olmamak lazım diye...geldim...gördüm...yazdım ... Öğrendiğim bir çok şey var....Ancak yönetim yönetim olmadıktan sonra.... Koca bir forum aylarca kapalı kaldıktan sonra.... Karşımıza geçip iki laf edecek bir sorumlu olmadıktan sonra... ne ye yarar dedim...
Buket kardeşim...Senin çağırışların Mirerhan kardeşimizin boş bırakmayışı belki de beni getiren...
Ama eskisi gibi değiliz tabii...Kırgınlık var...
Hala... tozları alınmamış , örümcek ağı bürümüş bir yerde yaşıyoruz sanki.... Burası öylesine değerli ki benim için...
Ama değeri nispetinde yönetimden tık yok...
Kısacası....Ne öldürüyorlar bizi...Ne de bir yudum su veriyorlar...
BU NE BİÇİM İŞ....
Yazmasaydınız paylaşmazdım düşüncelerimi.... gönül böylesine kırgın aslında...
Bizlerin önemi yok ta.... HİÇ Mİ TEBLİĞ AMACIMIZA ÖNEM VERMİYORSUNUZ.... ERKAN KARDEŞİM...
SORULARA CEVAP VERMEYEN YERDE..... Sadece gün geçiriyoruz....
Bir kaç kardeşim var işte.... Bırakmayan gönül dostları var..... Selam , Selam gerçekten onlara olsun.....