Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçimde ki Ben (1 Kullanıcı)

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
Ben, bana dönerek; Sen bensin atsan atılmaz satsan satılmazsın, hep kaçtığın tekrar Ona sığındığın Râbbine dön, O seni benden daha iyi affeder diyerek başını öne eğdi ve kayboldu.

allah razı olsun kardeşim çok güzeldi

Delete

Kayıtlı Kullanıcı
Ben, bana dönerek; Sen bensin atsan atılmaz satsan satılmazsın, hep kaçtığın tekrar Ona sığındığın Râbbine dön, O seni benden daha iyi affeder diyerek başını öne eğdi ve kayboldu.

allah razı olsun kardeşim çok güzeldi

Ve aleykümüsselam ve rahmetullahi ve berakatüh.
Allah sizden de razı olsun kardeşim,
Allah'a emanet olun
Selam ve baki dua ile kalın.

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHU TEALA razi ve memnun olsun sizden.
nasilda bizi anlatmis yaziniz:(

Ben, bana tekrar döndü ve sormaya devam etti. Elinde tesbih var iken neyi düşündün? Cevabım diğerlerine benziyordu, fâni olan her şeyi düşünmüştüm

YUCE RABBIM;kendine layik bir kul,HABIBINE layik bir ummet olmayi nasip etsin bize insaallah.(amin)

Delete

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHU TEALA razi ve memnun olsun sizden.
nasilda bizi anlatmis yaziniz:(

Ben, bana tekrar döndü ve sormaya devam etti. Elinde tesbih var iken neyi düşündün? Cevabım diğerlerine benziyordu, fâni olan her şeyi düşünmüştüm

YUCE RABBIM;kendine layik bir kul,HABIBINE layik bir ummet olmayi nasip etsin bize insaallah.(amin)

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh.
Allah sizden de razı olsun kardeşim,
Amin kardeşim.
Allah'a emanet olun
Selam ve baki dua ile kalın.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt