Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Içimden Geldiği Gibi (1 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.

Ben isterim her daim,yüzsüzlük eder onu kapısını çalar,çalar her daim bir daha çalarım.bilirimki o beni anamdan,babamdan daha çok seviyor.anamın babamın kapıları kapanır.eşimin dostumun dahi an gelir kapılari kapanır.hatta yatsıdan sonra camiinin bile kapısı kapanır.Ama ONUN kapısı,ONUN kapısı her daim açık.oraya her varan ne şekilde varırsa varsın o kapıyı açık bulur.ben her daim o kapıya varıyorum.ALLAHIM beni senin kapından ayırtma.Ben senin kapında bir dilenciyim,bu dilencini boş çevirme.bilirimki karşılıksız vermek sana mahsustur.sonsuz zenginlik senin kapında.zengin olan sen fakir ise ben.ey ALLAHIM yine kapındayım,yine yüzsüzlük ediyorum ve sana avuçlarımı açıyorum... selametle.

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
Hayatimi Ne Kadar Anlamsiz Geçirdiğimin Farkina Vardiğimda Kendimden Başka Herkesi Suçladim,kolay Olani Seçtim Belkide Başkalarini Suçlamak Bir Süre Böyle Geçti Geçmişe üzülmekle.
Sonra Ki Seneler Dahada Beter Geçti Oysa Gerçeklerin Farkina Vardiktan Sonra Herşeyin Daha Güzel Olmasi Gerekmez Miydi Bir Yerlerde Bir Hata Yapiyordum,ama Nerde? Acele Ediyordum, Bunu Yapmam Gerekiyordu,kaybettiklerimi Kazanmaya çalişiyordum Tamam Ama Yinede Bir Hata Vardi Neydi Bunu Tahmin Etmek Isteyen Var Mi?

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
Yüreğinde Firtinalar Koparken Gülmeye çalişmak Kimselere Belli Etmemek Için Hüznünü (halbuki Gözlerinin Içine Baksalar Görecekler Oradaki çaresizliği)çünkü Biliyorsundur Ki Yine Anlamayacaklar Seni Yine Umursamayacaklar üzüntünü Bir An önce Gece Olsun Diye Beklemek Yalniz Kalip Doya Doya Ağlamak Için Ama Buda Geçecek Bu Sadece Ilk Anki Duygular Hiç Geçmez Zannedersin 1 Ay 2 Ay Belki Daha Uzun Ama Geçecek Küllenecek Belkide Unutulacak Daha öncede Böyle Olmamiş Miydi?
Yazar:........

SELAMÜN ALEYKÜM...

BÖYLE HİSSETTİNİZMİ GİDİN KİMSESİNİN SİZİ GÖRMEDİĞİ BİR YERDE AĞLAYIN KARDEŞİM. İYİ OLUYO... :)

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
Hayatimi Ne Kadar Anlamsiz Geçirdiğimin Farkina Vardiğimda Kendimden Başka Herkesi Suçladim,kolay Olani Seçtim Belkide Başkalarini Suçlamak Bir Süre Böyle Geçti Geçmişe üzülmekle.
Sonra Ki Seneler Dahada Beter Geçti Oysa Gerçeklerin Farkina Vardiktan Sonra Herşeyin Daha Güzel Olmasi Gerekmez Miydi Bir Yerlerde Bir Hata Yapiyordum,ama Nerde? Acele Ediyordum, Bunu Yapmam Gerekiyordu,kaybettiklerimi Kazanmaya çalişiyordum Tamam Ama Yinede Bir Hata Vardi Neydi Bunu Tahmin Etmek Isteyen Var Mi?

TAHMİN ETMEK İSTEYEN VAR MI BU CÜMLE HİÇ İYİ OLMADI, SANKİ CEVABI HOŞ BİRŞEYMİŞ GİBİ ALGILADIM SONRADAN OKUYUNCA...

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
TAHMİN ETMEK İSTEYEN VAR MI BU CÜMLE HİÇ İYİ OLMADI, SANKİ CEVABI HOŞ BİRŞEYMİŞ GİBİ ALGILADIM SONRADAN OKUYUNCA...

selamun aleyküm kardeşim çok güzel şeyleri ifade etmeye çalışmışsın hayatımızı ne kadar anlamsız boş geçirmişiz :( ( tahmin etmek isteyen var :( o eksik yanlarımızında ne olduğunu kendimizden başka hiç kimse bilmiyo :) Nikindende çok mükemmel yeniden doğuş bende gerçeklerin farkına varınca yeniden doğdum :) Allaha Emanet ol

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim çok güzel şeyleri ifade etmeye çalışmışsın hayatımızı ne kadar anlamsız boş geçirmişiz :( ( tahmin etmek isteyen var :( o eksik yanlarımızında ne olduğunu kendimizden başka hiç kimse bilmiyo :) Nikindende çok mükemmel yeniden doğuş bende gerçeklerin farkına varınca yeniden doğdum :) Allaha Emanet ol

ALEYKÜM SELAM TŞK EDERİM BEN O EKSİĞİ FARKETTİĞİMDE HAYATA YENİDEN BAŞLADIM.ASLINDA EKSİK DEĞİL TERKEDİŞTİ GALİBA AY NE UTANÇ VERİCİ BUNU NASIL SÖYLEYEBİLİYORUM AMA İŞTE GERÇEKLER KARŞISINDA AFALLAYINCA OLUYOR BÖYLE ŞEYLER YOLDAN ÇIKMADIM ELHAMDÜLİLLAH...

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
Hani Insanin Gerçek Dostu Ya Bir Ya Iki Olurmuş Daha Fazla Dostu Olmazmiş Ya Bu Sitede Siteler Arasinda Benim Tek Dostum Galiba çünkü Ben Başka Sitelere Girme Isteği Bile Duymuyorum Ilk Zamanlar Güzel Bir Yer Bulabilir Miyim Diye Bütün Sitelere Girerdim şimdi Girdiğim 2-3 Site Var Dini Olarak Sadece Burasi Tabii...

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Hani Insanin Gerçek Dostu Ya Bir Ya Iki Olurmuş Daha Fazla Dostu Olmazmiş Ya Bu Sitede Siteler Arasinda Benim Tek Dostum Galiba çünkü Ben Başka Sitelere Girme Isteği Bile Duymuyorum Ilk Zamanlar Güzel Bir Yer Bulabilir Miyim Diye Bütün Sitelere Girerdim şimdi Girdiğim 2-3 Site Var Dini Olarak Sadece Burasi Tabii...

Selamın aleyküm. Sadece dini sitelere girmeniz ne kadar da sevindirici. Sizin adınıza çok sevindim. Allah bozmasın. Allah'a emanet olun.

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın aleyküm. Sadece dini sitelere girmeniz ne kadar da sevindirici. Sizin adınıza çok sevindim. Allah bozmasın. Allah'a emanet olun.

ALEYKÜM SELAM İNŞAALLAH KARDEŞİM.DİNİ SİTE OLARAK BURASI AMA KENDİMİ GELİŞTİREBİLMEK ADINA KİŞİSEL GELİŞİM VE PSİKOLOJİK İÇERİKLİ SİTELERİDE ZİYARET EDERİM AMA ODA SADECE BİR TANE BUNUDA GEREKLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM DEDİM YA HAYATA YENİ BAŞLADIM SAYILIR ÖĞRENECEĞİM ÇOK ŞEY VAR...

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim cumamızın hürmetine hastalara şifa,dertlilere deva,borçlulara eda,evsizlere ev,işsizlere iş,eşsizlere eş,evladı olmayanlara evlat nasip etsin... tabii herşeyin hayırlısını nasip etsin...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt