Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (12 Kullanıcı)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm migreni olan arkadaşlar ikindi namazından sonra tekasür suresini okursanız geçiyormuş. baş ağrısı için okunuyormuş yedi kere olursa daha iyi olur. kitaptan okudum hemen paylaşayım istedim. Allah şifanızı versin.

Blackvolf

Yasaklı Kullanıcı
Sana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan birine akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan, bütün samimiyetinle AFFET.

Hissedilen herşeyi arşivleyen KADER kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir..

ekbra

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum gözümede çarpınca böyle güzel bir başlık 2 çift laf karalamadan geçmak istemedim....bugün haberini aldığım bir şeyi paylaşayım istedim ...
önce internetten tanıştıgım sonrada yüzyüze görüşme fırsatı buldugum güney koreli bir hanım arkadaşım bana bugün İSLAMI SEÇTİĞİNİ söyledi nasıl mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam sizinde en az benim kadar sevineceğinizi bildiğim içİn söylemek istedim ..örtünmeyi de düşünüyormuş bir prova yapmış fotografını gördüm nasıl yakışmış hidayet anlatamam gözler çekik çekik birde mutlulugumu siz düşünün..sürekli sorardı ama pek aklıma gelmemişti açıkcası ama elimden geldiği kadar anlattım daha doğrusu ingilizce bildiğim kadar İnşallah benimde bir payım olmuştur bu sevapta Allahım sen duy yarabbim...
bu ne büyük mutluluk dünyanın en güzel haberlerinden ..:a15::a15::a15:

Tevhid Davası

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tevhidvesunnet.com
merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum gözümede çarpınca böyle güzel bir başlık 2 çift laf karalamadan geçmak istemedim....bugün haberini aldığım bir şeyi paylaşayım istedim ...
önce internetten tanıştıgım sonrada yüzyüze görüşme fırsatı buldugum güney koreli bir hanım arkadaşım bana bugün İSLAMI SEÇTİĞİNİ söyledi nasıl mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam sizinde en az benim kadar sevineceğinizi bildiğim içİn söylemek istedim ..örtünmeyi de düşünüyormuş bir prova yapmış fotografını gördüm nasıl yakışmış hidayet anlatamam gözler çekik çekik birde mutlulugumu siz düşünün..sürekli sorardı ama pek aklıma gelmemişti açıkcası ama elimden geldiği kadar anlattım daha doğrusu ingilizce bildiğim kadar İnşallah benimde bir payım olmuştur bu sevapta Allahım sen duy yarabbim...

Enes b Mâlik (ra)’den rivâyete göre, şöyle demiştir: “Rasûlullah (sav)’e binek hayvanı isteyen biri götürüldü Fakat Rasûlullah (sav) yanında onu bindirecek bir binit bulamayınca o kimseye bir başkasını gösterdi Bu kimse de ona binek temin etti Adam Rasûlullah (sav)’e gelerek durumu haber verdi Bunun üzerine Rasûlullah (sav) şöyle buyurdu: Hayra vasıta olan hayrı yapmış gibidir” (Tirmizî rivâyet etmiştir)

Mes’ûd el Bedrî (ra)’den rivâyete göre: “Bir adam Rasûlullah (sav)’e gelerek kendisinden binek hayvanı istedi ve şöyle dedi: Hiç bir şeyim kalmadı ne yaparsan yap Bunun üzerine Rasûlullah (sav), falana git buyurdu Adam o kimseye gitti, O da ona binek temin etti Sonra Rasûlullah (sav) şöyle buyurdu: Kim bir hayra sebeb olursa o hayrı yapanın -veya yerine getirenin- sevâbı kadar sevap vardır” (Müslim, Imara: 27; Ebû Dâvûd, Edep: 17)

Asra yemin olsun ki, insan mutlaka ziyandadır.Ancak iman edenler, salih amel (iyi işler) işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye eden ve sabrı tavsiye edenler bunun dışındadır.(Asr 1-2-3)

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Söz ola kestire başı,
Söz ola kese savaşı,
Söz ola ağulu aşı,
Bal ile yağ ede bir söz

Yunus Emre

2 puanlamı kaçırdın.
Üzüldüm ibra.

ALLAH Yardımcın olsun.
YEni dönemde inşALLAH taktir alırsın:)
3.sınıf mıydı?
11
Mavci abi nerdeeee?:)

biraz zor ama :) İnşaALLAH çalışırsam alırım :D :D
evet 11. Sınıf

Gerçekten mutlu olduk kardeşim :)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günler diliyorum gönül dostlarım.allaha emanet olun.selametle kalın.

Blackvolf

Yasaklı Kullanıcı
İnsanlarla yüzyüze konuşarak her sorunu halledebilirsin; ama bazı insanlar gelir önüne, hangi yüzüne konuşacağını bilemezsin....

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Kabirde çoook uyursun kalk ey Müslüman...!

Papaz bir Pazar ayininde hırıstiyanlara şöyle bir konuşma yapıyor; Bundan böyle haç larınızı yakalarınızın üzerine görünecek
şekilde asın... Zira artık müslümanlarda bize benzemeye başladı birbirimizi ayırdetmek kolaylaşsın...:(:(

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm herkese hayırlı ve berektli günler inşallah...

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
hoş geldin canım gülümsem ..
Nerelerdesin?
Seni sitede göremiyorum.umarım iyisindir.allaha emanet olun.selametle kalın.

CANIM benim hoşbulduk...
canım buralardayım ama ne bilim nceki gibi girmiyorum siteye...
hamdolsun rabbime çok şükür canım iyiyim. sen nasılsın canım?
sende rahmana emanet ol...
selametle kal..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı

canım benim hoşbulduk...
Canım buralardayım ama ne bilim nceki gibi girmiyorum siteye...
Hamdolsun rabbime çok şükür canım iyiyim. Sen nasılsın canım?
Sende rahmana emanet ol...
Selametle kal..

allah razı olsun.umarım hayatında her şey yolundadır içimden böyle geçti.kendine çok iyi bak.selametle kal.

ekbra

Kayıtlı Kullanıcı
Papaz bir Pazar ayininde hırıstiyanlara şöyle bir konuşma yapıyor; Bundan böyle haç larınızı yakalarınızın üzerine görünecek
şekilde asın... Zira artık müslümanlarda bize benzemeye başladı birbirimizi ayırdetmek kolaylaşsın...:(:(

sağol ibra kardeşim paylaşım için ..ne diyeceğimi bilemedim yorum yapmak istiyorum ama ne söylenirki bu cümleden sonra..:a17::a33:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt