Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçimizdeki Küçük Kızlara (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
RE: İçimizdeki Küçük Kızlara

gene içine yazmışım işte anneler böyle hatalar yapıyorlar :(:(

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
deren75 yazdı:
s.a. ellerinize sağlık hafize abla çok güzel bir yazı ilk başta uzun diye canım okumak iştememişti biraz rahatsızımda şöyle bir göz atım dedim ama kendimi yazının sonun da buldum kadın olsun erkek olsun ne kadar büyürlerse büyüsünler bir tarafları çocuk kalıyo eşler bu yönleri bulup çıkartırlarsa daha mutlu oluyorlar her iki tarafıda büyük değil ayrıntıda gizli olan küçük şeylerle mutlu etmek en güzeli

Aleykümselam Uzun olunca okuması zor geliyor demi ama aslında okumak güzeldir kimi yazılar sonlara doğru kendini gösteriyor uzun olunca es geçmeyelim okuyalım inş :D:D:D

ablacığım senin yazılarını özellikle okumaya çalışıyorum nerden ve nasıl buluyorsunuz bilmiyorum ama can alıcı hikaye ve yazıları bulup bizlerle paşlaşıyorsunuz hakkınızı helal edin selam ve dua ile.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

deren75 yazdı:
hafize yazdı:
deren75 yazdı:
s.a. ellerinize sağlık hafize abla çok güzel bir yazı ilk başta uzun diye canım okumak iştememişti biraz rahatsızımda şöyle bir göz atım dedim ama kendimi yazının sonun da buldum kadın olsun erkek olsun ne kadar büyürlerse büyüsünler bir tarafları çocuk kalıyo eşler bu yönleri bulup çıkartırlarsa daha mutlu oluyorlar her iki tarafıda büyük değil ayrıntıda gizli olan küçük şeylerle mutlu etmek en güzeli

Aleykümselam Uzun olunca okuması zor geliyor demi ama aslında okumak güzeldir kimi yazılar sonlara doğru kendini gösteriyor uzun olunca es geçmeyelim okuyalım inş :D:D:D

ablacığım senin yazılarını özellikle okumaya çalışıyorum nerden ve nasıl buluyorsunuz bilmiyorum ama can alıcı hikaye ve yazıları bulup bizlerle paşlaşıyorsunuz hakkınızı helal edin selam ve dua ile.

Deren yazılalarım okununca mutlu olyorun okunmassa üzülüyorum Allah razı olsun çünki araştırıyorsun yazıyosun birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz demi ben kendi adıma söylüyorum kendime pay çıkardığım zaman seviniyorum Selam ve dua ile :D:D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

kadınları mutlu etmek okadarda zor değil ama anlayana içinde sevgi olan bunu anlar :D:D:D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt