Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Içimden Geldiği Gibi (1 Kullanıcı)

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
Yüreğinde Firtinalar Koparken Gülmeye çalişmak Kimselere Belli Etmemek Için Hüznünü (halbuki Gözlerinin Içine Baksalar Görecekler Oradaki çaresizliği)çünkü Biliyorsundur Ki Yine Anlamayacaklar Seni Yine Umursamayacaklar üzüntünü Bir An önce Gece Olsun Diye Beklemek Yalniz Kalip Doya Doya Ağlamak Için Ama Buda Geçecek Bu Sadece Ilk Anki Duygular Hiç Geçmez Zannedersin 1 Ay 2 Ay Belki Daha Uzun Ama Geçecek Küllenecek Belkide Unutulacak Daha öncede Böyle Olmamiş Miydi?
Yazar:........

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Zaman Herseyin ilacidir... :evet

susuzyaz

Kayıtlı Kullanıcı
Gece midir seni hatılatan
Yoksa ben miyim seni hatırlamak için geceyi bekleyen.

Ağlamak güzeldir
Düşünmek güzel
Kavuşmak güzeldir
Özlemek güzel

Ona giden yollar hep güzeldir
Gidilecek kişi buna değerse.

bende içimden gelenleri yazdım umarım beğenirsiniz.

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
çok Güzel Beğenmemek Mümkün Değil Düşüncelerinize Katilmamakta...yüreğinize Sağlik...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
bluemooncb2.jpg

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
bluemooncb2.jpg

"gece midir insanları hüzünlendiren yoksa insanlarmıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen gece midir seni bana hatırlatan yoksa ben miyim seni hatırlamak için geceyi bekleyen..."

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
ikinciler olabilir mi acaba hafize teyze?
sizce insan unutmak mı istemez yoksa unutmaz mı bence istemez(yeterince)
arkadaşlar bu konuyu burdan kaldırıp 5 dakikanızı ayırı mısınız yerine nasıl geçirebilirim ya da böyle bir şey yapabilir miyim?

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Sizi Bunlari Yazacak Kadar Duygulandiran Nedir Bilemem Ama Maşallah Barekallah çok Güzel Yazmişsiniz Bende Makaleler Denemeler Yazarim Kendi çapimda Yayinlatmak Istiyorum Aslinda Ya Da Bir Kitap Haline Getirmek...insanin Kağit Ve Kalemle Dost Olabilmesi çok Güzel Gerçekten..selamün Aleyküm...

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
Sizi Bunlari Yazacak Kadar Duygulandiran Nedir Bilemem Ama Maşallah Barekallah çok Güzel Yazmişsiniz Bende Makaleler Denemeler Yazarim Kendi çapimda Yayinlatmak Istiyorum Aslinda Ya Da Bir Kitap Haline Getirmek...insanin Kağit Ve Kalemle Dost Olabilmesi çok Güzel Gerçekten..selamün Aleyküm...

ALEYKÜM SELAM KARDEŞ SİZİNDE YAZILARINIZ OKUMAK İSTERİZ...

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
ikilemlerde kalmaktan-doğru mu yaptım yanlış mı şöyle yapsam nasıl olurdu böyle yapsam nasıl olurdu yoksa şu anki durumum daha mı iyi- yoruldum elim kolum kalkmıyor bir zaman sonra duruluyor bu düşünceler ama yine geliyor yiyor bitiriyor kemiriyor ve dumura ediyor beynimi, biliyorum zarar veriyor bana, ne yazık ki engel olamıyorum,bu düşünceler içinde boğuşup boşa zaman öldürüyorum alışkanlık olmuş kötü bir alışkanlık kendimi sorgulamam iyi ama sorgulama biçimim yanlış Rabbimin takdirine karşımı geliyorum diye düşündüğüm zaman hepten yok oluyorum uğraşıyorum,çabalıyorum biliyorum ki çabamda yetersiz daha çalışkan olmalıyım ümidliyim bir gün bitecek bu acılar...

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hayırlı cumalar bu mübarek günde hayırlı muradlarınızı versin Rabbim sizlere birşey danışmak istiyorum da hacca gidecek olan arkadaşıma ne hediye alabilirim önerilerinizi bekliyorum Rabbim cümlemize de nasip etsin inşaallah...

merihg

Kayıtlı Kullanıcı
dualarınız bence en makbuludur herhalde ama size hangi konularda dua edmesini istiyorsanız bu konuları bir liste yapıp da hediye edebilirsiniz ALLAHAemanet olun dua ile

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hayırlı cumalar bu mübarek günde hayırlı muradlarınızı versin Rabbim sizlere birşey danışmak istiyorum da hacca gidecek olan arkadaşıma ne hediye alabilirim önerilerinizi bekliyorum Rabbim cümlemize de nasip etsin inşaallah...

ALEYKÜM SELEM . CUMANIZ HAYIR VE BEREKETLİ OLSUN. HACCA GİDECEK ARKADAŞINIZA SELAMLAR GÖNDERİYORUM , BENDENDE RESULÜME VE KABEYE SELAMLAR GÖTÜRSÜN VE DUA ETSİNLER.
DÜN BİR ARKADAŞIMIN ANNASİ GİTTİ . BENDE NE ALSAM DİYE DÜŞÜNÜRKEN
TEVVAFUK YAN DÜKKANDA ÇOK ÇIK BİR ZEMZEM TAKIMI GÖRDÜM CAMDAN.
ONU ALDIM . ÇOK MEMNUN OLDULAR . SELAM VE DUA ŞLE KALIN.

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKÜM SELEM . CUMANIZ HAYIR VE BEREKETLİ OLSUN. HACCA GİDECEK ARKADAŞINIZA SELAMLAR GÖNDERİYORUM , BENDENDE RESULÜME VE KABEYE SELAMLAR GÖTÜRSÜN VE DUA ETSİNLER.
DÜN BİR ARKADAŞIMIN ANNASİ GİTTİ . BENDE NE ALSAM DİYE DÜŞÜNÜRKEN
TEVVAFUK YAN DÜKKANDA ÇOK ÇIK BİR ZEMZEM TAKIMI GÖRDÜM CAMDAN.
ONU ALDIM . ÇOK MEMNUN OLDULAR . SELAM VE DUA ŞLE KALIN.

HIMM HİÇ AKLIMA GELMEMİŞTİ ONU HACDAN(GİTTİKLERİ YERDEN ALMIYORLAR MI) ALMIYORLARMI

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
HIMM HİÇ AKLIMA GELMEMİŞTİ ONU HACDAN(GİTTİKLERİ YERDEN ALMIYORLAR MI) ALMIYORLARMI

YOOO. İSTEYEN ORDAN İSTEYEN BURDAN ALIYOR. ÜSTELİK GENELDE BAKIRDAN OLUYORLAR VE KARARIYORLAR.
BEN ANLATTIĞIM CAMDAN ;6 BARDAK 1 SÜRAHİ 1 DE HURMA KASESİ VAR.
TEYZEM DE ( ARKADAŞIMIN ANNESİ ) BAKIR SEVMEDİĞİ İÇİN ALMAMIŞ . BENİM ALMAM DA İSABETLİ OLMUŞ.

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
bazen SEN'den bir şey istemeye utanıyorum verdiklerinin kıymetini bildim mi ki vereceklerinin kıymetini de bileyim bu yüzden dilim istesede yüreğim korkudan susuyor,çok nankörsün hakkın yok istemeye diyor bir düşünce,sonra düşünüyorumda acaba kibirden mi istemiyorum,nefsim beni aldatıp sen kuvvetlisin,birşeye ihtiyacın yok deyip beni şeytanın düştüğü duruma düşürmek Rabbimden büsbütün mü uzaklaştırmak istiyor,ne zaman iyiliğimi istediki zaten. her elimi açtığımda bu düşünceler dikiliyor karşıma yine nankörlük ediyorum Rabbim bana bir çok insana lutfetmediği dua nimetini lutfetmiş bunu kullanmıyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt