Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HZ HÜSEYİN VE KERBELA VİDEOSU (8 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
[youtube]8x5u4jyy0x0[/youtube]

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN B)B)B)

:T

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HZ HÜSEYİN VE KERBELA VİDEOSU

B)B)B)B) :T

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun abi emeğinize sağlık selametle

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu.
Değrli Cevdet abiciğim..ben videoyu izledim ama ilgili başlıkla alakalı bişey göremedim.video yavaş ilerliyordu,belki hızlandırdığım için göremedim..
ama şunu öğrendim içinden;
peygamber efendimiz (sav) "her pasın cilası vardır,
kalbin cilası da ESTAĞFİRULLAH tır"
buyurmuşlar.
ve emin misin? başlıklı bölümler vardı..
paylaşımın için rabbim razı olsun inşallah..

selam ve dualarımla.
.
.B)B)B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu.
Değrli Cevdet abiciğim..ben videoyu izledim ama ilgili başlıkla alakalı bişey göremedim.video yavaş ilerliyordu,belki hızlandırdığım için göremedim..
ama şunu öğrendim içinden;
peygamber efendimiz (sav) "her pasın cilası vardır,
kalbin cilası da ESTAĞFİRULLAH tır"
buyurmuşlar.
ve emin misin? başlıklı bölümler vardı..
paylaşımın için rabbim razı olsun inşallah..

selam ve dualarımla.
.
.B)B)B)

aleyküm selam benim kardeşim evet videoyu hızlı sardırmandan dolayı o bölüm leri kacırmışsın hz hüseyini kerbelada nasıl şehit edildiğini anlatıyor bu video yinede allah razı olsun ben videoyı biraz daha düzelşttim şimdi birdaha seyretmeni istiyorum allaha emanet ol kardeşim :

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam benim kardeşim evet videoyu hızlı sardırmandan dolayı o bölüm leri kacırmışsın hz hüseyini kerbelada nasıl şehit edildiğini anlatıyor bu video yinede allah razı olsun ben videoyı biraz daha düzelşttim şimdi birdaha seyretmeni istiyorum allaha emanet ol kardeşim :

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.
Değerli Cevdet abiciğim,benim izlediğim video Dursunali erzincanlının söylediği şiirle berabermiş,sesini açınca anladım.
menüye girdim ve senin dediğin video nihat hatipoğlunun konuşmasıyla başlıyor,abdurrahman önülün ezgisiyle devam ediyor..
yoksa yine mi yanlışım var abiciğim..hakkını helal et..

selam ve dualarımla..B)B)B)

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİLALEMİN..
PAYLAŞIMIN İÇİN RABBİM RAZI OLSUN İNŞALLAH CEVDET ABİCİİM..
VE İNAN Kİ HZ.HÜSEYİN R.A nın susuzluk sebebiyle şehit edildiğini yeni öğrendim..
:A :A:A:A

ve Rabbim inşallah beni ve ümmet_i muhammedi peygamber efendimiz(sav)in yolundan ayırmasın,O'na(sav) layık ümmet olabilme dualarımla..

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.
Değerli Cevdet abiciğim,benim izlediğim video Dursunali erzincanlının söylediği şiirle berabermiş,sesini açınca anladım.
menüye girdim ve senin dediğin video nihat hatipoğlunun konuşmasıyla başlıyor,abdurrahman önülün ezgisiyle devam ediyor..
yoksa yine mi yanlışım var abiciğim..hakkını helal et..

selam ve dualarımla..B)B)B)

aleyküm selam kardeşim bu video dursun ali erzincanlının hz hüseyin anlatması ve kerbelada nasıl şehit ettiler olu anlatıyor başkasını ben bilmiyorum sen nerde ne ile karıştırdın videonun üzerini tıkla dinle allaha emanet ol benim kardeşim

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
B) Emeğine sağlık güzel olmuş

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim bu video dursun ali erzincanlının hz hüseyin anlatması ve kerbelada nasıl şehit ettiler olu anlatıyor başkasını ben bilmiyorum sen nerde ne ile karıştırdın videonun üzerini tıkla dinle allaha emanet ol benim kardeşim

ALLAH'IN RAHMETİ,MAĞFİRETİ VE BEREKETİ ÜZERİNE OLSUN..
SABRIN İÇİN :T
SELAM VE DUALARIMLA..B)B)B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'IN RAHMETİ,MAĞFİRETİ VE BEREKETİ ÜZERİNE OLSUN..
SABRIN İÇİN :T
SELAM VE DUALARIMLA..B)B)B)

selamün aleyküm kardeşim allah kimseyi aclık ve susuzlukla imtahan etmesin allah herkese imanlı kuranlı güzel günler nasip etsin kardeşim sende allaha emanet ol hayırlı bereketli ramazanlar dilerim rabbimden allah iki cihandada yüzünü güldürür inşallah a.e.o.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Bu Ilahiyi Her Duyduğumda Dinlediğimde Içim ürperiyor O Zamanlarda Bile Ne Kadar Vijdansiz Insanlar Varmiş Peygamber Torunlarina Yapilirmi Bu Hani Kendilerini Döven Bir Takim Insanlar Varya Allah Cc Bunlarin Içine O Pişmanliği Vermiş Kiyamete Kadar Kendilerini Döveceklermiş A.e.o

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Süepeer Bi Ilahi

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Bu Ilahiyi Her Duyduğumda Dinlediğimde Içim ürperiyor O Zamanlarda Bile Ne Kadar Vijdansiz Insanlar Varmiş Peygamber Torunlarina Yapilirmi Bu Hani Kendilerini Döven Bir Takim Insanlar Varya Allah Cc Bunlarin Içine O Pişmanliği Vermiş Kiyamete Kadar Kendilerini Döveceklermiş A.e.o

aleyküm selam aplacığım bu güzel yorunun icin allah razı olsun rabbime emanetsin aplacığım

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt