Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçimizdeki Küçük Kızlara (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

:D:D:D:D

Bülent, avucunu açmış kendisine doğru elini uzatan adama ters ters baktı.
Elli yaşlarında gösteren adam, görmeye alıştığı hırpani kıyafetli dilencilere benzemiyordu. Üzerindeki giysiler eski fakat temizdi. Eli yüzü temiz ve sağlıklı görünüyordu. "Sapa sağlam adam gidip çalışacağına
dileniyor, belki benden daha zengindir" diye düşündü. Zaten canı çok sıkkındı, birde sinirlenmişti.

Alaycı bir ses tonuyla:
- Ekmek parası mı istiyorsun ? diye sordu.
- Hayır çikolata parası lazım!

Bülent in kızgınlığı şaşkınlığa döndü. Espri yeteneği olan dilencinin hali de başka oluyor diye düşündü.
- Niye siz ekmek bulamayınca çikolata mı yiyorsunuz?
- Hayır. Ekmek bulamadığımız günler genellikle bulgur pilavı yeriz, onu da bulamadıysak aç yatarız.

Bülent adamın ciddi mi konuştuğunu yoksa dalga mı geçtiğini anlayamamıştı.
- Bu gün karnınız doydu üstüne tatlı mı istedi canınız?
- Fakirin canı mı olur ki, tatlı istesin beyim.
- Bu bir kamera şakası mı yoksa sen iş bulamamış stendapçı mısın?
- Hiçbiri değil. Sadece fakirim. Bugün karımın doğum günü, ona çikolata götürmek istiyorum.
- Doğum gününde yaş pasta alınır bildiğim kadarıyla.
- O bizim için değil zenginler için. Otuz yıllık evliliğimiz boyunca ona bir kez bile yaş pasta alamadım. Ama her doğum gününde mutlaka çikolata götürdüm. Çikolatayı çok sever.

Adamın söyledikleri Bülent in dikkatini çekmişti. O akşam karısıyla kavga etmiş, kapıyı çarpıp kendini sokağa atmıştı. Arabasına da binmemiş sahile kadar yürümüştü. Denizi seyretmek de onu rahatlatmamıştı. Oysa eskiden denizi seyrederken çok rahatlardı. Dalgalar sıkıntısını alıp götürürdü.
Fakat karısının evde ağlıyor olduğunu bildiği için olsa gerek, hiçbir şey onu rahatlatmıyordu.

Dilenciyle konuşurken biraz kafası dağılmıştı. "Acaba söyledikleri gerçek mi, yoksa uyduruyor mu" diye düşündü.
- Cebinde bir çikolata alacak para yok mu şimdi?
Bülent in sorusu üzerine adam ceplerini boşalttı, bir nüfus cüzdanından başka bir şey çıkmadı.

- Ben dilenci değilim. İşim yok. Günlük çalışırım, ne iş bulursam yaparım. Fakat bu gün bütün gün iş aradım, aksilik bu ya, hiçbir iş bulamadım.
Bülent oturduğu bankı işaret ederek yer gösterdi.
- Oturun biraz dertleşelim bari, dedi.
Adam çekingen çekingen oturdu yanına.
- Yokmu eşin dostun, borç alacak akraban?
- Fakirin akrabaları da fakir olur beyim. Bulurlarsa kendi karınlarını doyururlar.
- Dilenecek kadar çok mu seviyorsun karını ?
- Hem de çok seviyorum. Otuz yılımı aydınlattı o benim.
- Hımmmm. Aşk hemde otuz yıl süren aşk. Hayret doğrusu! Aşkın ömrü en fazla üç yıl diyorlar oysa. Sen otuz yıldan bahsediyorsun.
- Evet. Geçen yıllar sevgimi azaltmadığı gibi artırdı.
- Söyle o zaman nedir evlilikte mutluluğun sırrı? Söylediklerine bakılırsa sen mutluluğun formülünü bulmuş gibisin.
- Ben ilkokulu bile bitirmedim. Öyle formül falan bilmem.
- Formül dediysem kimya formülü sormuyorum canım. Bende altı yıllık evliyim. Sevdiğim kadınla evlendim, fakat mutlu değilim. Sürekli kavga ediyoruz. Daha iki saat önce kapıyı çarptım çıktım.
Evimiz, arabamız, işimiz, gücümüz, her şeyimiz var, ama mutlu değiliz. Senin hiçbir şeyin yok, ama mutlusun. Para mı acaba bizi mutsuz eden?
- Hiçbir şeyim yok mu? Hayır benim her şeyim var. Benim karım her şeyim. Sevgilim, eşim, arkadaşım, hayat yoldaşım. Hayatımı paylaştığım insandan daha değerli ve daha önemli ne olabilir ki dünyada?
Sizin ev, araba, iş diye her şey dediğiniz şeylerdir aslında hiçbir şey olan.
- Öyle deme, şu kadar varlığın içinde bile karım her şeyden şikayet ediyor. Bir de fakir olsam kim bilir ne olur?
- Altın tasın, kan kusana faydası yoktur beyim. Sen kadın ruhunu hiç anlamamışsın. Hiçbir kadın iyi bir evde oturduğu, hergün çeşit çeşit yiyecekler yediği için mutlu olmaz. Bir kadın, kocasının her şeyi olduğunu bildiğinde ancak mutlu olur.
- Sizin mutluluğunuzun sırrı bumu ?
- Olabilir. Ben karıma değerli şeyler alamıyorum ama ona benim için ne kadar değerli olduğunu hissettiriyorum. O da çok mutlu oluyor.
- Bir kadına değerli olduğunu nasıl hissettirilir?
- Küçük kızı severek.
- Küçük kız mı ? Hangi küçük kız ?
- Yaşı kaç olursa olsun her kadının içinde hiç büyümeyen bir küçük kız vardır. O kızı ne kadar çok sever, ne kadar çok mutu edersen, o kadını da o kadar mutlu edersin.
- Nasıl yani ?
- Küçük kız neleri sever, nelerden hoşlanır bir düşünün. Küçük kızlar hep beğenilmek, ilgi görmek isterler. Güzel olduklarını duymaya bayılırlar. Kendilerine prensesmiş gibi davranılmasını beklerler. Küçük kızlar hep prenses olmayı hayal ederler. Sürprizlerden hoşlanırlar. Biraz şımartılmak isterler. Sevilmek ve sevildiklerini hep duymak isterler. İltifata doymaz küçük kızlar. Öyle değil mi?
- Haklısın. Benim dört yaşımda bir kızım var. Adı Aylin. Her akşam boynuma sarılır "babacığım beni ne kadar seviyorsun?" diye sorar. Giysisini değiştirdiği zaman etrafımda "Baba güzel olmuş muyum?" diye
sorar durur. Güzelsin demem de yetmez ona. " Harikasın prenses gibi olmuşsun" demeliyim. Dünyanın en güzel kızı demeliyim.
- İşte kadınlar bir ömür boyu bunu duymak isterler. Ben elli yaşındaki karıma böyle davranıyorum. Ömrümüz olurda seksen, doksan yıl da yaşarsak ben ona böyle davranmaya devam edeceğim. Ona
"bebeğim" diye hitap ediyorum çok hoşuna gidiyor. "Bebeğim bana bir çay yapar mısın?" dediğimde çay yapmak için nasıl koşturduğunu görmelisiniz.
- Hiç kavga etmezmisiniz siz?
- Kavga evliliğin tadı tuzu. Arada biz de tartışırız. Küsüp barışmanın tadı ayrıdır. Benim karım bir keçi kadar inatçıdır. Onunla barışmak için uğraşmak ayrı bir keyif verir bana.
- Benim eşim çok ciddi kadındır. Hiç küçük kız havası yok onda.
- Küçük kızlar büyüdükleri zaman artık sevgi, ilgi istemeye utanırlar. En ciddi yada en yaşlı kadının bile o küçük kız mutlaka vardır. Yeter ki sen o tatlı kızı sevindirmeyi, mutlu etmeyi bil. Ve o küçük kızı asla
aldatma. Yoksa bir daha sana güvenmez ve ne yaparsan yap hep kuşkuyla bakar. Küçük kızlar hem çabuk mutlu olurlar hemde çabuk kırılırlar. Çok narindir onlar. Hoyrat elleri sevmezler. Yumuşak
dokunuşları severler.
- Bu tavsiyeni deneyeceğim. Fakat her zaman yapabilir miyim bilmiyorum. Bazen işlerim çok yoğun oluyor o zaman eve çok yorgun gidiyorum.
- Bu sadece bir bahane. O küçük kızı mutlu etmek dünyanın en kolay işi. Çoğu zaman birkaç tatlı söz yeterli olur. Sen o küçük kızı mutlu ettiğinde karşılığını fazlasıyla alırsın. Artık o seni rahat ettirmek
için elinden gelen gayreti gösterir. Karısı mutlu olmayan erkek mutlu olamaz. Mutlu olmak isteyen erkek önce hayat arkadaşını mutlu etmelidir. Düşünsene somurtkan, mutsuz, sürekli söylenen biriyle yolculuğa çıksan ne kadar mutlu olabilirsin.
- Haklısında bende bütün gün ailem için çalışıp yoruluyorum.
- Yine para, yine dış sebepler. Evet para önemli ve gerekli ama kadınlar para için erkekleri sevmezler. Para geçici mutluluklar verir. Kadınlar hediye almayı severler. Paran varsa hediye al tabi. Ama
hediyeyle mutlu olmasını bekleme. Hediyenin yanına sevgini katmazsan hediyenin bir anlamı yoktur. Benim hiçbir zaman çok param olmadı. Günlük kazandım günlük yedik. Bazen aç kaldığımız günler oldu.
Hiçbir zaman karımın kulaklarına altın küpe takamadım ama her zaman aşk sözleri fısıldadım. Hiçbir zaman boynuna pırlanta gerdanlık alamadım ama hep öpücüklerle sevdim boynunu. Hiçbir zaman ona ipek elbiseler giydiremedim ama kendi bedenimle ipek elbise gibi yumuşacık sardım bedenini ve mutlu ettim onu.

Adam ayağa kalktı.
- Bana müsaade, artık gitmeliyim, karım merak eder. Sende git evine küçük kızın gönlünü al, belki o küçük kız şimdi evde ağlayıp duruyordur.
- Bülent de ayağa kalktı. Kuvvetlice elini sıktı.
- Sizi tanıdığıma çok memnun oldum.
Elini bıraktı koluna girdi. Yolun karşısındaki pastaneyi gösterdi.
- Hadi gel eşin için şuradan çikolatalı pasta alalım, dedi.
Pastayı aldılar. Adam hayatında ilk defa karısına yaş pasta götürmenin mutluluğuyla, bin
bir teşekkür ederek evginin yolunu tuttu. Bülent de pastanenin yanındaki manavdan karısının en sevdiği meyvelerden aldı.
Evine geldiğinde karısı şişmiş gözlerle mutfak masasında oturmuş su içiyordu. Bülent hiç konuşmadan meyveleri büyükçe bir tabağa döküp yıkadı., sonra eşinin önüne koydu.
- Bunlar dünyanın en şanslı meyveleri, dedi.
İnci hiç konuşmadı.
- Sorsana "niye" diye.
İnci kızgın kızgın:
- Niye? Diye sordu.
- Çünkü dünyanın en güzel ve en tatlı kadının midesine gidecek, dedi gayet ciddi bir ses tonuyla. İnci şaşırmıştı. Bir anda yüzünün ifadesi yumuşamıştı.
- Bunlar senin sevdiğin meyveler, senin için aldım.
- Hayret bir şey! Her zaman kendi sevdiğin meyveleri alırdın. Benim hangi meyveleri sevdiğimi iyi hatırlamışsın. Aslında bu beklediğim istediğim bir şeydi. "bak senin sevdiğin meyveleri aldım"
Ama şimdi kıymeti yok. Çünkü sana çok kırgınım, meyve alarak gönlümü alamazsın.
- Özür dilerim seni kırdığım için.
Sonra Bülent yere diz çöktü.
- Cezam neyse razıyım. Ama bir tek şey istiyorum senden. Seni delice
seven bu adamı senden mahrum etme.
Bülent yere çömelmiş, boynu bükük bir vaziyette çok komik görünüyordu.
İnci kıkır kıkır gülmeye başladı.
- Affetmek o kadar kolay değil. Bakalım hangi cezalara katlanabileceksin, dedi.
bülent işte o zaman ona muzip muzip bakan eşinin içinde sakladığı küçük kızı gördü.

Bundan sonra her şey daha farklı olacak diye düşündü :D:D:D:D

alıntı

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
RE: İçimizdeki Küçük Kızlara

Düşünsene somurtkan, mutsuz, sürekli söylenen biriyle yolculuğa çıksan ne kadar mutlu olabilirsin.
- Yine para, yine dış sebepler. Evet para önemli ve gerekli ama kadınlar para için erkekleri sevmezler. Para geçici mutluluklar verir. Kadınlar hediye almayı severler. Paran varsa hediye al tabi. Ama
hediyeyle mutlu olmasını bekleme. Hediyenin yanına sevgini katmazsan hediyenin bir anlamı yoktur. Benim hiçbir zaman çok param olmadı. Günlük kazandım günlük yedik. Bazen aç kaldığımız günler oldu.
Hiçbir zaman karımın kulaklarına altın küpe takamadım ama her zaman aşk sözleri fısıldadım. Hiçbir zaman boynuna pırlanta gerdanlık alamadım ama hep öpücüklerle sevdim boynunu. Hiçbir zaman ona ipek elbiseler giydiremedim ama kendi bedenimle ipek elbise gibi yumuşacık sardım bedenini ve mutlu ettim onu.

Rabbim cümlemize böle eşler nasip etsin inş :D:D:D
Allah razı olsun hafize anne paylaşımın çok güzeldi sevginin parayla
ölcülemiceğini anlatan çok guzl bır anlatımdı B)B)B)

tevbekar

Kayıtlı Kullanıcı

çok güzeldi Hafize annem emeğine ellerine sağlık... Rabbim razı olsun... inşllah cümlemize ders olur bunlar... hakkını helal et kopyasını aldım herkes okusun ama değil mi:D

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)

avdan

Kayıtlı Kullanıcı

HAFİZE ANNE İLK ÖNCE BU ÇALIŞMANDAN DOLAYI T.EDERİM ALLAH RAZI OLSUN
BENDE EŞİMDEKİ O.ÇOCUĞU BULDUM YANİ ONUN ÇOCUKSU YÖNLERİNİ ÇÖZDÜM ŞU AN MUTLU BİR EVLİLİĞİMİZ VAR KENDİSİ Ü.SİTE MEZUNU AMA BENİM HAYATTA SEVMEDİĞİM ŞU SİGARAYIDA BİR BIRAKTIRABİLSEM BENDE ÇOK MUTLU OLACAĞIM
B)B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

herkeze günaydın gününüz aydın olsun iyi pazarlar :D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

avdan yazdı:
HAFİZE ANNE İLK ÖNCE BU ÇALIŞMANDAN DOLAYI T.EDERİM ALLAH RAZI OLSUN
BENDE EŞİMDEKİ O.ÇOCUĞU BULDUM YANİ ONUN ÇOCUKSU YÖNLERİNİ ÇÖZDÜM ŞU AN MUTLU BİR EVLİLİĞİMİZ VAR KENDİSİ Ü.SİTE MEZUNU AMA BENİM HAYATTA SEVMEDİĞİM ŞU SİGARAYIDA BİR BIRAKTIRABİLSEM BENDE ÇOK MUTLU OLACAĞIM
B)B)B)

Oğlum sen canını sıkma elbet bir gün Bırakır herkezin bir çocuk tarafı vardır demi hep hatayı karşımızda arayıp onu sergilemek hiç hoş değil onun gururunu kırmaktan ,incitmekten başka bir şeye yaramaz onlar size verilmiş bir emanettir ve emanete hiyanetlik olmaz benim oğlumda gelinimle o kadar güzel geçiniyorlar ki ben bir anne olarak gurur duyuyorum biraz atıştılarmı insanlık hali olurya oğluma kızarım yazık oda anne baba kuzusu istiyorum ki herkez mutlu olsun kimse kimseyi kırmasın inanki yazını okuyunca sizin adınıza sevindim Allah her iki cihanda da mutluluğunuzu artırsın oğlum Selam ve dua ile :D:D:D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

tevbekar yazdı:
çok güzeldi Hafize annem emeğine ellerine sağlık... Rabbim razı olsun... inşllah cümlemize ders olur bunlar... hakkını helal et kopyasını aldım herkes okusun ama değil mi:D

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)

Al tabi ne demek iyiki varsınız okuyorsunuz kimi zaman okunmuyor ya üzülüyorum illada okunacak anlamında değil yeterki bir şeyler öğrenmek amacıyla Selamlar B)B):D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

paryosa_t yazdı:
Düşünsene somurtkan, mutsuz, sürekli söylenen biriyle yolculuğa çıksan ne kadar mutlu olabilirsin.

Rabbim cümlemize böle eşler nasip etsin inş :D:D:D
Allah razı olsun hafize anne paylaşımın çok güzeldi sevginin parayla
ölcülemiceğini anlatan çok guzl bır anlatımdı B)B)B)

Para her şey değildir paranın başaramıyacağı tek şey mutluluk sevgi illada çok değeli hediyelere gerek yok tatlı dil güler yüz sıcacık bir sevgi sözü hediyenin en güzelidir bence onuda herkez yapamaz S.A :D:D:D

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

esselamü aleyküm emeğinize sağlık Allah razı olsun çoook güzel bi hikaye .bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.B)

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. ellerinize sağlık hafize abla çok güzel bir yazı ilk başta uzun diye canım okumak iştememişti biraz rahatsızımda şöyle bir göz atım dedim ama kendimi yazının sonun da buldum kadın olsun erkek olsun ne kadar büyürlerse büyüsünler bir tarafları çocuk kalıyo eşler bu yönleri bulup çıkartırlarsa daha mutlu oluyorlar her iki tarafıda büyük değil ayrıntıda gizli olan küçük şeylerle mutlu etmek en güzeli

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

metfamu yazdı:
esselamü aleyküm emeğinize sağlık Allah razı olsun çoook güzel bi hikaye .bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.B)

Ve aleuküm selam Arayınca hepimizi çocuk tarafı mutlaka vardır Selamlar hayırlı geceler B)

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. allah razı olsun anne..herkesın bir cocuk tarafı vardır olmazmı...:)selametle..

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

deren75 yazdı:
s.a. ellerinize sağlık hafize abla çok güzel bir yazı ilk başta uzun diye canım okumak iştememişti biraz rahatsızımda şöyle bir göz atım dedim ama kendimi yazının sonun da buldum kadın olsun erkek olsun ne kadar büyürlerse büyüsünler bir tarafları çocuk kalıyo eşler bu yönleri bulup çıkartırlarsa daha mutlu oluyorlar her iki tarafıda büyük değil ayrıntıda gizli olan küçük şeylerle mutlu etmek en güzeli

Aleykümselam Uzun olunca okuması zor geliyor demi ama aslında okumak güzeldir kimi yazılar sonlara doğru kendini gösteriyor uzun olunca es geçmeyelim okuyalım inş :D:D:D

nazanozi

Kayıtlı Kullanıcı

GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR YAZI AKDARMMIŞSIN HAFİZE HANIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN HERKESİN BİRBİRİNE GÜVENEMEDİĞİ YALAN DOLAN DOLU GÜNAHIN GIYBETİN ALLAH KORKUSU OLMAYAN KİŞİLERİN ÇOCUKLARA YAŞLILARA ACIMASIZ DAVRANDIĞI BU DÜNYADA BÖYLE GÜZEL KİŞİLERİN OLDUĞUNU BİLMEK BENİ MUTLU ETTİ GÜZEL YAZILRININ DEVAMI DİLEĞİYLE

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa11 yazdı:
Allah razı olsun güzel bi hikaye .bizimle paylaştığınız için teşekkür ederimB)B)B)B)B)

Bende okuduğunuz için teşekkür ederim hayırlı geceler :D:D

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN HAFİZE ABLAM. AMA İNANKİ ŞİMDİKİ ZAMANDA BÖYLE SEVGİLER VARMIDIR ACABA EŞİNİN MUTLULUĞU İÇİN ÇIRPINAN ONA SEVGİSİNİ GÖSTEREN .EŞ ÇOK ÖNEMLİ HELE EVLİLİKTE ERKEK EŞ ÇOK ÖNEMLİ.KADIN DİLİNDEN KADIN RUHUNDAN ANLAMLI SEVDİĞİNİ HİSSETTİRMELİ.ONA ÖNEMLİ OLDUĞUNU DEGERLİ OLDUĞUNU BENİMSETMELİ.PARA GERÇEKTEN HER ŞEY DEMEK DEĞİLDİR ODA GEREKLİ AMA BEN ŞU DÜŞÜNCEDYİM ERKEK VE KADIN BİR BÜTÜN OLURLARSA AŞAMICAKLARI HİÇ BİR ENGEL YOKTUR.RABBİM BİZLERİ ISLAH ETSİN YOLUNDAN AYIRMASIN.İYİLERLE KARŞILAŞTIRSIN.AMİN

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

ebe78 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN HAFİZE ABLAM. AMA İNANKİ ŞİMDİKİ ZAMANDA BÖYLE SEVGİLER VARMIDIR ACABA EŞİNİN MUTLULUĞU İÇİN ÇIRPINAN ONA SEVGİSİNİ GÖSTEREN .EŞ ÇOK ÖNEMLİ HELE EVLİLİKTE ERKEK EŞ ÇOK ÖNEMLİ.KADIN DİLİNDEN KADIN RUHUNDAN ANLAMLI SEVDİĞİNİ HİSSETTİRMELİ.ONA ÖNEMLİ OLDUĞUNU DEGERLİ OLDUĞUNU BENİMSETMELİ.PARA GERÇEKTEN HER ŞEY DEMEK DEĞİLDİR ODA GEREKLİ AMA BEN ŞU DÜŞÜNCEDYİM ERKEK VE KADIN BİR BÜTÜN OLURLARSA AŞAMICAKLARI HİÇ BİR ENGEL YOKTUR.RABBİM BİZLERİ ISLAH ETSİN YOLUNDAN AYIRMASIN.İYİLERLE KARŞILAŞTIRSIN.AMİN

Elbette kadın içinde erkek içinde çok önemli Allah herkezi hayırlı insanlarla karşılaştırsın karşılıklı anlayış sevgi olduktan sonra aşılamayacak hiç bir engel yoktur S.A :D

bayram40

Kayıtlı Kullanıcı

Öncelikle yazınız için tşk ederim Allah(cc) razı olsun çok beğendim.
Size arkadaşların anne dedigini görüyorum ne güzel bi duygudur sizin için ve onlar içinde
Bende demek isterim Anne kelimesinin bende yeri büyüktür ne zaman duysam veya ona dair bişey okusam çok duygulanır gözlerim ağlamaklı içim burkulur hüzünlenirim
Şuan belki nedenini merak ettiniz..! Nedeni annemi çok küçük yaşlarda kaybetmiş olmam yani hiç tanımadım bu sebepleki içimde bu hayatta hep Anne özlemiyle yaşadım ve böylede devam edecek yerine kimseyi koyamadım hep bi burukluk duydum birinin anne dediğini duyduğumda içim parçalandı bazen bi şiirde bazen bi şarkıda aradım tadını bazen başkalarının annesin de olmadı nasıl bi tadı olduğunu bilmediğim için bilmediğim bi tadı aramak zordu ne aradığını bilmek zor bazen hayal kurardım bi annem olsaydı olmadı Allahın taktiri bazende derim evlendiğim zaman eşimin annesine derim içimde özlemle beslediğim bu sevgiyi ona veririm oda bana özlemimi unutturur işte buda bi hayal bakalım hayırlısı
sizlere teşekkür ediyorum böyle güzel ve hayırlı işlere vesile olduğunuz için
Allah(cc) hepinizden razı olsun...
Selametle...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

bayram40 yazdı:
Öncelikle yazınız için tşk ederim Allah(cc) razı olsun çok beğendim.
Size arkadaşların anne dedigini görüyorum ne güzel bi duygudur sizin için ve onlar içinde
Bende demek isterim Anne kelimesinin bende yeri büyüktür ne zaman duysam veya ona dair bişey okusam çok duygulanır gözlerim ağlamaklı içim burkulur hüzünlenirim
Şuan belki nedenini merak ettiniz..! Nedeni annemi çok küçük yaşlarda kaybetmiş olmam yani hiç tanımadım bu sebepleki içimde bu hayatta hep Anne özlemiyle yaşadım ve böylede devam edecek yerine kimseyi koyamadım hep bi burukluk duydum birinin anne dediğini duyduğumda içim parçalandı bazen bi şiirde bazen bi şarkıda aradım tadını bazen başkalarının annesin de olmadı nasıl bi tadı olduğunu bilmediğim için bilmediğim bi tadı aramak zordu ne aradığını bilmek zor bazen hayal kurardım bi annem olsaydı olmadı Allahın taktiri bazende derim evlendiğim zaman eşimin annesine derim içimde özlemle beslediğim bu sevgiyi ona veririm oda bana özlemimi unutturur işte buda bi hayal bakalım hayırlısı
sizlere teşekkür ediyorum böyle güzel ve hayırlı işlere vesile olduğunuz için

Evet o kadar seviyorum ki anneliği bir başkasının da annesi olmak benim için çok güzel inş dediğin gibi anne diyebilecek bir kişi çıkar karşına anne özlemini giderirsin Cenabı Allahım gönlünün muradını versin anneni kaybettiğini okuyunca inan ama inanki çok üzüldüm Allah cc onu daha çok sevmiş ama annen her zaman senin yanında olduğunu biliyorum onlar evlatlarını hiç bırakmaz lar hayatta bütün hayallerin gerçek olsun Rabbim hep yüzünü güldürsün selam ve dua ile :D:D:D
Allah(cc) hepinizden razı olsun...
Selametle...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt