selamün aleyküm migreni olan arkadaşlar ikindi namazından sonra tekasür suresini okursanız geçiyormuş. baş ağrısı için okunuyormuş yedi kere olursa daha iyi olur. kitaptan okudum hemen paylaşayım istedim. Allah şifanızı versin.
ALLAH Celle Celalühü Razı olsun.
merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum gözümede çarpınca böyle güzel bir başlık 2 çift laf karalamadan geçmak istemedim....bugün haberini aldığım bir şeyi paylaşayım istedim ...
önce internetten tanıştıgım sonrada yüzyüze görüşme fırsatı buldugum güney koreli bir hanım arkadaşım bana bugün İSLAMI SEÇTİĞİNİ söyledi nasıl mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam sizinde en az benim kadar sevineceğinizi bildiğim içİn söylemek istedim ..örtünmeyi de düşünüyormuş bir prova yapmış fotografını gördüm nasıl yakışmış hidayet anlatamam gözler çekik çekik birde mutlulugumu siz düşünün..sürekli sorardı ama pek aklıma gelmemişti açıkcası ama elimden geldiği kadar anlattım daha doğrusu ingilizce bildiğim kadar İnşallah benimde bir payım olmuştur bu sevapta Allahım sen duy yarabbim...
bu ne büyük mutluluk dünyanın en güzel haberlerinden ..:a15::a15::a15:
Hayırlı geceler forum sakinleriii
2 puanlamı kaçırdın.
Üzüldüm ibra.
ALLAH Yardımcın olsun.
YEni dönemde inşALLAH taktir alırsın
3.sınıf mıydı?
11
Mavci abi nerdeeee?![]()
merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum gözümede çarpınca böyle güzel bir başlık 2 çift laf karalamadan geçmak istemedim....bugün haberini aldığım bir şeyi paylaşayım istedim ...
önce internetten tanıştıgım sonrada yüzyüze görüşme fırsatı buldugum güney koreli bir hanım arkadaşım bana bugün İSLAMI SEÇTİĞİNİ söyledi nasıl mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam sizinde en az benim kadar sevineceğinizi bildiğim içİn söylemek istedim ..örtünmeyi de düşünüyormuş bir prova yapmış fotografını gördüm nasıl yakışmış hidayet anlatamam gözler çekik çekik birde mutlulugumu siz düşünün..sürekli sorardı ama pek aklıma gelmemişti açıkcası ama elimden geldiği kadar anlattım daha doğrusu ingilizce bildiğim kadar İnşallah benimde bir payım olmuştur bu sevapta Allahım sen duy yarabbim...
bu ne büyük mutluluk dünyanın en güzel haberlerinden ..:a15::a15::a15:
Hayırlı günler diliyorum gönül dostlarım.allaha emanet olun.selametle kalın.
Selamün aleyküm herkese hayırlı ve berektli günler inşallah...
ve aleykümselam ve rahmetullahi
amin inşaallah canım ..çalışanlara kolaylıklar dilerim..hayırlı ve bereketli bir gün olması duasıyla..
Allaha emanet olunuz..selametle.
selamün aleyküm herkese hayırlı ve berektli günler inşallah...
hoş geldin canım gülümsem ..
Nerelerdesin?
Seni sitede göremiyorum.umarım iyisindir.allaha emanet olun.selametle kalın.
canım benim hoşbulduk...
Canım buralardayım ama ne bilim nceki gibi girmiyorum siteye...
Hamdolsun rabbime çok şükür canım iyiyim. Sen nasılsın canım?
Sende rahmana emanet ol...
Selametle kal..