Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hz. Peygamber’le tartışan kadın! (2 Kullanıcı)

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar yine söylüyorum ki hepde söyledim nihat hatipoğlunun cd lerini alın programlarını dinleyin ...bunları yaparkende kendinizi hesaba çekin ... çünkü o büyük hesap günü çok yakın değilmidir...

rabbimin rızasıyla yaşarız inşallah

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun hepinizden

rabbim sizlerin yokluğunu göstermesin ...sizin gibi duyarlı kardeşlerimizi başımızdan eksik etmesin ...

beni soran arkadaşlarım siteyle ilgili bazı problemlerim vardı girmek istemedim siteye ..........şimdi de bildiklerimi paylaşarak bilmediklerimide öğrenerek Rabbimin rızasını almak istiyorum ...gerisi boş ve umrumdada değil ....allah a emanet olun

ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN.HAH İŞTE ŞÖYLE TAKDİR ETTİM SENİ GELMENE SEVİNDİM SENİNLE BİRLİKTE ERCİYES KARDEŞİMİZDE GİTMİŞTİ O GÜN İNŞALLAH ODA DÖNER.BİLİYORUM BEN SİZLERİNİN NEDEN KIRILDIĞINI.UMRUNUZDA OLMASIN ZATEN.ALLAH EMANET OL

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN.HAH İŞTE ŞÖYLE TAKDİR ETTİM SENİ GELMENE SEVİNDİM SENİNLE BİRLİKTE ERCİYES KARDEŞİMİZDE GİTMİŞTİ O GÜN İNŞALLAH ODA DÖNER.BİLİYORUM BEN SİZLERİNİN NEDEN KIRILDIĞINI.UMRUNUZDA OLMASIN ZATEN.ALLAH EMANET OL

canım kardeşim

inan konuşsam volkan gibi patlarım ama bana yakışmaz ...

allah rızası için burdayız ben bi an unutmuşum bunu

beraberiz kardeşim inşallah bundan sonrada

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim

inan konuşsam volkan gibi patlarım ama bana yakışmaz ...

allah rızası için burdayız ben bi an unutmuşum bunu

beraberiz kardeşim inşallah bundan sonrada

İsranur kardeşim ayşe kardeşimiz gibi erciyes kardeşimiz de döndüler...ALLAHa emanet olunuz...tekrar hoşgeldiniz...

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum kardeşim...

Rahman razı olsun emeğinize sağlık dua ile..

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Hepimizden ....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt